Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna la burticoase,
am intrat sa va salutam sa va pupam si sa va dorim week-end placut, noi plecam pe la socri si o sa fiu alintata casei , cand ne intoarcem sa auzim doar de bine.

va pupam

nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ce fac fetili?Sper ca sunteti bine.Eu m-am trezit din nou la 12 jumatate.Deci treaba e constanta.Eu azi trebuie sa fac curatenie dat fiind faptul ca mamica mea m-a parasit ptr ceva timp si a dat bir cu fugitii la mamica ei adika mamaita mea sa o asigure ptr iarna.
Sunt o nesimtita ptr ca am uitat cu desavarsire ca ieri a fost ziua de nastere a celei mai bune prietene.Doamne zici ca m-am tampit uit tot de la mana pana la gura.Azi merg sa ma vad cu ea neaparat.
Si eu trebuie sa ajung sa imi fac analizele despre care voi tot vorbiti.Luni trebuie sa ma trezesc neaparat dimineata.Neaparat ca nu se mai poate ma face doctora cu ou si cu otet.Nu imi vine sa cred ca am rezistat mai mult de 2 sapt. fara sa merg la eco.Asta da reusita frate!

27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Octavia bine ai revenit! Mi-a parut atit de rau ca nu ai ,mai scris o perioada.

Helenutza si Liliana am folosit acele protectoare pentru mameloane din silicon pentru ca baietelul la inceput nu stia sa suga la sin.Moasa si asistentele mi-au dat pe gratis 2 bucati de silicon deoarece au inytuit imediat cauza de ce bebe nu putea suge direct de la sin.Dezavantajul a fost ca m-am luptat cu el sa se dezvete de silicon si sa accepte ce aveam in dotare.Pina la urma mi-a supt si de la sin dar a durat vreo 4 zile pina sa vrea.Rabdarea e de aur nu?

Oana tin pumnii sa fie bine si cultura din col.Da cultura sterila inseamna ca nu au gasit nimic periculos in sumarul de urina.

Pompa nu mi-am luat de la inceput ca nu stiam daca o voi folosi.In primele zile mi-au imprumutat pompa de la spital si cind am ajuns acasa moasa care m-a supravegheat in sarcina mi-a imprumutat o pompa electrica.Bine ca finlandezii sint putini altfel ar iesi bataie si inghesuiala la pompe.Nu cunosc pe nimeni care sa fi investit in pompa electrica in Finlanda cind nu ne costa nimic s-o imprumutam.Pompa manuala e buna pentru cele ce nu au probleme cu canale infundate sau lapte in excces.Trebuie sa mai aiba si puterea sa extraga manual ca am incercat si dupa o zi de pompat asa m-a apucat febra musculara si durerea de ligamente la maini.

Ana_alx la mine tot sinul drept a fost preferatul.Am observat ca din el curgea mai bine si chiar era mai plin.In timpul alaptarii a fost intotdeauna un pic mai mare decit stingul desi incercam din toate puterile sa-i cresc productia si sinului sting.

Sabina 29+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Voi vorbiti de sfarcuri ombilicate... ale mele au iesit ca niste coarne de melc in afara, sunt cat maslinele mamut de la carrefour! Si aproape de aceeasi culoare, cred ca mama era corcita cu ceva tigan, nu se poate nene niste sfarcuri asa mari si asa negre! Bebe trebuie sa iasa cu gura mare ca sa ii incapa un monstruos din asta si sa poata sa suga

Si acum, vestea cea MARE! IN 30 de minute PLEC SA IAU PATUTZ SI SALTELUTZAAAAAAAAA - ala transformabil Pikio Max. Si saltelutza din cocos In seara asta aranjez cameruta lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

A venit mandrul meu cu tot cu patut...sunt incantata caci culoarea lemnului e mult mai deschisa decat in poza si pot sa ii fac cateva piese de mobilier in verde si galben...asa cum voiam. Deocamdata macar masa de infasat...
Nu stiu daca il montam weekendul asta.
Acum imi amintesc ca am vazut un covor tare strengar acu vreo 2 sapt...nu stiu daca ne mai intindem acum si la achizitia asta dar mi-ar placea...
vedem vedem

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Sabina chiar ma intrebam ce mai faci?cum e cu placenta?nu ti-au spus se lasa cu roz sau cu albastru tura asta?

31,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Aiska am vazut ca si in Franta se merge pe inchiriatul pompelor electrice, caci sunt scumpe intr-adevar. Cum iti imaginezi la noi nu se pune problema de asa ceva...din contra sunt chiar mai scumpe...eh...ne descurcam cum putem. Nu stiu daca presupunerea ca voi avea ceva probleme la alaptat este o perspectiva buna de luat in considerare chiar avand situatia data dar parca nu vreau sa ma plang ca am luat manuala si nu ma ajuta cand puteam sa ies la liman cu una electrica.
Deocamdata intarzii achizitia ei din Franta caci pachetul il voi primi prin Atlasib si nu am mare incredere in ei (dar oricum mai mare decat in posta)...si parca m-as zgaria pe ochi sa ma trezesc ca lipseste...si din pacate pana in sarbatori nimeni de acolo nu vine in tara.
Om vedea cum ne descurcam.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Messa cumparaturi prolifice si multumitoare.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Ylilimic stiu cum e sa aculti acelasi Cd de n-spe mii de ori in acceasi zi dar daca lor le place?!.pe tine cine te va ajuta cu Luca pe perioada spitalizarii?

Oana mi-a placut enorm sacul de dormit si laterala pt patut!sunt luate din Romania?

31,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

deci, ce sa zic, ma duc sa trag un pui de somn in camera ascunsa in birou, ca ma simt parca sant batuta!!!

AAAA sa va zic ca mi-am gasit un nou barbat ... in drum intre Iasi si Suceava acum 2 nopti - hai sa ne cazam - unde? La Targul Frumos!!! Ce nene ca am gasit cu greu noi hotelul (care arata ca de pe vremea lu nea Nicu) dar surpriza (adica eu ma asteptam - la cum arata) aveau de toate - numai apa si caldura nu aveau!!! Deci hai mai departe!!! Ajungem la Pascani, ora 2 noaptea, am gasit noi un tigan beat pe strada (eu ziceam ca arata ca ai nostri de la firma care descarca vagoanele) sa intrebam unde e hotelul!!! Ne-a indrumat el beat cum era spre hotel, ei pe acea strada nu am vazut noi hotelul deodata si eu tot ma uitam dupa vreo-un om viu, treaz pe strada sa intreb.... si vad pe unu inalt rau frate!!! Strigam "hai sa intrebam la ala". Cand ne apropiem - el e MONUMENT frate!!!! Am ras cu lacrimi!!! Si hotelul tot acolo era!!! Bine dimineata normal cand m-am trezit am tras o lacrima ca saracu om ingheata afara, tot ma uitam oare mai este?! Am uitat sa citesc pe monument cine era!! dar mai conteaza! barbatu-meu facea pe el de ras ca eu la volan ma duceam "la ala" sa intreb unde e hotelul.

dar daca serios cu toata rusinica va anunt ca la 18 00 am programare la 3D deci nu am suportat gandul ca am 3d langa mine aici la galati si m-am programat!!! daca nu stiam nu ma manca- acum gata - am facut-o - plec la 6 sa vad ce face domnisoara!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 4 zile

Mergi la inceput