Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

SE pare ca tu ai facut niste analize tinta ca sa zic asa pe anticorpii anticardiolipidici. Dar mai exista inca niste analize pt anticorpii antifosfolipidici si anticorpii lupici. La Fundeni se face o analiza de sange sa vada daca esti SAFL pozitiv. Mie, dupa ce am iesit SAFL pozitiv, au incercat sa vada de unde si am facut analize pt anticorpii lupici.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mai fetelor acum eu sa inteleg ca trebuie facuta si analiza asta?Mie nu mi-a zis nimeni nimic de ea.Si daca nu am facut-o nu e prea tarziu?Hai ca se pare ca nici o zii nu trece cu cate o noutate de genul asta.

27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Liuda, bravo pt grasunica!
Bine ca esti tu multumita. Abia asteptam pozele cu puta fetei. Asa ne bucuram si noi astea care n-avem noroc de bebei mai putini pudici. Zic de al meu care a stat numai cu piciorele peste fata ca sa nu-l vedem decat un pic din profil... Poate saptamana viitoare avem mai mult noroc...

Pupici!

Loredana 28+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Analize, eu am facut doar ce mi-a zis doctorul sa fac si atat. Nimic in plus. Si nici nu fac nimic in plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Si eu la fel lore dar vad ca sunt analize despre care eu nu am auzit.

27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Salina, eu am o glanda galactofora ectopica sub bratul stang. am simtit-o vag in timpul primei sarcini, dar nu i-am dat atentie (credeam ca e vreun por care sta sa faca cos sau asa ceva), iar cand am nascut si a venit laptele s-a umflat si ea. neavand scurgere, s-a retras in buna parte in cateva saptamani, iar dupa ce am terminat cu alaptatul a disparut de tot. Acum s-a umflat o data cu sanii si banuiesc ca o sa se mareasca si mai mult dupa nastere. Doare, dar nu exagerat de tare. La mine nu se poate face nimic, fiindca atunci cand e activa nu umbla nimeni la ea (normal), iar atunci cand e inactiva nu poate fi identificata la ecografie...
Curaj!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Fetelor, acu nu va panicati. Daca nu ati avut probleme in trecut si sarcina e ok nu aveti de ce sa va faceti analizele astea. NU aveti de ce sa le faceti.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Eu nu ma stresez deloc. Stie el dr ce sa-mi dea sau cand sa-mi dea sa fac... analize sau tratamente etc... sau ce sa-mi spuna, cand sa-mi spuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Monu, iti multumesc pt precizari. Ce sa zic, luni il intreb pe dr. Radoi. Este singura data cand nu am facut suta la suta ce mi-a zis dr, in sensul ca am mers la alt lab, recunosc, din comoditatea mea, ca stiam ca la fundeni e de astepat, sau mai bine zis asa imi inchipuiam eu. Dar ce ma intreb acum, destul de nelinistita, ce e drept, e, daca e pb si trebuia sa fac alte analize, de ce nu mi-o fi zis dr Radoi? Luni il intreb, acuma insa nu e prea tarziu?
Cu sarcina mea anterioara, una singura a fost, sarcina gemelara, pb a fost nitel mai complicata in alte sensuri si de aia nu m-am ambalat de SAFL, mai ales daca dr a zis ca e ok.
A fost sarcina cu inseminare artificiala, dupa o super stimulare ovariana cu metformin, ova-mit si menogon. Chiar inainte sa raman ma simteam ca bolnava, super slabita si obosita si slabisem rau de tot. Eu am dat vina pe super stimulare (am aflat ca sunt gravida in urgenta la Municipal unde ma dusesem ca ma durea rau burta si mi-a zis ecografista ca am superstimulare si ca ea nu m-ar lasa sa plec din spital). Eu pe asta am dat vina ... . Dar cine stie. Oricum, intreb luni. Pana atunci, hopul de maine ... .

Lore, iti multumesc mult pt cuvintele frumoase si incurajatoare despre dr Iosup, le-am mai auzit si de la o colega de serviciu care tocmai a fost la el sapt trecuta. Maine iti spun cum mi s-a parut si mie.

Monu, si tu ce tratament faci?

Cata 33

Mergi la inceput

Catalina, eu fac zilnic injectii cu heparina (clexane) si iau thromboass (aspirina in concentratie mai mica). Daca sarcina e ok si maine la echo sigur o sa vada ca e bb ok (apropo, roaga-l sa vada IR-urile - indicii de rezistenta pe arterele uterine) nu ai de ce sa te alarmezi. Dar nu ar fi rau sa vezi ce zice dr tau si sa mergi la Fundeni sau la alt laborator - cum zice dr tau, pt analize complete. La Fundeni nu astepti prea mult. In sensul ca mergi de dim pe la 7, iti ia sange si iti da rezultatul pe loc.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput