Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Adriana
Si eu sunt de aproape o saptamana cetatean cu certificatul in mana
Happy Curca Day la toate fetele (o floricica ca in emoticoane nici macar o gaina ciufulita nu gasii.)

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana felicitari pentru "certificat" !!

Adriana felicitari si tie pentru green card! Mi se pare ca ai dreptate : si aici ai de umblat pentru acte si alte cele dar cel putin se rezolva fara sa trebuiasca sa dai spaga.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

felicitari Oana si Adriana...

di eu trebuie sa-mi aduca aminte sa ma trezesc sambata dimineata sa ma duc sa ma traga in poza pentru green card-ul nou (de 10 ani).

eu am avut niste patanii cu INS si posta pe aici- bine ca la urma s-au rezolvat pozitiv, dar s-a cam pleostit entuziasmul la capitolul "ce bine stau functionarii americanila capitolul servicii".Birocratia e birocratie peste tot...

curca gustoasa fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oana, felicitari!!!

Abia astept sa o primesc si eu sa ma scap de atata bataie de cap.

HAPPY THANKSGIVING!!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Uram si noi la toata suflarea HAPPY THANKSGIVING!

Siminaf,te pupam si....vezi ca sunt pe urmele tale si....nu mai promite fata la nimeni ca eu ti-o zic de acum ca venim sa o petim pe Raluca si nu acceptam un NU.
Avem pozici noi aici http://family.webshots.com/photo/2375924880072337911jIzXgD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor, mi-am pierdut masuratoare de la masina de paine...tocmai azi cand nu am de unde lua paine!!!!
Stie cineva ce gramaj are??? Ca mi-a iesit o paine urata facuta dupa ureche...ca imi trebuie masuratoarea!!!!!!!!!!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu nu stiu, din pacate, si nu te pot ajuta...

...dar va doresc

HAPPY THANKSGIVING EVERYBODY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La birocratie americanii dau uneori lectii chiar si romanilor. Parca s inruditi!

V a picat bine curcanul fetele???

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, ati facut cumparaturile?Eu m-am trezit la 4.30 si am prnit la cumparaturi, i-am luat o gramada de jucarii lui Aidan de la Toys R'Us apoi haine de la Childrens Place(am prins reduceri de prima ora)si apoi am dat iama la cumparat de ornamente si decoratiuni de craciun.Sunt foarte multumita, am cumparat o tona si am salvat o gramada de bani, daca cumparam din Germania m-ar fi costat o avere.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Din pacate cum nu am avut cu cine sa o las pe Sofia asa ca anul asta am sarit tura de cumparaturi de curca day!!( imi place cum suna!!)Dar trag tare si prind din urma trenul de sarbatori!!

Sanzi paharul de la masina de paine are 210ml / 1 cup ..probabil ca deja ai rezolvat problema insa.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput