Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Helenutza ups...acu imi amintesc ca tu de abia ai dat comanda de corectoare ptr san. A.Alina mi-a scos in evidenta ca in ultimele 2 luni nu e recomandat. Dar m-am uitat si am vazut ca tu esti practic in sapt 26...ai avea vreo luna de utilizare...cam cat l-am folosit si eu...si apoi daca sfarcurile tale suntr plate si nu ombilicale ai sanse sa le obisnuiesti mult mai repede cu statul afara.
Pe de alta parte, daca se mai poate, poti lua in considerare si varianta A.Alinei.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelita, de unde iei porumbul ala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Fetelor - o noutate! Si la Galati in sfarsit a aparut un ecograf din ala 3D - deci daca va zic ca parca ma mananca undeva sa ma duc sa-mi fac un eco ma credet? Stateam eu linistita ca zicea dr. ca nu mai am nevoie ca e tot bine, la 24 saptamani am fost la Herghelegiu.... si na ca am citit in ziar ca e si in Galati.... si parca ma manaca sa ma duc asa din curiozitate.... cred ca intai sun sa vad ce zice tanti, cat de bine se pricepe ea sa citeasca acel aparat, ca una e sa-l ai si alta e sa-l folosesti si bine.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

despre preferinte bb : fii-mea prefera sanul drept ,poate si din cauza ca ala avea un pic mai evidentiat sfarcul (eu am sfarcurile ombilicate rau ,in spital medicii isi puneau mana in cap cand vedeau ce sfarcuri "n-am"),deci si poate dinc auza sfarcului sau poate din cauza ca ea a fost in pelviana si a stat cu capul chair sub sanul drept .Chiar ziceam inca inainte de nastere ca probabilca il va preera pe asta ca il cunoaste i-a fost ca o caiulitza si asa a fost

28+ + Mimishoru'(2 ani si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Oana nu mi-a venit, au fost cam neseriosi aia de la reclama asa ca am schimbat comnada pe un alt site. oare de ce nu e bine sa il folosesti in ultimele 2 luni? care ar fi problema? sfarcurile mele sunt ombilicate (daca asta inseamna bagat inauntru tare). mai ales stangul e "varza"!

Liuda pai ea o sa spuna ca e experta!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Heeeellloooo! Eu inca mai astept pe PM parola de la mailul comun!

Ma ajuta careva,azi, sau ma las bagubasa?!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Helenutza mda...nici eu nu mi-am vazut niciodata sfarcurile pana am folosit device-ul asta. Presupun ca nerecomandarea utilizarii in ultimele 2 luni poate sa tina de ceva ce pomenise acu ceva vreme Catalina ca nu e bine sa te masezi si sa scoti colostrul daca incepe sa vina...dar nu-mi mai amintesc explicatia.
Eu sper sa iti parvina repede si sa il folosesti toata ziua (ca si mine in ultima vreme)...le pui dimineata si le scoti seara (tot timpul cat il folosesti sa ai si un sutien (imi pare mai usor)..si apoi sa lasi si sfarcurile sa mai simta si aerul de afara.
Mai mult de atat...nu stiu...sper sa functioneze...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

hei, salutare fetele!

FLAVIA IOANA - sa ne zici cum a fost la eco cand poti! cunosc si eu aici pe cineva insarcinata in luna 8, mai are un pic si naste ca face cezariana. are gemeni si toata sarcina i-au spus doctorii ca are 2 baieti sigur de la inceput. acum la ultima ecografie i-au zis ca nu mai este sigur, s-ar putea sa fie si o fetita acolo... asa ca nu se stie niciodata sigur sa stii, mai ales la 2 bebei in burtica. oricum, multa sanatate si sa auzim vesti bune despre bebei!

MARIA72 - si mie mi se intampla de ma doare capul cateodata si incepe asa sa ma manance pielea parca nu as avea stare. parca nu imi intra aerul pe nas sa respir cum trebuie, nu stiu cum sa zic... si stiu ca trebuie sa ies la o plimbare pana ma obosesc un pic. sa stai la aer, sa aerisesti in casa des. sau o fi tensiunea

MESSA - imi pare bine ca ti-au placut aripioarele.
mai asteptam idei de la toate!

tare frumoasa scrisorica de care se vorbea mai sus, m-am regasit si eu printre cele spuse, m-a bufnit rasul la unele... sa cititi si voi!
imi pare bine ca vorbiti de tot felul de produse , sa ne facem si noi o parere de la cele care stiu mai bine. sa stiti ca tot ce e de la AVENT e cel mai bun, nu are rost sa cautati alte marci , asta e garantat cea mai buna calitate. asa mi-au zis si mie toate mamicile de pe aici.
fetelor, dar pompa de san trebuie cumparata chiar asa de acum, dinainte? mie mi-au zis la cursuri sa nu vin la spital cu pompa ca nu are rost, nu o folosesti. apoi sa va spun... eu am o vecina aici cu bebe de 6 luni care nu a vrut niciodata sa bea laptic de la biberon! numai la tzitzi chiar de la inceput mamica asta a incercat sa foloseasca pompa de san, care era electrica, iar asta mica, cum auzea se trezea si din cel mai adanc somn si incepea sa urle ca de ciuda asa ... ca si cum ar fi protestat ca ii umbla cineva la ce e al ei. plus ca pe bibe nici nu a pus guritza , nu vrea sub nici o forma. asa ca saraca femeie a ramas cu pompa, bibe,suzete, sterilizator si alte alea nefolosite... aoleu, mai auzi de din astea, sper sa nu avem probleme asa....
si tot asa ne-a zis noua la curs ca sa nu dam suzeta la copii, ca nu le trebuie. acu parerile cred ca sunt impartite, voi ce ziceti?
o zi frumoasa sa avem toate! ma duc sa pap si mai vin.

diana 32+

Mergi la inceput

Dianamizzi imi pot imagina ca in Malta felul in care se prezinta spitalele e totusi diferit de felul in care arata cele din Romania. Aici am vazut pana si shomoioage de vata folosite dupa ce iti fac injectia...sa fie reciclate. Asa ca iti imaginezi ca, in cazul in care am nevoie de pompa la spital (s-ar prea putea ca putza sa nu aiba de ce sa apuce ca sa se hraneasca singur sau sa fie atat de sensibile sfarcurile incat sa mi le raneasca de la inceput si sa nu-l pot hrani direct de la san)...si in cazul in care spitalul detine o pompa...parca mi-ar veni sa o sterilizez eu caci nu as avea nici cea mai mica incredere in asistente...si in plus as putea ajunge sa ma cert cu ele ca nu am voie...sau ca nu se potriveste in sterilizatorul meu....sau...
Cam la asta ma gandesc eu cand ma grabesc cu achizitionatul pompei...ce-i drept eu am probleme pe care voi nu le aveti si de asta nici nu trebuie sa va grabiti.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele?
Noi suntem la Breaza...si am facut netullll...asa ca putem vorbi...
Ieri am fost la eco 4D, e o dulce fetita mea, seamana f tare cu Ingrid,asa mi s-a parut mie,plus ca are par incap deja...si pe INGRID am nascut-o latoasa asa ca pregatesc clamele iar ..SUPER... in rest e bine..are 1.700...si e f vioaie..

Pupici

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput