Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Adela2006 ti s-au pigmentat sfircurile pentru ca esti gravida.In maximum 6 luni dupa nastere vor reveni la o culoare mai deschisa.

Oana camerele din spital pentru familie sint pentru a ajuta toti membrii familiei de a se acomoda cu bebe inca din primele zile de viata.Il alaptam la cerere, tati invata sa schimbe pampersi, sa-l spele, sa-l imbrace, sa-l infasoare in scutece corect.Fratii sau surioarele mai mari invata ca avem un membru nou in familie si nu au de ce sa fie gelosi sau suparati ca s-a nimerit sa vina tocmai in familia noastra.

Daca nu cere singur laptic 5 ore atunci ne recomanda sa-l trezim si sa-l alaptam alternativ atit din sinul drept cit si din cel sting 30 de minute din fiecare.Dupa ce laptele incepe sa creasca 15 minute la fiecare sin e indeajuns.

Sabina 29+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

liuda dar cd sau poza iti da ? sa ne arati si noua daca primesti

oana e de la garnier tot la tv am vazut si eu reclama ; mie imi place dar eu am paru scurt scurt si nu se prea vede banuiesc ca la par lung arata si mai fain ma bucur ca mi-a prins vopseaua peste henna

acum chiar va las ca mai nou imi ia o vesnicie sa ma imbrac si sa nu intarzii la gim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ADELA zi-mi si mie exact numarul vopselei sau ma rog cum cer?Eu de obicei luam negru albastrui dar m-am cam saturat.

27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by oana_bucur

Aiska ce bine suna ce spui tu in legatura cu posibilitatea ca tati si copilul sa fie langa tine ...

Intrebare pentru cele care sunt deja mamici. Am vazut pareri pro si contra...mi-am format o idee dar as vrea sa mai aud niste pareri.
La inceput voi ati trezit bebelul din 3 in 3 ore ca sa-l hraniti sau ati lasat bioritmul lui sa hotarasca orele de hrana ???

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mie mi s-a recomandat alaptatul la cerere dar pt ca era prematur trebuia cam la 3 ore sa-i dau sa pape. De cele mai multe ori se trezea si cerea ea. Eu am incercat doar in primele 2 sapt s-o trezesc sa-i dau sa pape dar era o somnoroasa si jumatate si tare greu imi era (tragea de 2-3 ori si adormea la loc). Dupa 2 sapt i-am dat numai cand a cerut fara sa o mai trezesc la recomandarea pediatrei. Alaptatul era cam de 30 minute alternand sanii.

Mihaela (28+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna balenute

eu azi am avut ultima zi de munca, ad am fost mai mult musafir...si de luni sunt in prenatal, asa ca azi m-am rasfatat si am fost la cosmetica si la manichiura-pedichiura.

Anis maricica bebelina ta. abea astept sa vad a mea ce face. lunimerg la control.

Liuda ,asteptam vesti si de la tine!

vad ca mai toate pregatiti camera lui bb. si noi am dat aseara comanda de mobila, va fi o combinatie de frasin deschis cu orange. sunt curioaa cum va iesi. apoi o sa pot cumpara perdeluta si lustra haioasa si maimutoi care se lipesc pe pereti. covor nu iau...cica tine praf.

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

De ziua lui, Ion primeste o pusca noua de vanatoare. Dornic sa o incerce, pleaca la vanatoare de ursi. Ajuns in padure vede un urs. Pune pusca la ochi, tinteste, trage, ursul cade mort.
Ion se apropie de urs, il misca cu piciorul ... cand ... simte o bataie pe umar. Se intoarce si ce vede? Un mare urs brun care ii spune:
- Ioane, Ioane , situatia e nasola. Tocmai l-ai omorat pe varul meu. Acum ai doua optiuni ...: ori de sfasii si te omor, ori facem sex! Ion sta, se gandeste ... pana la urma:
- Bine mah ursule, asta e. Facem sex. Dupa ce termina, Ion pleaca mai mult mort decat viu acasa.
Sta la reanimare 2 saptamani, dupa care, dornic de razbunare se intoarce in padure.
Cauta ursul brun, il gaseste, il omoara si .... simte pe umar o bataie. Se intoarce ... vede un urs grizzly care ii spune:
- Ioane, situatia e nasola. Ursul brun pe care tocmai l-ai omorat era varul meu.
Acum ai doua optiuni ... ori de sfasii si te omor, ori facem "wild sex"! Ion sta, se gandeste si cu jumatate de gura ii raspunde:
- Bine mah ursule, asta e. Facem sex salbatic. Dupa partida de sex salbatic Ion sta in reanimare 3 luni.
Si de data asta isi jura ca se va razbuna. Se intoarce in padure, cauta ursul grizzly, il omoare si .... si .... o alta bataie pe umar. Cand se uita in spate, un urs polar urias care ii spune:
- Ioane, acum intre noi fie vorba ... nu-i asa ca tu nu vii aici pentru vanatoare?!

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

bits- Imi pare rau ca situatia te obliga sa-l duci pe Ken la gradi, asa devreme, ma rog, cand nu e inca pregatit. La noi situatia e putin altfel, mai fericita ca sa zic asa... Sunt in oras ambele perechi de bunici, insa in socrii nu pun baza. Matei va sta la mama, probabil chiar si in urmatoarele zile (1,2 luni) dupa nastere. Daca ma enerveaza ca si acum 2 zile, l-as lasa de tot! Stiu, rau cu rau, dar mai rau fara rau!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marinar - ce-mi place cand destinde careva atmosfera pe aici!
aiska-intr-adevar frumos viitorul gravidelor in privinta conditiilor de spital.
adela- sa ne pui si noua o poza colorata proaspat!

Ma tot gandesc si oricat as socoti, nu-mi ies la numaratoare aventura, miciurin, shine, r_marce. Stiti ceva de fete?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

lili de miciurinstiu ca este bine dar ff ocupata la munci si nu a mai avut timp sa intre pe forum. la aventura ma gandeam si eu, nu ne-a mai scris de multisor...

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

am vorbit si cu marcelutza...si ea e bine, dar ocupata. va pupa pe toate si spera ca de luni sa-si faca aparitia pe aici. sa o treceti si pe ea pe listutza cu fetele care vin la intsalnire.

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput