Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mersi Monu, asa voi face.
Bai ce ma enerveaza faptul asta, sa trebuiasca noi sa ii tragem de maneca pe medici. Am inteles si de la Lore si de la colega mea ca Iosup e destul de atent. Dar daca nu aud cuvantul IR maine, sigur sar pe el.
Mersic.
Cata 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Oana, multumesc pt sfat. O sa iau probabil aceea pmpa pt corectare mameloane. Pompa de muls ma tenteaza sa iau electrica dar inca nu m-am hotarat.

Adela, cred ca nici eu nu as mai avea rabdare sa ma plimb prin bazar. Asta e un alt efect al sarcinii: nu am rabdare de nimic. Si cand te gandesti ca trebuie sa stau mai mult in pat...

Alina 29+

Mergi la inceput

Catalina,
Dupa cate imi aduc eu aminte bb-le tau e in grafic, nu ar trebui sa-ti faci probleme. Intreaba totusi dr. ca sa fi mai linistita si tine-ne la curent.

Alina 29+

Mergi la inceput

Sotul meu e inca in fabrica la 120 km de casa.inca nu poate pleca si mai face si cel putin 2 ore pe drum.

Alina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

lilisor, mi-a placut tare mult scriosarea ta!
Cu mare intarziere (acum citesc pg din urma) iti urez LA MULTI ANI, PENTRU MATEI! (am inteles ca a fost ziua numelului lui).

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor

Catalina, referitor la IOSUP nu pot sa imi dau cu parerea ca nu am fost decta o data dar.... m-am dus la ata de laudatul dr IOSUP, trimisa de dr mea de familie care si ea a fost la el. Ginecologul mi-a zis sa ma duc la Herghelegiu dar aveam deja programare la IOSUP.

Si a fost bine si frumos dra mi-a dat DPN pe 27 dec de am intepenit. Dupa ce am plecat de la el am vazut pe foaie ca gresise si pusese la data ultimei menstruatii luna martie in loc de aprilie si de aici eroarea de DPN.
Dar ginecologul a mers si mai departe:" ti-a zis ca e in regula copilul dar de diferenta data de greseala asta nu a zis nimic?" Si am inghitit in sec. Dar sunt relista ca s-ar putea sa fi fost deranjat de faptul ca nu m-am dus la Herghelegiu.

Concluziile le tragi singura.

sraluca32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Helenutza, da caruciorul ala rosu e de la Miniblu, e sport ,are cam 4k, si era singurul model asa de usor sport dar sa aibe bara in fata.Ca pret cam 3 mil.Are si umbrela de soare,ploaie separat insa, dar in aceeasi bani adica 3 mil, e si sac de picioare si husa de ploaie.Eu am schimbat cauciorul de la Cam ,il pastrez acum pt bebelusha mica, pt ca eram gravida si vroiam ceva cu care sa nu fac efort.

LIUDA, e si un pic parte comerciala cu 3D, 4D urile..dar eu zic ca merita.Ai vazut?Bravo pt bebelusha ta maricica.ACUM si cu masaratorile astea si a mea are acum 1700...dar la Ingrid in sapt 34 avea cica 3kg si am nascut-o la 39 sapt cu 3200, asa ca depinde de softul lor apreierea.

Eu trebuie sa repet urocultura , n-a iesit concludenta,dar mi-a iesit ca am stafilococul auriu.Dr a zis sa repet analizele si daca tot iese, nu imi da antibiotic, o sa imi faca o injectie inainte sa nasc ca sa nu ia bebe..ca cica n-are sens sa ma umflu cu antibiotice,ca stafilococul respectiv e periculos dupa ce nasti pt bebe.In fine o sa schimb laboratorul si repet analiza.
Sa nu zic ca si la Ingrid imi iesise si am repetat analiza si nimik..in fine naiba stie si cu astea...

Marinar nu te-am mai vazut pe yahoo...baftala control luni.

Ce ma umfla rasul...o sa aibe par..si iar o sa aud..n-ai avut arsuri ..si eu am avut in primeleluni cand nu se punea problema de crestere a parului..hhahaa o tampenie..si babismele astea.

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela2006, eu sper ca nu raman asa, ca arata de parca sunt de negresa... si aveam inainte niste sfarcuri micute si rozzzzz!!!!

aiska, o culoare mai deschisa sau culoarea lor rozzzz dinainte? Ca la cum s-au innegrit, o culoare mai deschisa e maro-Piranda, ca acuma sunt negre-Congo.

Am luat patutz!!! Inca nu e montat dar dupa ce il montez pun poze!

Inca ceva - fetelor, voua va e somn, ca mie, mai mult decat de obicei? Ca mie a inceput sa mi se faca somn cam la vreo 6-7 ore dupa ce ma trezesc. Daca dorm pe urma un pic, e ok, daca nu dorm, imi pica ochii in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mai messa ar trebuii sa te rogi sa iti ramana sfarcurile asha.Daca ale tale sunt negru congo zi-mi ceva mai negru decat congo ca asha sunt ale mele.Insa mie imi plac.

27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

S-a uitat cineva la Dansez pentru tine? Imi pare tare rau de Dana Rogoz si partenerul ei, insa fiind o competitie cineva trebuia sa piarda.
Mi-a fost tare mila de fata, plangea de sarea camasa de pe ea, chiar daca era imbracata intr-o superba rochie lila.

Cu somnul stau bine, niciodata n-am avut nevoie de mai multe ore pentru a ma reface. Poate dupa prima nastere...
Noapte buna si sa aveti un WE placut!

Inca mai multumesc pentru urarile adresate lui Matei de ziua lui!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput