Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
A.Alina spune:
Buna dimineatza!
Azi am o zi tare proasta. Tocmai a fst fata doamnei care imi face menajul sa ma anunte ca mama ei a plecat in Italia la lucru! Acum nu stiu ce o sa ma fac pana gasesc o alta pe placul meu. Avand in vedere ca nu am voie sa fac efort deloc cred ca o sa mai reduc din pretentii si o sa iau pe prima gasita.
Pana gasesc pe cineva a zis sotul ca face el, dar avand in vedere ca are un program de dimineata de la 7-8 pana seara la 9-10, mi-e mila sa-l mai las sa faca si curat. Asa ca azi am zi de cautat menajera.
Alina 29+
bits spune:
multumim de reprimire.
Messa felicitari si tie pt fetitza!te invidiez putin
Alinuk interesant lucru ne-am mai spus.uite ca sunt la a doua sarcina si abia acum imi pot explica de ce am ramas cu un san mai mare(binenteles ca e stangul)
Monu eu am vazut chiar luna trecuta o emisiune la japonezi in care se spunea sa luam aminte la partea pe care o prefera bebe in timpul somnului caci e relevanta pt chestia asta cu stangacii sau dreptacii.cand emisfera dreapta a creierului e mai dezvoltata decat stanga copilul va prefera sa doarma pe partea dreapta iar cand emisfera stanga e mai dezvoltata decat dreapta copilul doarme pe stanga si va fi stangaci.
Ken al meu se intorcea mereu pe dreapta de trebuia sa-l blochez cu un prosop facut sul ca sa nu-si deformeze formatul capului(in primele 2 luni au oasele capului moi si pot lua diferite forme).el acum foloseste ambele manute,scrie cu dreapta dar mananca cu stanga.oricum pana la varsta de 3 ani cand se concretizeaza daca e stangaci sau dreptaci il las in pace.
31,KEN(1nov 2004)
A.Alina spune:
Cristiana,
Eu nu am mai fost in bazar de vreo 3 ani. E foarte aglomerat si sotul meu nu are rabdare, iar eu singura la cumparaturi nu-mi place sa merg.
Ma bucur ca v-ati simtit bine si sper ca ai gasit tot ce vroiai sa cumperi. Pe mine ma bate gandul sa dau o fuga maine pana in Ungaria, ajung mai repede decat pana la Timi sau Arad si drumul e mult mai bun. Poate vine si dr. cu noi si oricum merg doar la Cora, nu ma plimb prea mult. Mai am de facut cumparaturi pt bb si ma gandesc sa caut si cadouri de Mos Nicolae si Craciun. Dar mai vedem maine cum ne simtim.
Alina 29+
ylilimic spune:
Dragele mele, multumesc de urari pentru Matei! E un rasfatat si daca ar sti cate fete frumoase roiesc in jurul lui ar fi si mai si...
In alta ordine de idei, tati al nostru a imprumutat cd-urile de copil la cineva si de 3 zile ascult aceeasi "cutiuta muzicala"
Astept o mana de ajutor printr-un PM cu parola de la mailul comun sa -mi var si eu nasul putin (poate reusesc sa nu fac si boacane)!
Multumesc anticipat!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
bits spune:
Mariana please am o mare intrebare pt tine:la a doua sarcina ai avut lapte ca si la prima?offf tare as vrea sa-mi alaptez si minunea astalalta macar pana la 9 luni!
Aelita merci de intrebare!sa stii ca baietii sunt tare mamosi si e cam dificila partea cu acomodatul la camin.deocamdata il duc pt 2 ore si asta ca sa inteleaga ca mami il lasa acolo putin si apoi vine sa-l ia.plange de mi se rupe sufletul dar asta e trebuie caci o sa fie spitalizarea lunga(aici e cam 10-11 zile pt cezariana)si tati nu poate sa lipseasca de la munca.
.
Dana te rog sa-mi trimiti si mie parola de la mailul comun si de la album.merci!
Adinush eu zic sa te orientezi spre o caditza mai maricica sa nu patesti cum am patit eu:m-a tentat designul si am luat-o cam micuta iar Ken la 1luna avea deja 5 kg si nu mai avea loc in caditza asa ca am fost nevoiti sa trecem la cada mare.
31,KEN(1nov 2004)
A.Alina spune:
Oana,
Am citit in instructiunile de la corectorul de mameloane ca nu se foloseste in ultimele 2 luni de sarcina sau pe perioada alaptarii. Eu la sfarsitul lunii intru in luna a 8-a si ar fi contraindicat sa-l folosesc. Am gasit in schimb pe site-ul bebelasultau.ro Pompa pt corectarea mamelonului de la Chicco care se poate folosi si pe perioada alaptarii. Crezi ca pot sa-mi cumpar acum corectorul de mameloane de la Avent s sa-l folosesc doar doua saptamani maxim sau mai bine sa iau pompa Chicco?
Alina 29+
ylilimic spune:
Cu ceva vreme in urma am citit o scrisoare care m-a emotionat foarte tare. Azi navigand la intamplare am regasit-o si nu ma pot abtine sa nu v-o impartasesc si voua, poate mai e cineva care nu a citit-o inca!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80242&SearchTerms=jocuri,pe,calculator
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
alinuk spune:
Monu,
Dragutz ca micutza ta e stangace, si e bine sa o lasi sa se manifeste cum ii e bine ei, fara constrangeri.
Eu cred ca de fapt babismele/traditiile vin de fapt dintr-o observatie a bunului simtz (sau dintr-un sir repetitiv de observatii de aceeasi natura) si ca exista practic o explicatie logica ce poate fi si teoretizata daca vrem...
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
Liuda spune:
buna dimineata!!!
fatucilor ce faceti ca vad ca ati scris nu saga!!! si doar v-am rugat.... asta e...
am fost eri la suceava - bai da ce cald e - eri erau 22 gr la Suceava!!! La nordul tarii!!! Eri am stat toata ziua in maneca scurta....
azi sant cam cu fundul in sus dar inca nu am baut cafeaua, deci sabt sanse de reabilitare....
Eli 1977 - ce sa zic de sarbatori - primarul este asa cum este, adica prost de tot, inafara ca e batran si incapatinat, e si prost... nu face mare lucru pentru Galati, nu cred ca o sa faca mare lucru de sarbatori - mai ales de cand a murit acea fata de 13 ani la galati la cursele moto si el e cercetat ca le-a dat permis de a face acel concurs... nu mai face nimic! M-as mira daca ar face ceva, inafara de eluminat si niste concerte din alea cu "cantareti" de galati - adica propriile vedete.
deci mare lucru nu e de asteptat...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 30 sapt si 4 zile
oana_bucur spune:
A.Alina bine ca m-ai trezit si pe mine cu utilizarea dispozitivului. Nu stiu cum am omis ca in ultimele 2 luni nu e recomandata folosirea...asa ca bag pe fuga acum pana nu intru in luna a 8 si sper sa le scot cu totul.
Parca ptr 2 saptamani nu ti-as sugera sa-l mai achizitionezi, daca ai alta varianta. Depinde si de cum sunt sfarcurile tale, ombilicale sau plate...si totusi parca nu mai merita. Cred ca mai bine mergi pe pompa de la chicco cu atat mai mult cu cat o poti folosi si in perioada alaptarii.
Alinuk multumim si mai asteptam.
Din pacate nu am reusit sa gasesc paginile cu lectiile ...scrie ca nu mai exista...ce e drept nu am folosit browserele de care ziceai (sunt in ceata la partea asta)
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+