Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 23
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor! pofta buna la cafeluta!
BITS- cred ca ti-a dat fier oar pentru 2 saptamani ca sa vada daca il suporti , pentru ca la unele persoane are niste reactii mai ciudate, nu il suporta corpul. mie m-a dat mai intai fier sub forma de capsule si vomitam imediat pastiluta, ca la comanda... i-am spus doctorei normal, si mi-a zis sa iau niste fiole, deci fier sub forma de sirop, pe care il suport. oricum, daca citesti pe orice prospect despre fierul asta, o sa vezi ca scrie ca tratamentul trebuie facut de minim 3 luni, ca numai dupa o asa perioada se vede efectul cum trebuie, deci nu ai avea de ce sa iei doar 2 saptamani.
LIUDA - e super frumos caruciorul tau, ce tot zici tu ca nu iti plac culorile. e tare dragut, noua ne place ![]()
despre vergeturi... iti dau acelasi sfat pe care l-am urmat si eu... foloseste ulei de masline extravirgin, presat la rece (scie pe sticluta) dupa dus, in fiecare zi. e tratament natural, care a dat rezultate bune la multa lume, s-a mai vorbit pe aici de asta. eu deocamdata nu am nimic, dar mai e timp...
cumnata mea este cosmeticiana de multi ani si mi-a spus ca nici o crema nu este mai buna decat un ulei natural. deci ori din asta de masline, ori ulei de migdale , ori ulei de soia (astea 2 se gasesc la body shop) acum nu stiu... sunt atatea pareri... important este sa iti hidratezi pielea neaparat, cum simti ca te strange da cu ceva sa se inmoaie.
am mai auzit acum ceva timp ca Sofia Loren, actrita aia din italia a folosit toata viata ei numai ulei de masline pe toata pielea
si arata si acum de le intrece si pe astea tinere ... am vazut-o odata la tv la o emisiune, nu mi-a venit sa cred ce piele intinsa superba are, si fara operatii , silicoane si alte alea.
ce super de tine cu masajul 
MESSA - superb patul. culoarea e preferata mea. ai reusit sa gasesti exact cum vroiai, bravo!
o sa dau si eu comanda de masa de infasat cu cadita si sertare de la brevi, am gasit exact ce vroiam, pe culoarea alb. acum ramane sa gasesc un sifonier micut, tot alb, si ceva rafturi , nu stiu exact cum sa explic, va arat cand le iau.
azi ma duc la sooacra acasa, ca face bunatati
da nu cred ca va fac pofta la multe cu meniul asta... sa va spun?... mancam melci![]()
din aia mici pe care ii scoti cu scobitoarea din cochilie si ii dam printr-un sos de usturoi ... mmm, bun. ![]()
va pup, o zi super. despre ce mai vorbim astazi?
diana
alinuk spune:
Pup balenutzele la inceput de noua saptamana!!
O cafelutza cu mult laptic si haideti la discutii despre
patutzuri (de lemn sau pliabile de plasa) si
carucioare (cu roti mari sau duble mici!?) ca asta ne preocupa si pe noi mai nou...
PS: aventura ti-am raspuns pe PM
Alinuk 29
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
oana_bucur spune:
Buna dimineata, fetelor.
Urmeaza sa va citesc din urma caci s-au strans cateva pagini. Sper ca ati avut un weekend placut. Noi am fost la doctorel...am scapat de e-coli dar in mod ciudat cu ureaplasma suntem in aceeasi pozitite (parca nici nu as fi luat summamedul). Acum mi-a dat Josamicina...care pare sa fie de negasit...mai cautam vreo 2 zile si vedem. In rest, doctorelul ne-a felicitat ca n-am mai pus nici un gram in schimb bebele s-a mai dolofanit cu inca vreo 200-300 gr...asa ca bate la vreo 1600 gr.
Deci eu pot ramane pe aceeasi greutate caci el ia cu usurinta in greutate...e de bine.
N-am mai achizitionat nimic ptr bebele decat o unghierutza, un termometru de baie si niste mameloane de silicon ptr sfarcuri...ne recuperam dupa patut si carucior.
Revin la citit.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
30+ 
cristiana70 spune:
Buna frumoasele, vad ca v-ati descurcat sa mai crosetati vreo zece pagini cat am lipsit eu..
!
ADELA, cum ti-a mers la shoppingul nocturn? Bine ca ai rezistat marsului pe care l-am facut impreuna joi, am batut ceva distanta. Ma bucur ca ti-au placut hainitele, ai vazut ca sunt pentru intervalul 1-3 luni, sa vezi ce mititele sunt cele pentru 0-1! Eu nu am luat, cred ca raman foooarte repede mici. Zici ca a iesit bine culoarea? Ca la un moment dat erai panicata ca esti rozie pe par...
A.ALINA, cum te mai simti?
AVENTURA, mi-ai facut inima cat un purice cu disparitia ta, nu e frumos sa nu faci cerere dinainte...
