Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

ylilimic, eu il iau pe Piticescu in brate, chiar daca uneori mi se pare ma greu. Dar vad ca ma tin curelele. Noi stam la casa si avem dormitoarele la etaj -- adica si camera lui, asa ca urc si cobor scara aia de cateva zeci de ori pe zi... Probabil ca ajuta la conditia fizica. Cand iesim afara il mai plimb si cu caruciorul (pe care de regula il tin in portbagajul masinii ca holul de la intrare nu e destul de mare si in alta parte nu prea am unde) daca ma grabesc eu undeva, dar il incurajez cat mai mult sa mearga singur ca nu vreau sa cumpar carucior de 2 locuri. Avem deja 2, unul mare cu trei roti (de teren) si care are toate optiunile si pozitiile (cos/scaun etc) si unul umbreluta (de oras), cu husele de ploaie si de tinut cald la picioare aferente pt ambele (care aici sunt accesorii obligatorii...) si ma gandesc ca pe bb2 o s-o port in port-bb pe burtica vreo 4-5 luni, iar pana atunci bb1 o sa fie mare si n-o sa mai aiba nevoie de carucior. Asa ca ii fac antrenamentul...si mie deopotriva .
Eu nu cred ca o sa ma lase inima sa nu-l iau in brate, oricat mi-o fi de greu! La drept vorbind, daca bebelina mai sta in burtica 4-5 sapt ma declar multumita. Sigur ca as prefera sa stea pana la capat, fiindca stiu ca dupa aia o sa fie mai complicat (si mai avem atatea de facut) -- dar sunt o fire activa si nu am cum sa fac altfel. Cum o vrea Dumnezeu!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

messa, imi place patutul. E acela care apoi se face pat pt adolescent?

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Nu chiar adolescent, dar are 1.85 lungime, deci pana pe la 12 ani eu cred ca va fi bun SUNT ATAT DE INCANTATA! Bineinteles ca pisicile sipau facut deja cuib in comoda, asa ca acum duc lupte de lamurire cu ele sa inteleaga ca nu e vizuina lor acolo

Intre timp, mi-am facut curaj sa ma cantaresc la cumnata mea si am constatat cu o ciudata relaxare ca AM BATUT SUTAAAA! Am 101 kile fix. Nah, sa va vad care bateti recordul asta!

Asa ca am sa am de dat jos o gramada de kile... e drept ca am aproape 1 metru 80, dar totusi, 101 kile? Macar daca erau dalmatieni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalina,eu pe 22 merg la gineco,si poate se indura el sa imi spuna ceva mai multe de ecografia aia ..
Oircum nu imi fac griji,pt ca daca era ceva rau,mi-ar fi spus.
nu mi-a palcut ca nu am vazut si eu copilul ,dar asta e,mai e putin si vine.
helenutza,da e mult mai util cel pe roti si cu un sertar jos unde poti sa bagi multe.al meu e simplu.
ia-ti asa,cu sertar!
protectorul,la patut,se poate pune in jos,in asa fel incat tu sa vezi bebelusul.adica il pui pe partea lunga,si la cap.si inspre tine,zabrele goale.asa il protejeaza si de frig,nu ca ar fi viscol in casa,dar e mai bine sa aiba ecva la spate,si sa nu dea si el cu caputul in lemn.bineinteles ca se poate creste si fara protector,dar daac il ai,initial il pui pe in jos,pe "peretii" patutului .nu face tumbe pana la 5 luni? ia sa vezi tu ! am mai vazut mame care l-au pus in patul mare si le-a cazut din pat.
am un nepot,are 6 luni ,si merge de-a buselea,si se ridica in picioare tinandu-se de masa,si staaa si isi aduna ce vrea de pe masa.jur ca daca imi spunea cineva asa ceva nu credeam!!!! l-am si filmat,ca nu puteam sa cred,la 6 luni!!
te trezesti cu el la 3 luni ca sare din carut

roandre,imi place patutul tau cu zabrele colorate!1 e super asa!asa as fi vrut si eu!pt cand se ridica in picioare,e bine cum ai pus protectorul,,sus.cand e mic mic,pus in jos,sa nu dea cu capul in zabrele.si sa-i tina si de cald in caz ca se lipeste de ele.
ce interesanta e inimioara din usa!
si ma mai uit iar pe pozele Alexiei,ca e o scumpa!!
liuda,crema Mustela e in farmacii,dar cred ca si in magazine.
nu te speria cu vergetutrile,ai sa vezi ca nu raman chiar asa,chiar daca nu trec de tot,nu se vor vedea asa rau.
depinde si cat de mare e fisura.
importanta e acum crema,ceva ceva se mai retrage,chiar daca s-.a format.si ,neaparat,dupa nastere,sa nu slabesti brusc!
bits
,e grasunel bine bebele tau!! bravo!!
daconst,de baietel nu stiu ce ar merge,tricotat,gen caciulita...ca la ei e mai complicat,sa nu para fetite.sa ma gandesc poate imi vine vreo idee,poate vad ceva pe undeva..
nu stiu cum nu ai vazut rochitele,ca fetele le-au vazut.poate aici si aici .
toti botoseii si ciorapeii i-am primit,de-aia nici nu o sa am timp sa i-i dau!
liudo,tu la birou faci sauna si masaj?? ce viata aaai!
Alina,ce model sa pun,la bascuta?cum am facut-o?
eu cand ma ingras,mananc f mult,dar am si perioade,ca acum,cand cred ca stagnez,dar mananc de doua ori pe zi,adica o farufurie de lapte cu cereale si mai tarziu un fel de mancare .adica doua farfurii toata ziua.si eventual vreun porumb fiert,o pruna.. cam atat.sau ieri am mancat doua oua la trezire cu smantana.si seara cateva felii de salam .chestia e ca ASTA NU E BINE! ca nu asa se mananca! doar ca eu nu am avut pofta de nimic,si sper ca nu ma tine mult si iar va innebunesc cu placintele.
mariana,ce organizata si echilibrata esti in alimentatie!! bravo!
adinush,hai ca nici tu nu ai mancat mult!
ylilimic
,te mai doare ceva ???cum esti?

fetelor,am pofta rau de sare.si am lisn deja destula!

Alinatxa,ar fi o idee sa fac si eu maine mamaliguta..
monu esti o fericita ca ai putut s-o iei in brate pe Alexia ,si cu burtica.
si belle vue,la fel.
va admir pe cele care aveti inca un copilas mic,si vine bebe,si va descurcati cu doi pitici mici mici !
ne sunteti de exemplu,cand ne mai speriem noi ca aoleu ce.-om face noi cu un bebe,cum ne-om descurca!!!dar voi cu doi??
ca si cele cu gemenei!
eu doar ma gandesc la voi,si imi trece sa ma mai vat ca aoleu!
messa
,e super patutul!!
cum nu chiar de adolescent daca are 1.85 lungime?? pai tu cat crezi ca se face ?
paturile in general sunt de 180 sau de 190.
haha a batut sutaa! bravo,te pup!! sa fii sanatoasa,draga mea!!
aaa,cum vadmdaca tu ai 1.80.cred si eu ca bebe de adolescent va avea 2 metri.atunci,da,e posibil sa nu mai fie patul bun :)
eu am luat patul,si m-a intrebat ala de la magazin,daca vreau de 180 sau de 190.si eu am cerut de 180,si el zice(stia ca am fata in burta!!): daca iese ca taica-su...e posibil sa fie mic patul!!! alooo,pai cat sa fie fii-mea sa nu aiba loc in pat?
hahahah cica macar daca erau dalmatieni!!! nebunooooooo
lasa,ca le dai tu jos,si sa nu te puna naiba sa nu mananci sau mai stiu eu ce sa le dai repede!!! e timp si de dat,le-ai pus in 9 luni,le dai tot asa,usurel,nu cu graba,ca nu ne grabeste nimeni!
ete na,grase si frumoase!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Neata fetelor,
Azi sunt eu matinala.
Frumos patut Messa!

