Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

quote:
Originally posted by iuliana

Stie cineva care e aici corespodentul jocului "nu te supara, frate"? Vreau sa il cumpar si nu stiu dupa ce sa ma uit.

Iuliana, cred ca www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=878146" target="_blank">trouble aduce cu jocul "nu te supara frate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by diana12

[quote]Originally posted by iuliana

Stie cineva care e aici corespodentul jocului "nu te supara, frate"? Vreau sa il cumpar si nu stiu dupa ce sa ma uit.

Eu stiam ca e www.amazon.com/Hasbro-40388-Sorry-Disney/dp/B00005TNHC/ref=pd_lpo_k2_dp_k2a_3_img/105-3931337-3101228" target="_blank">sorry

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Mie nu imi plac jocurile pe TV, asa ajung sa le iubeasca in adolescenta si nu as vrea sa am un couch potatoe cu jocuri video.

Io am alta parere....daca ii interzici cat e mic, va fi mai atras la varsta mai mari cand va fi si mai liber sa aleaga ce vrea si ce nu...
Nu ma refer numai la jocuri video...in general...

Asa incerc il educ de mic (sa ii intre bine in sistem) ca daca se joaca juma de ora pe zi (sau tv, sau comp), isi face "pofta" de jocuri, tv etc si are timp si de sport, si de iesit afara, si de un suc cu prietenii!!!!

Dar io nu sunt deloc stricta (prietenii stiu de ce) si in general imi place sa il las sa experimenteze orice, sa se convinga singur ce e bine si ce nu!!!
Eu ii pun foarte rar limite bine determinate, si pana acum a "iesit bine" ..David este rational....

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu cumpar nici jocuri din astea, nici pusti, sabii sau soldati de jucarie.
Sint impotriva violentei, razboaielor etc. Incerc sa-i invat si pe copii ca astea nu sint lucruri bune. Pina acum nu am probleme.
Pina acum Alexandru e ok cu asta. Daca au alti copii jucarii de acest gen, se joaca impreuna - nu-i interzic. Dar mereu ii amintesc ca nu-mi place si cadem de acord ca e doar joaca.
Poate daca ar fi foarte interesat si ar insista as ceda la un moment dat.
A mai primit jucarii "violente" si le-am facut sa dispara dupa o vreme.
Sint alte lucruri care ii plac si ii indrept atentia spre ele.
Deci stilul meu e altul. Nu as zice ca interzic pe fata, dar ii ghidez spre jucarii si activitati pasnice.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Ramona
De acord cu tine in privinta jucariile si jocurilor violente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da da SINZI...prea multa libertate are David,parerea mea...dar tu sti mai bine si iti cresti copilul cum vrei!!!...faza e ca trebuie sa-l indrepti,asta e cuvantul,exact cum zice RAMONA,spre anumite chestii...nu numai cum vrea el,sunt principii pe care trebuie sa le invete...eu cred ca mai tarziu va face numai ce va vrea el si va fi prea rasfatat de prea multa libertate!!!!...oriucum eu sunt MULT MULT mai dura ca tine si exigenta,recunosc...asta e.....doar ca esti in America,mie una mi-e frica de cum va fi copilul la adolescenta...aici de prea multa libertate ajung copii sa fie ciudati si ,scuzati expresia,chiar terminati,sa nu zic altfel!!!

RAMONA

De"ziua curcanului" a fost frumos,am facut gratar si am papat si curcan!...am stat toata ziua in parc

Fetelor am pus poze de la botezul LIsei Maria,fetita lui OANACN...a fost foarte frumos!..cine are placere sa se uite,vizioare placuta,in albumul din semnatura!!!

pe toata lumea,numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Multumesc fetelor.
Eu asa am considerat ca e potrivit, dar nu stiu daca am gasit "formula magica". Facem fiecare cum credem ca e mai bine. Eu chiar incerc sa fiu flexibila (e greu ) si ma mai adaptez pe parcurs, pe masura ce capat experienta de mamica.
E greu cu puii astia, mereu ne pun la incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu din mica mea experienta de pedagog , am invatat (si mai ales de aici din US) ca un copil are nevoie de propriile decizii ca sa poata alege intre ce ii place si ce nu...
Teoriile fara practica nu au nici un rost...
(un exemplu absurd care imi vine in minte...daca vrei sa nu puna gura pe o tigara, nu o interzici pur si simplu, ci te pregatesti cu materiale - imagini cu plamani chircitzi de tutun, explicatii despre tuse si tratamente, o tigara - cat mai oribila- si cand vine vremea i le expui cu teoria + practica de rigoare)

Mirela, eu nu sunt de acord cu palmutele la fund...copilul nu trebuie sa invete prin frica...Nu cred ca trebuie sa il ingradesi prin frica...

Oricum...pentru ca toti copiii sunt asa diferiti unul de altul...si metodele care ii "ating" sunt la fel de diferite...ce merge la al meu copil nu merge si la ceilalti...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Asta da, copiii mei au comportament total diferit si ce functioneaza la unul nu merge la celalalt.
Oricum, tot le creez limite. Deci nu pot experimenta chiar orice vor ei. Primul pas e sa-i indrept spre ce cred ca e bine, dar la nevoie le spun clar "nu". Si explic de ce, bineinteles.
Copiii nu pot fi lasati sa hotarasca intotdeauna singuri. Chiar zic - Doamne fereste! Unde am ajunge? Cind trebuie sa refuz ceva categoric explic si de ce si dau exemple cit mai multe.
Sint de acord ca au nevoie de libertate copiii, dar eu o inteleg altfel. De exemplu multi dintre copiii de aici au program continuu, de dimineata pina seara sint ocupati cu cite o activitate. Eu cred ca au nevoie de timp liber, sa isi imagineze ei singuri jocuri si activitati. Asta fie ca se poate intimpla afara, in aer liber si aici e partea buna a mutatului nostru. Pe aici copiii se joaca asemanator cum era pe vremea cind eram mica in Romania.
Dar si in casa, zilele trecute Alexandru a facut dintr-o cutie de carton un "aparat de aer conditionat" care mai apoi dadea si caldura.
Deci asta e libertatea de care consider eu ca are nevoie. E doar parerea mea de parinte, nu am studii pedagogice. Mi-ar fi prins bine, ca ma gasesc citeodata in incurcatura...

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca a intrebat cineva (scuze, am uitat cine) de cereale fara gluten.
Am gasit unele, le postez aici in speranta ca persoanele interesate mai trec pe aici:
Arrowhead Mills
- Buckwheat Maple Cereal
- White Corn Grits

Barbara's
- Organic Brown Rice Crisps
- Organic Corn Flakes

Bob's Red Mill
- Mighty Tasty
- Brown Rice Farina

Envirokidz
- Amazon Flakes
- Organic Gorilla Munch
- Organic Koala Cocoa
- Organic Panda Puffs

Erewhon
- Organic Crispy Brown Rice
- Rice Twice

New Morning
- Organic Cocoa Crispy Rice

Nature's Path
- Organic Corn Flakes, Fruit Sweetened
- Organic Corn Flakes, Honey Sweetened

Perky's
- Nutty Rice

Pocono
- Cream of Buckwheat

Mergi la inceput