unshpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna dragele mele cucuiete,

Luci gata am venit repede repede sa arunc cu buzduganul no, sunt ok, doar ca vremea asta ploioasa m-a indispus nitel si nu ma simt prea bine, nu dorm deloc bine, ma doare spatele. Se baga careva la un masaj? Ca singura-i cam greu . Ror e ffff. ocupata la munca d-aia nu da nici un semn. Iar Carmita ca nici io nu o mai prind.
Anamana bine ai revenit printre noi!!!
Zizee oau atat timp in Tunisia! Cum ti-a fost sederea acolo? Bine ai venit in cutiuta!
Miri cand te-oi prinde pe mess ne conversam numa in olandeza.
Ardeiash, tare plugusorul
Si pt. mine e ok data de 19 ianuarie pt. karaoke.
FETELEEEEE, mi-e tare dor de voi, haideti cand organizam o intalneala pe lumina?

Va pup duuuulceee pe toate si va doresc o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Tania am avut o tentativa de shopping, dar crezi ca am avut loc prin magazine? A fost ca o avalansa, nici nu puteai sa te uiti la ceva, asta in primele zile, acum nu stiu cum o fii. Duminica au fost cateva magazine deschise si m-am lipit de o fustita draguta.
Fetele, eu trebuie sa desfac bradul si nu-mi vine a o face, e asa de frumusel, mi-e tare drag, cred ca plec de acasa si il pun pe al meu ca pe bune, nu pot...

Va puup dulce

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Pupici pe praline!
Asa de urata e vremea asta si nu imi place perioada asta (luna ianuarie nu ar trebui sa existe sa fie mereu decembrie si Craciun, sau daca nu se poate sa fie mereu macar sa fie mai des....). Iara munca, iar zile din astea anoste, iar probleme si ca sa incepem anul bine ieri a incetat din viatza matusa lui Piet, matusa pe care o vazusem acum 3 zile plina de viatza si margele si care avea planuri de vacantza pentru februarie...am fost lovita ca de trasnet ieri cand am auzit si este atat de incorect ca oamenii sa inceteze sa mai existe...
Dar nu vreau sa va intristez cu starea mea vorba aia, sa ne bucuram de fiecare zi fie ea cu ploaie si cu nori fugurati sau la propriu.
Vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de Sf Ion, sunteti niste dulci!
Ma bucur ca ati schimbat data de karaokeala mai am timp pana sambata sa invatz neste simfonii cu tot cu ariile lor celebre:)
Tania, apropos de solduri am fost si eu saptamana trecuta chiar in prima zi ca mi-am zis sa nu pierd deschiderea circului insa mai mult de doua bucati ore nu am rezistat (eu ma dusesem mai mult pt Zara da Zara m-am facut...)M-oi mai duce pe la sfarsitul perioadei ca pana atunci tre sa ma tratez cu suc de varza sa-mi traca ametzeala de la imbulzeala.
Ardeiashvazui ca iar ai fost in ceatza cu ro-tn-be:):)Eu credeam ca tn e targu neamtz fara g si fara t. a picat fisa aia pana la urma???Sambata nu scapi ma tiu de tine sa-ti vad noul salaj, ma ghidezi??
Scumpicolega mea de pipa (ca si Tania si Nina de altfel)-by the way mi-e dor de-o pipa impreuna:)-eu anul asta impodobeam bradutzul si ma gandeam ce trist o sa fie cand il voi goli, da na dadui o pina colada peste cap si l-am despodobit, ca vb aia tre sa se odihneasca si el in cutiutza pana la anul ca a obosit saptamanile astea
Morgane ziceai ca faci vocalize, poate ne intersectam pe messenger sa-mi explici si mie cum e cu Sol majorul ala ca nu-mi eise din prima si nici gaini n-am sa le cocktail-esc ouale
NinaSan, mai duoamna sunteti mereu pe messenger si eu trimit message si nu premesc nimik, ma ai in adresa sau se pierd mesajele pe fir ca mine in brussel?! Propun sa remediem problema
Mirikdaca esti in need de veriga invresa de comunicare in olandeza nu apela si suna-ma sunt aici si sunt ...pregatita. Pupici la Bruno!!!
Rorsubscriu si eu la intrebarea Ninei-cum e cu Blueair-ul?zgaltie sau nu???As vrea sa plec pt un week-end acasa si cum astia au preturi mai low ma gandeam sa incerc. Atat doar vreau sa aterizez pe pista si in jurul meu sa fie avionul intreg si integru.
Carmen ma intrebai de pozele de la ski , daca am in plina cazatura, pa na, n-am ca atunci cand o luam eu la vale aveam viteza masinii mele pe autostrada(bineinteles ca era doar o impresie) iar piet saracu incerca sa isi tina echilibru avand ambele maini pe betzele alea (nu avea camera in maini si chiar daca o avea eu nu il anuntzam cand o luam eu pe deal la vale)
Maddy, ai fost cumva duminica la abatoir???Cred ca te-am vazut (eu eram in masina la parcare si tu traversai stradutza sa te duci spre metrou). Era in jur de 12 si ceva si persoana care cred eu ca erai tu avea o geaca alba si o caciulitza gri spre negru.
Pralinele noi, welcome !!!la fel bine ai revenit pralinutza cu samburel(anamana)
acum va pup ma duc la film
zmuahhhh!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna bombonici!Deci,a ramas pe 19 treaba cu karaokele....abia astept!De ieri am inceput sa merg la fitness...e beton...aseara a scos untul din mine tipa de la step class...ca asta facui pt inceput.Am crezut ca fiind prima data o iau mai usor...da de unde...m-a omorat!Azi am o febra de zile mari...dar e bine,ca mi-am propus sa mai scap de ceva kg,sper sa si reusesc!
Oana,nush care-i baiul de nu primesc mesajele tale pe mess.,ca eu te am in listuta.Si sa nu crezi ca te ignor...pe cuvint ca nu primesc nik!Hai sa vedem cum facem sa remediem problema...
Ok...fetele,daca tot am aminat karaokele,hai sa ne vedem pe lumina pina la marele eveniment...cum spuneati si voi.Ce ziceti de vinerea asta?Poate toata lumea?Tot asa pe la 11,ca sa avem timp sa vorbim si sa ne si intoarcem sa luam copii de la scoala(gradi)Hai ca astept raspunsurile voastre si in funtie de ele(raspunsuri)mai aranjam programul.Madi,Miri...voi aveti scoala vineri?...ca am uitat!Daca nu se poate vineri,stabilim o alta zi!Abia astept sa va vad...ca asa dor imi este de voi...
Hai ca va las acum...va pup si mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ca sa nu uit, Ardeiash, ce era cu site-ul ala un lb. rusa? Ca de cand īntelegeam eu acesta limba au trecut vremuri considerabile. Unde sa ne scriem numele? Īn coltul din dreapta jos? Īn ala din stanga sus? Desluseste-ma!
Oana, mama, tre sa īntrerup vocalizele din motive de pannenkoek, dorite copila mea. Dar oi cānta si fara partitura. La sol major cred ca-ti trebuie si un pian, ca numai vocal, nu faci fata.
Multumim pt invitatie la shopping, Nina, dar nu pot veni; mama lui de servici. Īnsa sa cumparati tot, sa nu mai ramana si la dusmani. Da?
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Hai, ca m-am mai linistit, daca si Scumpi a facut ochi pe forum. Da' de ce te doare spatele, mah? Ce-ai facut? Ce m-as prezenta eu la un masaj, dar distata ... bat-o vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele, eu subscriu pt vineri dimineata la brussel!!! Haideti, care mai veniti?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

