unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga roruts, mi-a luat-o ardeiash inainte! dar nu e bai ca orishicand e loc de un "La Multi ani!" din tot sufletul pentru tine!
Sa ai parte de multe si frumoase in anii si mai multi si mai frumosi care iti stau inainte! Sa iubesti si sa te lasi iubita, sa stralucesti si sa-i bucuri pe cei din jur cu stralucirea ta!

LA MULTI ANI, fata frumoasa si te asteptam cu drag sa te intorci!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani pt Ror si de la noi!!!!
noi plecam acasa joia viitoare. aa ca mai vb pana atunci.
pupam pe toate,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ror,un sincer La Multi Ani si tot ce-ti doresti pe lumea asta sa se implineasca!Sa fi fericita si sa ramai aceeasi fata buna si iubitoare toata viata...asa cum te stiu eu.

Ardeiash,s-au facut bine baietii?De ce esti ingrijorata...s-a intimplat ceva?Sper ca nu....
Reina si-a mai revenit,a inceput sa maninca mai bine...suntem pe drumul cel bun.
Celelalte fete,ce mai faceti?Sunteti bine?
Va pupic pe toate si sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ror LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA!!! Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si dorintele sa ti se implineasca.

Eu acu 25 min. m-am intors de la scoala unde am fost epilata( auch am buline rosii pe picioare) si am epilat(mmm, ce placere, chiar mi-a placut sa smulg parul) si am invatat sa fac si manichiura( asta nu prea mi-a placut, prea minutioasa treaba). Pe 20 dec. am test asa ca trebuie sa pun serios burta pe carte.
Miri ce face Brunotel?
Ardeias baietii tai sunt bine? Si merge bine cu aranjatul casei?
Ce a avut Reinuta Nina?
Anamana iti doresc drum bun spre Romanica .
Tuturor va trimit un pupic zburator si va doresc o saptamana frumoasa

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oau!
scumpi, invata bine de tot tehnica epilatului. aia mi-ar prinde foarte bine, da trebe muuuuuuuuuult timp sama convingi. pana una alta, ma ofer de cobai pentru alte chestii:)) carmencita... tu? pe tine cu ce te exploatam?:))

bruno e mai bine, da a cazut azi in cap, si e nitel bulversat. sper doar sa nu aiba nik grav sis a fie numa inchipuiri de-ale mele.

mah, madi, chiar nu mai zici nik?

morgane, eu vreau la paris da e prea aproape de plecare:( of!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Draga Ror,
fie ca ziua asta sa-ti aduca multa bucurie,sa fii sanatoasa si sa fii iubita de cine vrei tu,sa ai parte de multa fericire si sa ramai mereu asa dulce si frumoasa cum esti!

Te imbratisez cu drag ,Mady.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Draga Ror,
'La Multi Ani', nu prea ma pricep eu la urari asa ca iti spun sincer si simplu ca iti urez ceea ce imi doresc si mie si anume multa sanatate, fericire mult noroc si cat mai putine probleme:)!

In alta ordine de ideei, azi era sa explodez la propriu, am ajuns la serviciu si cand sa plec cu o domnitza de-a mea la cumparaturi am obesrvat ca nu mai aveam tubul de esapament (nu stiu cand m-a parasit ca a facut-o fara anunturi prealabile si fara zgomote prea mari)iar din toba atarna ceva ce aducea a par lung dintr-o peruca (am curatzat eu cat am putut parul ala din interior si acu ma dor mainile si sunt rosii, cine stie ce draq o fi -suspectez ca e fibra de sticla ca am o senzatie de parca am mii de cioburi in mana). Acu ramane intrebarea cum ajug eu acasa sau la garaj in seara asta, iau foc sau nu, pt ca am auzit eu de la expertii de colegi ai mei ca e posibilitate de incendiu la o problema ca asta!!Asa ca.......
Ardeiash (capia??:))am primit offurile tale aseara dar n-am apuca sa raspund asa ca iti scriu acum ca spre ca ai tai baieti sunt bine (multa sanatate). Ne vedem sau nu sambata?Eu vineri tre sa ma duc la o petrecere care nu stiu cat va dura asa ca daca se poate sambata mai spre dupa-amiaza ar fi beton.
Morgane, m-am intristat aseara cand am citit de problemele de la serviciu, stiu cat de nasol poate fi uneori asa ca fii tare si nu te lasa cum se zice pe limba noastra 'pe ei, pe ei pe mama lor'. Oricum distractie super placuta la cumparaturi!!!
Scumpi, epilat, brrr, eu am niste dureri la o actiune ca asta aplicata pe propria-mi piele de numai cand zic cuvantul epilat ma apuca transpiratiile!!!De manichiura ce sa zic, vb ta, prea meticulos sa o fac la altii!!succes la examen
Carmen, cum fuse bre la examen ieri, cu musculus si osus sau cum se cheama aia:)?
Mikule, cazu Bruno, saracu copilas, eu doar citind ma sperisem, da las, ca asa cu copilasii mai cad, chiar si in cap da n-au nimik!!Multa sanatate si bafta la scola!!
Anamana (banuiesc ca te cheama Ana)respect pentru curajul tau, oricum tu stii cel mai bine ce e bine ce poti face si ce nu. Banuiesc ca e fff importants a fii de Sarbatori acasa cu ai tai si asta ti va da fortza si curaj!!Vei avea o fetitza , ce fumoooosss!!!
Hai ca vad ca am scris ceva de speriat, pupici tuturor fetelor (si pupici si lui Alex si reinei:)!!!!
zmuaaahhhh

