Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 6
Elenalove27 spune:
...nici eu nu m-am putut duce la cumparaturi on "black friday" sau cum se zice...ca nu am avut cu cine lasa piticul meu si nici nu am avut asa mare chef de mers la cumparaturi ca abia mai ma tin picoarele cu burtoiul meu
Elena38+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
corinadana spune:
Noi am reusit sa i cumparam Ralucai Nintendo DS si in loc de 130 l am luat cu 90. Partea nasoala e ca fiecare cartrige ptr el este in jur de 35$.
Fetele cum se zice: mi e pofta sa mananc ceva.
Pup!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Io am gasit de cadou un joc v-smile la 30$, si jocuri la 15$ (pt el)...si cam atat...
Nici nu prea am umblat...
Incerc si eu la toysrus in seara asta...daca mai a ramas ceva!!! hihi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
blackpanterro spune:
Mie nu imi plac jocurile pe TV, asa ajung sa le iubeasca in adolescenta si nu as vrea sa am un couch potatoe cu jocuri video.
Fetele, maine plec inapoi in Germania, asa nu m-as duce dar acolo e sotiorul si odorul :)
Ma bucur ca am reusit sa cumpar tot ce mi-am propus,mi-am luat green cardul iar la SSN nu mi lau facut pt ca mi-au zis ca se face automat cand baga aia datele la emigrare in aeroport si trebuie sa astept 3 sapt ca nu cumva sa primesc 2 SSN.Daca dupa 3 sapt nu il am atunci ma pot duce la consulat sa il cer.
Abia la anul mai venim cand voi da testul si voi depune juramantul.Atunci voi sta o perioada ca sa imi iau si carnetul de conducere.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
raly spune:
Buna la toata lumea,
Fetele din California, caut niste indrumari despre examenul de Bar pt avocati. Am terminat Law School in Rom, aici nu am facut studii de drept, dar as vrea sa dau examenul. Este printre voi cineva care a trecut acest exam.? Am cateva nelamuriri si nu stiu unde sa caut raspunsuri.
Multumesc anticipat.
Ramona J spune:
Buna fetelor! Nu am ajuns sa scriu zilele astea. Sper ca v-ati distrat bine de Thanksgiving, ati reusit sa mincati curcanul?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Cami multumesc!
Blackpanterro Nintendo DS nu i joc pe tv.Si nu i cumpar cartrige uri cu impuscaturi sau monstrii sau desene animate in nici un caz. Au cateva cartrige uri din seria Smart Brain. Le dezvolta logica nemaipomenit.
Cami si vreau sa tin pasul cu tine, la haine, la invatatura de ex.??
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
iuliana spune:
Stie cineva care e aici corespodentul jocului "nu te supara, frate"? Vreau sa il cumpar si nu stiu dupa ce sa ma uit.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7