Am si eu o dilema, care de fapt a ajuns la nivelul de discutie contradictorie cu sotul meu: el vrea patut pliant, eu vreau patut din lemn. Si am cam ramas fara argumente. Asa ca ajutati-ma si pe mine. Ce e mai bine, care solutie e mai bune.

Aaaa, si vestea buna, cica azi vin aia sa imi dea drumul la gaze. Cica o sa fac prima baie in casa noua.

Ylimic imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Eu ma avut un weekend total relaxat, sambata cica am fost la cumparaturi la carrefour dar inainte ne-am oprit si am mancat. Va dati seama ca burta plina ne-a dat un avant deosebit la cumparaturi, am plecat cu 2 sacosele.
Ieri am fost la un parastas dar turcesc al unei matusi unde mi-am vazu toate rudele pe care nu le vazusem de ani. Vorba maica-mii: ai fost vedeta. NU stiu daca v-am spus dar 1/2 sunt tataroaica.

A fost foarte placut si relaxant si am mancat numai bunatati. Singura chestie e ca matusa asta facea niste baclavale nemaipomenite si astia au servit baclavale de cumparat. Cred ca innebunea daca ar fi fost de fata. In concluzie trebuie sa invat sa fac baclavale

Va pup si astept sa ma luminati

PS LIUDA de unde ai luat caruciorul ca al meu voia s vina in galati si l-am impachetat deja sa mearga sa ia carucior de acolo . Binenteles ca nesimtitii astia de aici din Constanta au preturi mai mari si decat in bucuresti. Mi-e sila si sa mai intru in magazine. Pana si alea de prosta calitate, de targ sunt scumpe.

sraluca32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna dimineatza!
Messa, imi place patutzul, e de la magazinul barza, nu? eu de la ei o sa imi iau patutzul dar alt model, fara comoda aceea atasata....deh, spatiul, mic, bata-l vina!

sraluca vorbesti si tu de baclava??? e clar, tre sa imi cumpar. ieri am vazut pe euforia tv pe o tipa care facea baclava, o reteta simpla, cu foi de cumparat, dar mi s-a fcaut o pofta... totusi am rezistat. dar azi... mi-ai reamintit asa ca nu cred ca ma voi mai opune ...
cat despre disputa "patutz pliant/patutz de lemn" chiar cred ca sunt si argumente pro si contra pt ambele modele...noi am decis pt patutz de lemn.

aelita lasa omu' sa isi faca vise! glumesc, evident...sa stii ca nici eu nu pot accesa linkurile puse de tine dar am intrat direct pe album, editand din address bar, adresa.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenute

am citit tot ce ati scris de vineri pana azi dar bineinteles ca nu am notat ce si cui vroiam sa spun cate ceva asa ca...am uitat. oricum am vazut tpoate pozele: flavia ai o burtica superba, lore a luat tati pt bebe niste hainute tare frumusele!!! aelita m-ai terminat cu rochita aceea cu dantele! messa si el tau e super tare patutul, de fapt e pat in toata regula.

am facut si eu cateva poze cu burtika la 31 de saptamani, ramane sa le pun in album.
azi merg la dr si abea astept sa-mi vad bebelina.
liuda maricica tare fata ta!!!

de cateva zile adorm devreme dar pe la 6 ma trezesc. stau asa in pat o oara, chiar si doua si apoi atipesc iar. hmmm...nu prea-mi place dar asta e.aaaaaaaaa si ma trezesc noapte cu gura uscata si as bea la apa.........

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gata, am pus si eu pozici noi si in contul comun si in albumul meu cu burtika.

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Neata fetele!

Alinuk..cum te-ai inscris la cursul de la Filantropia??
Incerc sa sun la numerele alea si nu mai exista..

Aventura 28+ cu

Mergi la inceput