LIUDA, frumusica foc bebelina ta, bine ai facut ca ti-ai facut damblaua cu 3D, decat sa stai si sa te tot intrebi! Si mai lasa, mai femeie, statuile, dupa barbati inalti te uiti tu?
cristiana 28+
David Cristian
ylilimic spune:
mame de bb1- inteleg greutatea de a lua primul nascut in brate, insa mi-e dor de el
. Si de cand cuu cerclajul am lasat-o mai moale...In plus ma tot gandesc ca de ce ti-e frica nu scapi (ca nu ajung la termen)! Si ma urmaresc continuu cuvintele dr de acum 2 sapt ca in conditiile astea chiar nu am sanse... Ca dovada, am ajuns sa am cosmaruri; azi noapte pe fondul unor dureri in zonele joase, acolo unde de obicei durerile apar datorita intinderilor de ligamente, am visat ca s-a declansat nasterea si trebuia sa chem dr la mare urgenta, am nascut 2 copii - unul negru si unul portocaliu (insemna mulatru). Nu ca as avea ceva impotriva altor culori, ba chiar stiu ca am cazut in dizgratia unora cand s-a mediatizat un caz din Anglia, caz de inseminare artificiala si 2 parinti albi s-au ales cu 2 copii gemeni si 2 parinti negri s-au ale cu 2 copii albi! Eu am zis atunci ca nu m-ar deranja si mi-ar f greu sa-i retunez adevaratilor parinti ca pe niste colete dupa ce i-ai purtat 9 luni in pantece!
IN sfarsit, ideea e ca ma simt obosita, vremea s-a stricat, tb sa il tin pe Matei in casa mult timp, nu prea pot sta la pat in intervalul asta (poate doar ghemuita intre perne la canapea)!
Cred ca am luat-o razna, tocmai eu care eram echilibrul multora din jurul meu! Nu va suparati ca va spun toate astea, dar nu pot impartasi alcuiva toate temerile caci nu am cui. Eu inainte vizitam toti prietenii si toate cunostintele, si la bine si la rau, acum ma simt singura ca pana la mine la et 4 nu urca nimeni!
Catalina - bafta azi la Radoi!
O zi buna tuturor si o saptamana si mai buna, bucurati-va de cumparaturi, de bunatati, de masaje si saune, DE VIATAAA!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Salina spune:
'Neata!
Oana_bucur - acum 3 ani am facut si eu tratament pt ureaplasma, medicamentul se numea WILPRAFEN si substanta activa era Josamicina. Am facut o tura de tratament de 10 zile, apoi 10 pauza (cu ovule) si apoi inca 10 zile, pauza 21 de zile, repetat analiza la Cantacuzino, iesit negativ. Acum, la sarcina asta, mi-a iesit negativ de la inceput. Deci eu am scapat cu Wilprafen (ma rog, Josamicina). Sper sa-l gasesti totusi la noi in farmacii. Felicitari pt bebele dolofanel
.
Alinuka - eu votez pt roti duble mici, asa am avut la David si erau foarte usor de manevrat, plus ca cele din fata erau si mobile dar puteai sa le faci fixe. Urcam foarte usor borduri, intorceam caruciorul foarte usor, in fine aveau si suspensii deci mai atenuau diverse gropi sau pietre.
Am si eu o rugaminte pt. fetele mai pricepute. Cine ma ajuta si pe mine sa fac cumva sa pun niste poze mici in contul comun? Sunt niste poze cu modele de tricotaje pt copii, le-am promis fetelor si nu as vrea sa ma fac de rusine pt ca eu sunt parolista de obicei. Am tot incercat sa le pun pe webshots dar nu a mers in nici un chip. Va rog mult, putin ajutor!!!!! Ah, am uitat sa va zic ca nici macar album cu burtica mea n-am reusit sa fac pt. ca n-am mai putut intra in contul comun.
ALINA
34+
Messa spune:
aelita, am sa le dau, dar sa vezi ca or sa se mai puna pana in ianuarie
Grase si frumoase, zici? Si costisitoare, ca precis pana iese bebe am sa rup patul - ce arc crezi tu ca tine suta si ceva de kile?
Dar lasa, ca am mancat aseara fasolica, sa vezi ce am slabit numai in dimineata asta vreo doua kile 

sraluca, noi am preferat din lemn, pentru ca am zis ca un patut pliant e bun numai doi anisori, pe urma trebe oricum luat altul, asa ca... am luat din lemn.
Helenutza23, da, de la BARZA, pai sunt singurii cu preturi normale la mobilier de genul asta. Restul, aia de la CESCO de exemplu, sunt niste snapani, cereau aproape 20 de milioane pe 3 scanduri.
Helenutza23 spune:
ylilimic
hai nu fii trista, mai e putin si trebuie sa mergi pana la capat!
Oana ai poze cu patutzul si carutzul?
as fi vrut sa le vad si eu, te rog!
dianamizzi, melci? hm, eu nu ma bag!
oricum pofta mare!
marinar buna de primul loc si burtica ta
si frumoasa si maricica!
27+
Flavia-Ioana spune:
Neatza fetelor !
AELITA, voi incerca sa imi activez PM-ul, daca nu voi reusi, voi tipaaaaaa !!!!!!!!!! 
OANA-BUCUR, felicitari pt grasunel !!! TU LA CE DR ESTI IN BV ???
Noi azi mergem la eco, sa ne tineti pumnii !!!
Va pup fetelor, va doresc o saptamana mirobolanta !!! 
Merg sa mai pun pozeeee cu balenaaaaa !!!!!
Flavia
,
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 29+
"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"