Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ALINATXA, mie imi placeau roz... Mai exista si nuanta negru-Uganda si negru-catran, dar pana acolo chiar nu cred ca o sa ajung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ei lasa ca am ajuns eu la negru-catran

27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adinush,imi pare rau ca te framanti atat,imi pare rau ca el are schimbari asa bruste de atitudine,de fel ,e o chestie care te bulverseaza ,mai ales daca tu esti mai cu picioarele pe pamant..Imi pare rau ca acum infrunti totul singura,si te lupti cu toate indoielile,si nu pot decat sa te imbratisez,sa iti doresc multa putere sa treci peste tot cu bine,copilul e cel mai important acum,si apoi ,cum zici si tu,ai sa vezi ce va mai fi.stiu ca e usor de pe margine,si stiu cat de greu e,sau imi imaginez...
cristiana,stai linistita,ce atata incurcatura?? doar nu e mare lucru!
sraluca,multumesc!
Alina,dar femeia aia a plecat asa peste noapte,e fugarita ?? nu putea sa iti spuna ea cu o luna inainte ca pleaca?sau 15 zile?
mi se pare aiurea sa vina fiica si sa spuna ca a plecat...
bits,foarte bine ca il lasi in pace pana vezi daca e dreptaci sau stangaci.e o mare prostie,ca in Romania ii obliga pe toti sa scrie cu dreapta.pt stangaci e un chin,si nu vad de ce sa fie fortati.nu e un defect,e pur normal.
of..te cred ca ti se rupe sufletul cand lasi baiatul plangan la gradi... :( mititelul de el...
ylilimic,da,mai citisem scrisoarea .merita citita.
messa,eu il gasesc in carrefour,porumbul.l-a descoperit al meu,sa dea la peshte cu el
dar voi ar fi trebuit sa fi mancat in toamna,cand a fost porumbul adevarat,eu ioc,am mancat in vara 2005.
anis
,distractie placuta la Breaza! ce bine ca ai pus si acolo net!!!! de cate ori ai sa mergi acolo,ai sa ne scrii!! bravo!
i se vede deja parul la ecografie ????of,ce rau imi pare ca mie nu mi-au aratat-o ,alaltaieri...s-a uitat doar nesimtitul de medic la ea,si eu nu vedeam ecranul..
catalina,de ce nu dormi sipe timpul zilei daca esti obosita? e normal sa te simti asa daca te trezesti la 3!! chiar daca nu adormi,stai acolo in paturica cateva ore !
Liuda,ce figura esti cu monumentul!!
marinar,nici eu nu pun covor,spal parchetul in fiecare zi si prefer sa nu fie praf, cu tot aspiratorul dat..
sa bagi poze cand iti vine mobila!
belle vue,multumesc!
salina,mergi la medic,sa fii sigura.poate fi si o raceala,baga.te in pat ,la paturica.
loremunteanu,multumesc!
am pus iar un porumb,si ca sa nu il mai parpalesc,am pus alarma de la telefon,int imp ce va scriu.si suna,si ma intreaba daca o inchid,si eu dau nu,si suna iar la ..cred ca la 5 minute,nici nu stiu,si ma duc si mai adaug apa..
pai altfel nu se poate cu mine.
si am iar arsuri,e ora lor..m-o drege cuporumbul?
ce ore am si eu,si ce toane!
anis
,eu ,cu arsurile mele..m-au INNEBUNIT toate ca ii da parul,ii da parul!!! mai frate,are si in fund fii-.mea??? eu am avut arsuri de la 1-2 luni,doar nu avea si atunci par!plus ca ele cica te arde si doare sus,acolo unde are el capul plin de par!!! cum naiba daca bebe e cu capul in jos ???? mai frate,si le spui ca nu are treaba cu parul,si ele NU SI NU,ASA E!
Cand ma apuca pe mine durerile alea mari,si imi vine sa imi bag pumnul in stomac,si le aud cu parul lor,imi vine mie sa le paruiesc sa taca.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Aelita sunt langa tine cu arsurile.La mine a mers o vreme cu lapte de ajunsesem sa beau mai mult lapte ca apa dar acum nici macar ala nu-si mai face efectul(plus ca mie nu imi place laptele de fel deci dupa ce il beam asa in scarba,il beam si degeaba).
Acum iau cate un Rennie pe zi..jumate si jumate in momentele cele mai naspa
Dar ajung la vorba ta...fii-mea tre sa iasa cu cozi deja impletite daca e din cauza parului ei

Adinush 33+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,oare-s singura pe aici?
V-am citit si ieri,dar n-am mai apucat sa scriu...ca deja miroase a we.
Am fost ieri la control si cica totul e bine.Ne-a facut iar CTG,colul e inchis si tare,iar lungimea lui e ok,cica...dar nu stiu lungimea.Echo n-am mai facut,fac peste 2 saptamani.

Messo,ce problema ai fato...ghici daca am dat importanta cum au fost si cum sunt sfarcurile acum...lapte sa fie.
Adinush,bine ai venit in clubul Capricoarnelor!

Aelita,n-ai gasit model de botosei?ca parca m-as baga sa tricotez si eu niste caciulite si botosei,daca as sti modelul.

Ylilimic,am trimis si eu parola inca o data,ca nu citisem ca ai primit-o...Scuze intarzierea dar nu am intrat ieri.
M-am suparat si eu aseara ca a iesit Dana Rogoz,ca pe tipa aia,perechea lui Victor n-o sufar de nici o culoare...desi imi pare rau de prietenul ei.

Bits,bine ai revenit!Sper ca ai primit parola.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna dimineata!

Belle_vue - mersi frumos pt sfat . A contat pt mine pt ca ieri eram asa speriata, ma rog, inca sunt foarte speriata si asteptam cu sufletul la gura orice sfat. Inca nu stiu de la ce este in cazul meu, ma duc azi la dr. ( a se citi socrela) si sunt curioasa ce zice, ca aseara dupa ce m-a tinut o juma de ora la telefon m-a sucit ca poate nu e de la lactatie si e de la lama de ras... M-a pus sa-mi dau cu Betadina (iod) ca sa dezinfectez.

Mai, fetelor, va vad vorbind despre arsuri...la mine se manifesta de la diafragma in sus, spre gat, simt ca ma arde portiunea aia, astea sunt arsurile sau ce am eu o fi altceva????

Daconst - ce bine ca nu sunt singura care n-o suporta pe individa aia, bai, cand o aud cum se smiorcaie mi se face greata. Mi-e mila de prietenul ei, dar felul in care ea prezinta cazul e groaznic, mi se pare ca incearca sa dramatizeze si mai mult si are impresia ca problema ei e cea mai importanta. Cand, de fapt, pt fiecare de acolo propria problema e cea mai importanta. Si mie mi-a parut rau de Dana, pe care o si cunosc de cand avea 5 ani si cantam impreuna in Minisong.

Aelita, Nadiuta si Kateryna - sa stiti ca nu v-am uitat cu modelele de tricotat, dar nu stiu cum sa procedez cu pozele, ca nu stiu sa le pun decat pe webshots.Si n-am avut nici foarte mult timp, promit sa ma ocup si de asta curand.

Aelita - tu vii la intalnire?

Raluca - ce ti-e si cu doctorii astia!!! Asa ma enerveaza fazele astea!!! Dr la care o sa merg si eu marti (si la care sper sa si raman) cica nu prea-l inghite pe Iosup, ultimea mea eco la el e facuta, parca vad ca-mi zice vreo doua...

Catalina - asa este, e aiurea sa-i tragem noi de maneca pe medici. Mai nasol e ca unii se arata deranjati de faptul ca pacientele sunt informate si citesc pe internet diverse. Daca ar fi dupa ei...

Hai, va las acum, ma duc sa ma pregatesc ca se intoarce sotul, abia astept!!!! Sa aveti un week-end minunat! E o toamna asa frumoasa afara!!!!

ALINA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna dimineata fetelor

Dar voi nu mai aveti somn. Astea sunt ore sa stati sa scrieti. Hai ca un 00 am inteles dar 3,4 dim.

Eu aseara abia, abia am reusit sa citesc paginile de pe ziua de ieri cu ochii jumatate inchisi dupa care am cazut rapusa in pat. Dar recunosc ca si eu am avut insomnii asa ca ma gandesc la voi cele care nu puteti sa dormiti. Am mai patit-o de cateva ori m-am trezit pe la 3 sa ma duc la WC si dupa aia am ramas cu ochii in tavan pana aproape dimineata. Dar am descoperit o chestie: o mica gustare face minuni, nici nu am terminat bine de mancat si mi se inchid ochii. Incercati si voi desi sunteti stresate de kg in plus.

Pentru cele cu arsuri, doar ce am patit-o azi noapte. Ieri am fost la mama si am mancat niste pizza facuta de ea un tip era cu sos bolognez si alta nu mai stiu cu ce, dar cu bulion si in timp ce o mancam cu pofta ma gandeam ca "sa vezi ce arsuri o sa am". Si asa a fost. Le-am mai potolit putin cu niste iaurt si un mar. Cred ca mai degraba marul ( nu ma intrebati ce a fost in burta mea dupa iaurt +mar)

In rest aceleasi probleme ca si voi: innegrit sfarcuri ( nu chiar africa congo), abia ma misc, daca ma aplec imi dau duhul si mai nou am observat ca nu prea mai pot sa ma ridic din fotoliu decat cu burta inainte.

Va pup

sraluca32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelita, mercic de pont :) am sa merg sa iau! Am mancat si asta vara, si asta toamna, dar pentru mine porumbul fiert e o momeala careia niciodata nu-i pot rezista, asa ca si iarna daca as avea cum, as manca porumb! Pana acum luam din ala la conserva, dar parca nu e asa ca ala fiert pe cocean...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

'neata, fetele!
Apar si eu putin pe aici( cu scrisul), cu cititul sunt la zi!
Vreau sa va rog sa-mi spune-ti si mie unde sunt magazine Miniblue in Bucuresti, pentru ca nu stiu....nu ma injurati prea tare....As vrea sa merg sa vad niste carucioare, iar pe net nu am gasit nici o adresa....
Multumesc mult
Laura , 28 fix,

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata la burtici!!!
acum ne-am trezit si noi, ca am stat aseara la Dansez...pana la 12, muream de somn, ma si enervau cu reclamele, dar am vrut sa vad cine iese.Eram sigura ca ramane Victor cu fata aceea pt ca publicul voteaza si visul/problema concurentului, nu se pune numai dansul.Si am parerea ca ei vor si lua concursul, asa cred.
Liuda, acum de dim am citit din urma, esti super tare cu barbatii monument..am ras singura pe aici, merci pt raspuns ref la zilele orasului, atunci nu mai vin acasa special pt asta, mai bine ma duc cu al meu la un munte, daca e vremea buna.
Si cu eco, f bine , fata, ca te-ai dus, sa-ti iei de grija, ca sigur te manca sa iti mai vezi bebelusa.Ce misto de tine ca ai si poze si film cu ea, si se vede bine...ce ma oftic......eu am fost de doua ori ,prima data mi-a dat o amarata de poza din care nu se vede mare lucru, ca al meu statea cu mainile la ochi si pa imagini din fata, iar sapt trecuta dr ala parca avea prune in gura, pana la urma am fost multumita ca e bebe bine, nu am mai vrut nimic.Felicitari pt grasuta!
Fetelor, experimentez niste stari de prosteala ce n-ati vazut..sa va spun:ieri, cand datam o adresa la birou, am realizat ca prin vis ca pe 2!!!nov a fost ziua celei mai bune prietene, din Galati,si eu hahar, dar habar nu am avut, chestie care nu-mi scapa nicicum,Pe urma uit rau de tot, lucruri esentiale, luni am plecat de acasa dim si pe la razoare mi-am dat seama ca am uitat toate facturile si toate conturile de banci unde tre sa platesc ratele lunare,lucru care de asemenea nu aveam cum sa il uit,eu le scoteam din dosare de seara si mi le puneam in poseta, acum absolut nimic, parca nici nu au fost.Uit de ce am plecat, ma trezesc in secretariat sau in alt birou ca nu mai stiu de ce am venit acolo, cu ce treaba, trebuie in general sa ma concentrez mai mult ca sa fiu ca inainte.Ma omoara faza asta, pt ca de fel sunt f organizata, eu sunt omul listelor, nu scap nimic din vedere si toata lumea se bazeaza pe mine tocmai pt ca stie ca sunt nebuna cu organizarea.Acum nu stiu ce-o sa mai iasa, mai ales la birou, ca vad ca deja seful a inceput sa clatine din cap cand ma vede cat sunt de belalie..sper sa imi treaca, sa nu prostesc de tot.
Ce vreme frumoasa!unde va plimbati azi si maine?
va pup,o zi buna
ELI29+

Mergi la inceput