Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 20
CRISMIR spune:
ORHIDEE felicitari,sa va traiasca!
Fetelor eu am intrat sa va urez la toate SARBATORI FERICITE,sa aveti un Craciun minunat si un an nou ce vine plin de bucurii!
Pt toata lumea
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Ramona J spune:
Multumim la fel! Sarbatori fericite tuturor!
Ciuf, am vazut ca aveti multa zapada...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Salutare
Da, Ramona, e dezastru ce e aici. Partea nasoala e ca e vant puternic si zapada e viscolita in unele locuri mai mult de un metru, in Colorado Springs.
Un prieten s-a dus la aeroport sa duca pe cineva si ramasera blocati acolo, adica in aeroport. Nu au voie sa iasa din el. Autostrada a fost inchisa ieri.
S-a declarat situatia de urgenta si armata a iesit pe strazi sa ajute lumea impotmolita. Nu stiu ce a fost anul asta, ca niciodata, a nins rau de tot.
Ne bate gandul sa ne luam un minivan sau SUv ca nu mai merge cu sedanul nostru.
Numai bine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite!
Delia21 spune:
Orhidee,las,ca te obisnuiesti cu trezitul.Puiul mic merita tot efortul si atentia. Asta fac toate mamele cele bune,iar cele foooorte bune nici nu se irita.Maica-mea e o dulce dar fiid colerica i cam sare tandara usou asa ca,....copil fiind a facut niste scene.....de care nu vreau sa-mi amintesc si pe care nu am de gand sa le repet.Fericirea copilului,parerea mea,merita orice sacrificiu.Incearca sa dormi ziua cat poti de mult,cum doarme beba mica si tu top in pat.Cand o sa inceapa sa pape cereale,pe la 5 luni....se va trezi mai rar,adica de 2-3 ori maxim pe noapte,dar....vin dintisori...si odata cu ei si noptile albastre,deci,inarmeaza-te cu muuuuuulta rabdare.Rudy si acum se trezeste de 2-3 ori si cateodata nu se culca imediat ci are chef de joaca de exemplu azinoapte de la 2 si jumate pana la 4 am stat cu dumnealui la taifas.Dar si eu o am pe maica-mea la noi si dimineata la 7 i l-am pasat urgent si....uite asa am dormit pana la 9.De mama,pai mama mea e tare harnicuta si....abia le face caci eu pre mult ajutor,.....nu pot da caci Rudy acum se ridica in picioare si cade.Ieri si-a julit nasul de masuta din sufragerie sub ochii mei.Bine,la masa asta i-am pus gand rau si asa ca o voi arunca ......cat de curand.Deci pupam printesa si pe mami si pe bunica cea harnicuta foc!daca se tot plictiseste mami tau,trimite-o la noi caci maica-mea tare s-ar bucura de un pic de ajutor,zau!Glumesc,binenteles.Sarbatori fericite!
Ciuf,scumpa ,nu stiam ca-i asa de gravida situatia la voi!Oau,eventual trimite nitica zapada si la NY la mine ,ca noi tot cantam....melodia aia cu "white christmas",ca paparudele.Hai....stiu ca tu esti darnica!Dar nici prea multa!stati in casa la caldurica si cozonacei!
Bic spune:
Imi trebuie viza de Mexic? Am Green Card, deci pasaport romanesc.
De unde iau viza pentru Mexic? Trebuie sa ma duc la un consulat in prealabil sau o pot lua la aeroport?
Merci.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Oana_B spune:
Biculet, io am fost in Mexic da' n-am fost la nicaieri pentru viza, mi-au pus stampila pe pasaport pe aeroport cand am ajuns acolo, tot asa eram si eu cu GC si pasaport romanesc. Precizez ca asta a fost in 2002, sa nu se fi schimbat ceva intre timp.
Craciun Fericit fetili
Oana_B
Sarbatori Fericite !!!
corinadana spune:
Nu ti trebuie Bic!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ange spune:
vecinutelor,
Craciun fericit si un An Nou de 10 de ori mai bun decat asta
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."