Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am aparut si noi ; am tot citit ce ati scris si ati scris nu gluma mai am de recuperat

cristiana desii eram franta am adormit tot la 2 si m-am trezit la 8 , ma bucur ca ai ajuns bine acasa

A.Alina de ce crezi ca am asteptat eu atata sa vina cristiana in oras si sa am cu cine merge in bazar ? nici al meu sot nu suporta sa mearga acolo

ylilimic ai primit mesajul ? ai reusit sa intrii ? mi-a placut mult scrisoarea chiar aveam la sfarsit un zambet in coltul gurii ..... atatea amintiri

va las merg sa ma vopsesc negru violet sunt curioasa daca prinde si ce culoare iese

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ce inseamna rezultatul "steril" la o urocultura?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Asta numesc eu promptitudine!
A.alina, haricleea, oana si adela - multam pt parola! Fusesera niste discutii despre schimbarea ei si cum eu am avut si o pauza de net nu mai stiam care e. Sarut-mana! Acum pot sa ascult si altceva in afara de ACEEASI cutiuta muzicala ... yuuuupppiii!

Am vazut ca dezbateti problema sfarcurilor. Ei bine, pot sa fa aduc aminte (sunt convinsa ca ati citit despre) ca dupa nastere, in cazul aparitiei (sau chiar preventiv) unor rani la sfarcuri se pot folosi niste aparatoare de silicon? Il vor ajuta pe bb sa suga, sfarcul va lua forma aparatorii si va fi si protejat de aceasta. E ca un soi de prezervativ (nu si ca forma), doar ca la capat curge lapticul! Cat despre pompa de san, eu merg pe cea manuala! Am folosit-o, am recomandat-o si am incredere in ea, dar si in mine ca nu o voi folosi mult timp.

Este ca v-ati regasit in scrisoarea generatiei 70-80? Emotionanta, nu-i asa? Oare asa suntem de babe daca deja suspinam la niste amintiri?!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

oana steril inseamna ca nu acrescut nimic pe mediul de cultura = nu ai nimic deci e foarte bine

mi-am pus vopseaua si deocamdata parul meu e roz bombon sper sa nu ramana asa

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Va rog frumos treceti-ma si pe mine cu carucior roz. Cred ca am ramas printre ultimele care nu il au trecut!
Multam'!
26+

Mergi la inceput

Adela...multumesc...eu ma gandeam la clasica varianta "negativ-pozitiv". Ce-i drept secretara era cam aeriana...totusi cred ca la cultura de col mi-a iesit ceva...eh...asta este...vedem maine la consult...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ylilimic stiu despre acele aparatoare de silicon, dar mai stiu ca ai sanse ca bblushul sa le refuze. chiar, vreo mamica printre noi care a folosit asa ceva?

Oana e bine urocultura. la cultura de col ce a iesit?

anis ma bucur ca bebelusha ta e f bine. inteleg ca de abia acum ai pus net de aia ma gandesc ca poate nu ai citit in urma. te intrebasem de carutzul tau. e de la miniblue? cat a costat? e sport? vroiam mai multe amanute, te rog, daca ai timp.

fetelor analizele mele sunt f bine, decat trigliceridele cica sunt mari. doctora de fam zice ca nu e o prob. voi stiti ceva despre asta?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

anis ma dai peste cap.... eu care incerc sa uit ca ma mananca undeva sa ma duc din propria initiativa la 3d care vezi doamne a aparut si in Galati - si hop si tu cu descrierea ta de fericire.... deci cred ca o sa ma duc sa arunc niste banuti asa de placerea mea.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Helenutza nu stiu caci eu am dat tel doar sa vad cam ce a iesit pe ele, caci maine am oricum consultatie. Dar secretara s-a impotmolit la cultura de col ...si mi-a zis ca trebuie sa vin...deci ori n-am scapat de ureaplasma ori m-oi fi pricopsit din spital cu altceva...
Sper sa fie bine totusi.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, azi am aparut mai tarzior din cauza de treaba. Sa nu cumva sa va inchipuiti ca m-am trezit tarziu. Nuuu, la 3 ca de obicei si apoi am mai dormit o ora de la 6 la 7. Asta e, se pare ca va trebui sa ma obisnuiesc doar ca oboseala din timpul zilei este ceva ce am mai simtit doar cand am fost bolnava. Ma rog, am citit ca cica asa e in ultimele luni. O sa ii zic doctorului oricum.
Azi la noi a fost zi de curatenie, aspirator, praf, geamuri, perdele, baie, bucatarie, dulapuri. Sa ii dea Dumnezeu sanatate lui tati ca el a dus greul. Face nene o curatenie, mult mai bine ca mine. Am facut si io ce am putut dar nu prea mult.
Acum iesim sa mancam ceva si sa mai dam o raita la Auchan ca iar s-a golit frigiderul.
In rest, incerc sa stau linistita cat pot si sa imi stapanesc emotiile pt intalnirea de maine dimineata cu dr. Iosup. Va voi da de veste ce si cum dupa.Azi am fost sa ii dam un pupic doctorei care ne-a ajutat cu aceasta minune, dra noastra de la Parhon si uitandu-se la mine mi-a zis ca ea crede ca e maricel si ca e transversal. Sa vedem daca a avut dreptate.

Cam atata pt acum. Va pup

Cata 33

Mergi la inceput