de acord vineri. eu n-am scoala, are madi, da poate o prindem si pe ea la 12juma cand iese. propun langa scoala noastra, daca se poate.

de acord si cu 19 la karaoke. la solden nu ma bag ca oricum nu mai incap in nimic. deci... astept marea cura de slabire - tocma am mancat niste gaufre cu miere:))
pup, topilu misuna si eu sunt rupta de spate:)))
pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ah ! ce-mi place cand va citesc!! cand gasesc multe, multe randuletze pe forum,,, stau si zambesc de ce zice fiecare ... si ma-ncant tare de propunerile voastre!!

hai sa o iau in ordine: vad ca va e tare dor una de cealaltA,, eu mi-s hamesita.. nu alta.. ca prin ce-am trecut!! sa nu ma provocati sa va povestesc .. ca nu mai vorbeste nimeni altcineva... deci ... daca miriuk zice sa mergem p- aproape de scoala lor... hai sa zicem o ora de intalneala si un locshor! ora 13 la porte de namur.. sau n-am inteles bine ?? in statia de metrou? sau undi bre .. ca vreau sa stiu!!

morgane: nu mai stiu.. poate nu am dat link-ul bine: hai ca-l repet: http://sasisa.ru/2006/12/29/esze_odna_superovskaya_flesh_otkrytka_k_novomu_godu_.html si tre sa-ti apara 2 ferestre. una cu mosu si alta cu o sageata.. dai clik pe sageata si iti va aparea un box unde tre sa-ti scrii numele ca sa -nceapa renul filmarea!!-

oana: toata ziua m-am tinut sa te sun de sf ion... n-am nici-o scuza.. pana la urma n-am reusit! am avut o zi ca de triunghiul bermudelor!! dar m-am gandit.. adica ne-am gandit la tine si la tot ce e mai frumos pentru tine!! pup de pup... "musafirele" mele au plecat pe 6.. dis de dimineata( slava Domnului) .. toata ziua am auzit bubuituri de la doagele capului meu... simteam cum pleznesc de fericire .. eliberandu-mi tartacutza!!! of si of...
si da.. as fi fericita daca ai putea sa te tii dupa noi... hai ca vorbim pe mess cand ai o clipa de respiro. ok?
te rog sa-i prezinti lui piet condoleantele noastre...

ce s-o fi intampland cu matusile astea? ca si mie mi-a murit una>> era cam a naibii.. Dumnezeu s-o ierte! si ghiciti ce zi si-a ales sa moara! Doamne iarta-ma.. dar cand ma gandesc la nora-sa.. ce mult o "iubeste" pardon// "iubea" .. nu ma poci abtine:

31 decembrie.. va dati seama ce rev au facut anul asta? dar la anul? dar in urmatorii ani? saracul var-miu!!

dor mi-e de voi... de tata suflarea pralineasca!! si ce bine ca ati amanat pe 19... lucru pen care va multamesc ... ca di tate mi-e dor... !

hi hi! la fondantat sa va vad!!
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Eu din pacate nu pot veni vineri :-(, dar poate organizam runda a doua sapt. viitoare, pe joi...ca tare vreau sa va vad pe lumina, mi-e dor de voi .
Luci ma doare spatele de la vreme cred, ca alta cauza nu gasesc, de cate ori ploua ma dor toate si nu pot dormi bine.
Oana condoleante pt. matusa lui Piet .

Pup fetele, somn usor

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput