Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 21
lexi spune:
ingan si eu fetele care zic ca n-ai nevoie de viza pentru Mexic, Bicule. noi am trecut prin punctul de frontiera ca prin gaurile de la cascaval, eu am incetinit un pic, sa nu zica oamenii aia ca nu 'stem cuviinciosi, da' chiar n-a fost nevoie, nu ne-au oprit, nu ne-au intrebat, n-am conversat deloc cu dumnealor.
doar la intoarcere din Mexic spre San Diego am stat la coada, ca ieseau oamenii de la serviciu, probabil, iar atunci ne-au cerut si actele; aveau timp de plimbat printre masini, ca era gatuita situatia, doar cinci guri de trecere si cateva sute de masini.
altfel, ce mai faceti, ce mai ganditi pentru sarbatori? cozonaci, soriciuri, piftii?
noi n-am avut curent de joi pana mai apoi, adica marti, asa ca am mai tras pe noi o haina (bun si raposatul la ceva) si am ascultat tot felul de sfaturi cum sa nu ne bagam bbq-ul in casa, oricat de frig ne-ar fi.
michelle, cand ziceai ca ar fi urmatorul transport de pachete peste ocean?
lai spune:
Se poate sa fie diferit daca ai GC, dar mie (cu pasaport romanesc si fara GC) mi-a trebuit - si am luat-o de la consulatul lor din SF. Am fost de doua ori, o data cu masina (acum un an) si o data cu avionul (acum doi ani). Cand am fost cu avionul m-au controlat de viza pe aeroport; cand am fost cu masina (in Baja) nu m-a intrebat nimeni nimic cand am intrat in Mexic, dar ne-a oprit politia de mai multe ori pe drum (opreau toate masinile - ei se uitau dupa droguri in mod special, dar s-au uitat si la pasapoarte si la vize). In Baja de la granita pana la Ensenada teritoriul respectiv are un statut special si e mai 'lax cu vizele, dar daca mergi mai la sud trebuie sa te duci in Ensenada la un birou de politie pt. turisti unde iti verifica pasaportul si viza si iti pun o stampila suplimentara.
Lai
michelle7 spune:
lexi ieri a fost ultima zi. cred ca urmatorul e in ianuarie. iti zic eu daca-mi aduci aminte mai incolo.
la cafea cand ne mai vedem? asteptam vremuri mai putin ploioase presupun
Ramona J spune:
Pai Ciuf, noi mai avem niste prieteni prin Colorado si cu ocazia asta i-am sfatuit pe toti sa se mute la Dallas.
Acum e in racire vremea si aici (azi am avut 60), dar duminica am avut 78 de grade, umbla lumea in pantaloni scurti si cu tricou.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
Va dormim si noi Sarbatori Fericite!!!
Un Craciun cu bucurii si impliniri!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
corinadana spune:
Craciun fericit sa va aduca MOSUL tot ce va doriti!!!
Fetele am cumparat MIX ptr clatite si am facut si pizza cu el si mai scrie pe cutie o reteta ptr dumplings. Dar ce sunt aia?? Habar nu am.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Craciun fericit sa va aduca MOSUL tot ce va doriti!!!
Fetele am cumparat MIX ptr clatite si am facut si pizza cu el si mai scrie pe cutie o reteta ptr dumplings. Dar ce sunt aia?? Habar nu am.
corinadana mama Ralucai
eu sunt inebunita dupa dumplings :)......
dumpling
coltunas/galusca
daca dai un search dupa poze cu dumplings o sa iti faci o idee cum arata..ca de gust sunt tare bune...eu cele mai bune dumplings(ghioza le spune in japoneza) le-am mancat in Japonia!
Sarbatori fericite
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
corinadana spune:
Mercic Elena! Le fac, le fac si dupa le papam simple? Sau cu ceva?
corinadana mama Ralucai