Dealu-i mare da ca calu nimeni nu-i:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragi fete,
sunt suparata peste poate,desi azi mai putin decat ieri,ma rog...
Am tot sperat ca reusim sa plecam in Romania de sarbatori,insa sotiorul meu nu reuseste sa termine cu lucrul,asa ca nu vom putea pleca.Acuma l-am invitat pe frate-miu la noi,sa vad daca isi lasa pretenarii si gagicile pt noi doi,babalacii.

Fata,Bepii, felicitari pt examen,scumpica mea!Esti grozava ,jos palaria si abia astept sa ma plimbi si pe mine cu masinutza!

Ana, bine ai venit si iti doresc din inima sa ai o sarcina super usoara in continuare si o nastere la fel!Drum bun in tara si sa va bucurati de un Craciun minunat alaturi de cei dragi!
Dama,bine ai venit si tie,nu cerd ca am paucat sa-ti spun pana acum!Sa stiti ca si eu sunt aspiranta la titlul de burticoasa gravidutza,medic inca nu am ,am insa vreo cinci numere de telefon ale unor ginecologi,iar acum am primit un altul,despre care am auzit ca e grozav. Mi l-a recomandat generalistul meu si cred ca la asta ma voi duce.

Miri,fata mea,vorbim azi ,ca parca s-a contractat si timpul din cauza frigului si nu mai apucam sa vorbim!

Scumpi,ma pui si pe mine pe lista ,la cliente permanente;nu fac mofturi,rezist destul de mult la durere si iti fac si eu masaj in schimb,ca cica am forta in maini.Te pupic!

Carmitutza,sper ca saptamana viitoare vin la tine;daca nu reusesc ,lasam pt dupa ce va intoarceti;iti povestesc insa mai multe la telefon.

Ardeiash,vezi ca astept petrecerea de botez,nu uit.Trebuie sa ne intalnim ,o sa-ti scriu un mail sa-ti zic.Le doresc multa sanatate baietilor tai!

Nina,un pupic mare pt Reina si Alex!

Oana,ce faci,fata?

Morgane,fetita,eu te-as ruga sa-mi aduci cafea si pateutz din Germanica si vreo cinspe franzele de rogenbrot ,dar cred ca o sa ne ducem si noi,abia astept,ca daca nu mergem in tara,macar la neamurile astelalte din Germania sa mergem.Sa stii ca si pt mine e o placere ori de cate ori merg ,nu doar sa admir peisajele magnifice si ma ma minunez de cat sunt de hi-tech si de curati,dar si ca sa cumpar unele lucruri pe care aici nu le gasesti.Carevasazica,drum bun si relaxare placuta!

Dragele mele,va pup pe toate ,mi-e dor de voi si va doresc un week-end fain,daca nu ne mai auzim pana saptamana viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Pt cine vrea sa invetze engleza combinata cu istoria Romaniei si povesti cu vamiri:):)
http://fun.bascalie.ro/vizualizare~poze-copii~poza-elevii-din-ziua-de-azi-shi-eu-care-credeam-ca-sunt-bou.html

Dealu-i mare da ca calu nimeni nu-i:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ror(tje), iti urez si eu "La multi ani!" si implinirea a tot ce ai notat pe lista de doleante. Sa petreci bine acasa si sa-ti incarci bateriile ptr Belgia cea rece (si nu ma refer la climat).
Fetelor, da' ce de intamplari nemaiintmplate s-au intamplat!
Asa ma distrezi Oana, cu naratiunile tale, ca rad in fata ecranului de una singura, in timp ce colegii mei se incrunta la el, nedumeriti ca munca ptr mine is a "lafing matter".
Miri, curaj, toti am cazut in cap vreodata, unii de mai multe ori ca altii. O anecdota pe problema asta, la controlul neurologic (obliatoriu) pe care Ion la facut iniante de casatorie, a fost intrebat daca a cazut in cap vreodata. El avea de gand sa raspunda pozitiv, fapt ptr care i-am astupat gura cu mana si am raspuns in locul sau. "Nu"; ca l-am vazut pe domn' neurolog cum se pregatea de sa controleze dilatarea pupilelor, cu mana si ochiuk liber, ca aparate nu avea prin apropiere.
Mady, am notat. I-au si remorca.
Scumpi, sadica mica, cum mah, ti-a placut cand ti-ai epilat? Pai, eu stiam ca doare. Daca faci lista, trece-ma si pe mine.

Pupici,

Mergi la inceput