unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dama, au facut nazuri pt ca cei de la spital nu ne-au trimis factura in original si ne-au purtat un pic pe drumuri pana am ajuns la hartia care trebuia.

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fetelor, io ma duc acasa! tocmai am cumparat biletele pe care am dat o caruta de bani!!! daca nu m-oi mai putea intoarce, asta e!
ma gandesc ca sunt mamici ca si mine care stau cate 8 ore la munca zilnic si nu se plang. io fac un simplu drum cu trenul pana acasa si mai am si cuseta de la viena...o sa stau tolanita si nu cred sa-mi fie rau. azi aveam programare la moasa dar am amanat-o pana lunea viitoare ca sa fie at mai aproape de plecare. o s-o mai intreb si pe ea ce zice de drum, desi i-am spus de 2 luni ca vreau sa plec si n-a zis ca n-ar fi bine.
cat despre nascut, am spus ca-s nehotarata de loc, nu ca sunt hotarata sa nasc in ro. am vb cu sotul f serios zilele trecute si mi-a zis ca el fara noi nu sta aici o juma de an, asa ca 80% sunt hotarata sa ma intorc in be pt nastere. acum, ce-o vrea dumnezeu!
noapte buna,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anamana... ce-o vrea dumnezeu dar si cum iti aranjezi tu ce-ti pune in traista! hai c an-o fi dracul chiar asa de negru, daca te simti in stare, ok. tu stii cel mai bine ce-ti face bine si c enu. pupic!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ana : bafta! daca stau sa ma gandesc am o prietena ce a p;ecat in luan a 9-a la bucuresti.. de la constanta. si-a luat 2 geamantane: unul pentru examnee , ca se ducea sa dea gradul.. si altul pentru spital.. mi-aduc aminte ca o dadeau toti afara de peste tot .. cu examenele luate , de frica sa nu le nasca in clasa!! hi hi.. si s-a intors biine sanatoasa si a nascut in constanta... asa ca ,. dupa cum iti e norocul! insa nu uita . un sfat de la mine: nu intonde coarda.. simti ca totul e in ordine.. ca poti face si aia, si aiia.. insa lucrurile nu stau chiar asa... pasatreaza distanta , adica! bafta!!

miri: vrei sa zici ca booboo e inca bolnavior? saracutul!!! sanatate multicica!!

sunt atat de multi microbi in periaoda asta.. cand ziceam si eu ca ii e bine la al meu iepuras.. acum are temperatura.. asa ca nu-l las maine la scoala!! of,, si-i place asa de mult!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ana,hai sa-ti spun si eu din experienta mea...aveam 6 luni cind am plecat in romania cu avionul,si cu baiatul de 2 ani pe atunci...singura.(adeka fara sot)Calatoria a fost luuuunga (pe atunci locuiam in Japonia)Cind m-am intors,aveam aproape 8 luniMi-a fost putin teama,dar totul a fost ok.Inainte de plecare am fost la doctor,am vazut bebica,totul era in ordine...doctorul mi-a dat o hirtiuta la mina ca totul e ok,si gata...(la calatoria cu avionul,sarcina dupa 7 luni,trebuie sa ai autorizatie de la medic)Este foarte obositoare o calatorie asa lunga,dar tu stii cel mai bine cum te simti si cum se prezinta sarcina.Eu am avut o sarcina foarte usoara,de aceea m-am si incumetat sa plec.(plus ca la mine a fost musai sa plec)
Daca ti neaparat sa pleci,ai grija de tine si drum bun!
Fetelor,sanatate multa la bolnaviori(Vladut,Bruno,Cristi,Silvian)si numai bine!
Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

multam, fete, ca mi-ati raspuns asa de multe dintre voi!
sarcina a mers f bine, uneori nici nu simt ca-s insarcinata. burtica e chiar micuta pt varsta ei desi fetita mea era maricica la ultimul scan; era mai mare ca media. io am pus in schimb cam mult dar incerc sa nu ma stresez si o sa dau jos dupa nastere.
am gresit cand am zis ca am cuseta din viena, avem de la munchen, adica o sa merg in pat cam 24 ore. stiu ca e cam mult dar de avion am trac si apoi astia de la companiile aeriene s-au cam smecherit si nu te mai iau dupa 7 luni, asa ca la intoarcere n-as mai putea veni cu avionul.
plec impreuna cu sotul meu si fara multe bagaje. eu nu car nimic.
o sa va povestesc experienta cand ma intorc ca acasa la ai mei nu am net! de fapt o sa va scriu din bucuresti cand ajung. ca am de gand sa ajung bine sanatoasa si bebita la fel!!!!!!
va pupam,

ana si bebita

Mergi la inceput

miri: ce-ti fac baietii? multa sanatate

nina: dar reina? multam pentru urari..

ana: calatorie placuta si sa va intoarceti sanatoase! sarbatori fericite!

cellelate : ce faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, a fost o zi de cosmar, la serviciu ... Nu mai vreau sa ma duc, da' nu-mi permit sa stau acasa, ca am facturi multe si marunte de platit.
Da' ce s-a-ntamplat de e asa de multa lume bolnava? Gripa, cumva? Sa va faceti bine cat se poate de repede, ca vin sarbatorile si trebuie sa va gaseasca sanatosi, la facut cozonaci si curcani umpluti ... Ii si vad pe Bruno si Vladut aranjand curcanul ...
In alta ordine de idei, joi plec in Germania (Monchau si Karlshrue), la destins, ca sunt pachet de nervi. Vreau sa colind prin pietele de Craciun. Da' nu stau mult, duminica e returul. Ce sa va aduc?
Pupici,

Mergi la inceput

ia-ne si pe noi la monschau... !!
eu vreau sa merg sambata sa-mi fac piata ca o sa am musafiri!!

ps: ia-o usor.. ca esti tanara.. mai pachet de nervi decat mine nu cred ca esti!! eu sunt si obossita + ingrujorata pe deasupra!

Mergi la inceput

daca suntem in 13.. inseamna ca azi o sarbatorim pe ror...

robertina , fata frumoasa...
sa traiesti sa infloresti !
ca merii ca perii
in mijlocul verii!

te pup dulce , dulce ..
sa ramai toata viata asa pura ca un bobocel de trandafir... sa fii iubita.. si sa fii iubita.. si sa fii iubita!!

Mergi la inceput