Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
oana_bucur spune:
Bits stiu ca sunt dulcinele...dar nu le-am cules de aici. Hainutzele mi le achizitioneaza aproape exclusiv prietena mea din Franta. Materialele sunt mai bune, modelele mai dulcinele si preturile bineinteles mai mici...
Ma ajuta mai ales ca eu sunt consemnata la pat de 3 luni si pe mai departe...cu foarte mici escapade.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+
dianocica spune:
buna fetelor!
eu sunt o mamica de nov-dec.am intrat la voi sa va intreb daca nu cumva mai sunt printre voi fete care nu au luat patutz, ca noi avem doua...ce ti e cu prea multi care fac gesturi dragutze...patutul pe care vrem sa il dam e de la ikea si se cheama tassa.daca va intereseaza, dati mi un pm.
va pup si va tin pumnii pt o sarcina cat mai usoara si o nastere la fel
dianocica36s cu david alexandru
bits spune:
Oana sa le folositi sanatosi!imi spui si mie de la ce firma sunt?avem cateva magazine care au produse din Frantza poate gasesc si eu ceva asemanator,mi-ar place tare mult mai ales ca la Ken nu am achizitionat asa ceva!
offf cand va vad cu cat entuziasm va duceti la cumparaturi va invidiez.imi lipseste acea perioada mai ales ca-ti schimba tare mult starea de spirit!
31,KEN(1nov 2004)
oana_bucur spune:
Bits iti dai seama ca sunt sanse mici sa fie fabricate in Franta...au doar calitate ptr Franta.
Saculetul si protectoarea sunt firma Kiabi Bebe (evident facute in China) ...sunt tare placute la atins iar bumbacul de asemenea unul fin nicidecum ca cel de la noi aspru. Si apoi restul sunt diverse firme cum ma astept sa fie si cele pe care mi le va trimite la sf lunii asteia...Grenouillere velours, Fisher, Disney...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+
aiska spune:
Octavia nici pe mine nu ma vede lumea la cumparaturi pentru ca am achizitionat aproape tot in 2005 pentru Joel.
Din pacate la ecografia morfologica nu ne-au putut spune daca e baiat sau fetita.Finlandezii sint tare zgirciti cu ecografiile.La 20 de saptamini placenta mea era la 1,2 cm distanta de col si de atunci nu m-au mai invitat decit pe 27 noiembrie.Stau ca pe ghimpi s-o fi ridicat, nu s-o fi ridicat de ajuns?Daca tot joasa este o sa ma cheme la 35-36 de saptamini.Rasfoind forumurile finlandeze am dat de fete carora li s-a ridicat in ultimele 4-5 saptamini inaintea nasterii.Tot mai sper,ce sa fac?
De ce va tin in spital atit de mult la cezariana?In Finlanda iesim in 4 zile daca nu sint probleme cu mama sau copilul.La nasterea naturala in 2-3 zile sintem acasa.Poate cineva din familia ta sau a sotului te va ajuta cu Ken in perioada spitalizari?In Finlanda avem asa numitele camere de spital pentru familie si acolo pot sta copii sub 7 ani si taticii, contracost desigur.Totusi nu e scump.O zi costa 46 de euro pentru mami, tati si toti copii sub 7 ani cu mincare,cazare si tot ce are nevoie bebelusul.Ultima data cind am fost erau foarte cautate aceste camere.
Sabina 29+
mamica lui Aleksi Joel
adela2006 spune:
ok cu putina imaginatie parul meu e .... mov ; de fapt doar la lumina bate in mov ca in rest e aproape negru ; important e ca nu mai am fire albe
liuda sa ne spui cum a fost la eco ; si lasa monumentele im pace nu te mai uita dupa alti "barbati" mai ales cand esti cu sotul
messa aceiasi problema o am si eu cu sfarcurile oare raman asa negre ?
catalina m-am speriat la inceput cand am citit de curatenie crezand ca ai facut tu singurica ; in curand urmeaza si la noi aceea zi si sotul meu e mai bun ca mine la chestiile atea si la cum ma misc eu in reluare nu pot face prea multe
va las ca plec la gim si am o lene in mine ....
cristiana am uitat sa-ti spun ce incantat era al meu aseara de hainute se uita la ele si tot intreba asa micuta va fi ? era un scump
oana_bucur spune:
Aiska ce bine suna ce spui tu in legatura cu posibilitatea ca tati si copilul sa fie langa tine ...
Intrebare pentru cele care sunt deja mamici. Am vazut pareri pro si contra...mi-am format o idee dar as vrea sa mai aud niste pareri.
La inceput voi ati trezit bebelul din 3 in 3 ore ca sa-l hraniti sau ati lasat bioritmul lui sa hotarasca orele de hrana ???
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+
oana_bucur spune:
Adela e vorba de violetul inchis caruia i se face reclama in perioada asta?
Am vazut ceva la tv in reclama si e prima culoare fistichie care imi face cu ochiul.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+
Liuda spune:
ma da ce greu trece timpul! tot ma uit la ceas si nimic, mai am o juma de ora si pot sa incep sa plec catre doamna cu morfologica! Dimineata nici nu stiam ca o sa fac azi asa ceva, si acum na ca nu mai am rabdare! dap daca stiam sau asteptam de ceva saptamani sau chiar zile?!
Ce mancam? Azi decat mere, branza cu smantana... la cat am crapat eri... ar fi culmea sa mai mananc si azi! Eri sa va zic cat am mancat - muriti - dimineata mic dejun la hotel (la Pascani) - omleta cu de toate, paine prajita cu unt si gem, cafea, o clatita cu ciocolata (asta era ora 10), la ora 16-00 (la Suceava) ciorba radauteana, ceafa la gratar cu piure, salata de varza, desert - un papanas! seara la 9 (la Iasi) - mamaliguta cu mujdei cu peste prajit cu saramura,cu piept de pui la gratar, ceafa la gratar, salata de varza, castraveti murati! Deci am plecat la 10 din Iasi cu burta plina si calculam cat cate kile de mancare am fost eu capabila sa bag intr-o singura zi in mine!!!
Cine tine post - ca tot a inceput postul, nu stiu dar eu eri am fot de toata frumusetea la mancare1 Azi... nimic, dar bag eu ceva pana ajung la tanti la 3 D!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 30 sapt si 4 zile
Liuda spune:
Va povestesc eu ce am facut mai tarziu la 3D!
Sper sa merite banii si astea de la Galati, sper sa se priceapa la aparat!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 30 sapt si 4 zile