Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra hai, ca mai e un pic.

acs facem galerie si pt tine.

chinico mi a placut treba cu biciuitul majoretelor

cris ne auzim dimineata? sa zicem pe la un 6? vai ce mi place sa te tachinez ca esti asa matinala....

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza, aelita va oferiti cu un capitol nou?

fetelor, noi va pupam, mergem la un film, un nani, ceva...
desi am vb cu davidutzu sa nu ne faca vreo surpriza pana miercurea viitoare ( cand am facut calculul ca am fi cu toatele gata) azi l am invatat si pe alexandru sa intre si sa va anunte in caz de ceva...preventiv...

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor
am inrtat sa va spun nopate frumoasa si maine cred ca ma duc la spital la testul antistress sau de stress .nust exact cum se numeste . tot maine s-ar putea sa stabileasca si data .....
pupici si noapte frumoasa
D 38 fix

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

danita bafta maine!

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Noi am facut baita si tare bine a fost,Crinuta nu a plins deloc ca de obicei si mami a fost in extaz.A mincat si a adormit la tzitza de obosita ce era,acum doaarmee dusa si viseaza frumos.
FATIMA,
eu de la bun inceput m-am spalat de fiecare data cind mergeam la toaleta...cu apa si sapun,pe tamponul din vata infasurata cu pansament,am pus rivanol si ma dadeam cu Hemorzon pentru ca eu aveam si hemoroizi.Acum ca mi-a trecut rana, ma spal la fel de des cu apa si sapun ,ma dau cu crema de galbenele si in continuare cu Hemorzon.Tampoane folosesc din cele zilnice pentru ca scurgerea inca mai exista ,dar in cantitate mica.

Acum fug si eu linga printesa ,ca m-a enervat mama.Ea nu intelege ca vorbeste tare,daca fata a adormit,eu las usa deschisa sa o aud mai bine ...,daca plinge...,mama in schim cred ca a surzit ca vorbeste la telefon si da sonorul tare la tv si o cam doare-n cot de ce-i spun eu.Tipa la mine si ma ameninta ca pleaca ,ca s-a saturat sa-i tot spun ca sssss,mai incet.Acum chiar ca ma scoate si pe mine din titini si as lasa-o sa plece ,dar nu are cum ...,ca a inchiriat apt si deci...,trebuie sa stea aici inca o luna si juma.Noi ne ciondaneam mereu..,nu este nimic nou...,dar acum chiar am nevoie de liniste atit eu cit si Crinuta.Offff,greu cu ea...,dar si mai greu fara ea!!!

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Noi am facut baita si tare bine a fost,Crinuta nu a plins deloc ca de obicei si mami a fost in extaz.A mincat si a adormit la tzitza de obosita ce era,acum doaarmee dusa si viseaza frumos.
FATIMA,
eu de la bun inceput m-am spalat de fiecare data cind mergeam la toaleta...cu apa si sapun,pe tamponul din vata infasurata cu pansament,am pus rivanol si ma dadeam cu Hemorzon pentru ca eu aveam si hemoroizi.Acum ca mi-a trecut rana, ma spal la fel de des cu apa si sapun ,ma dau cu crema de galbenele si in continuare cu Hemorzon.Tampoane folosesc din cele zilnice pentru ca scurgerea inca mai exista ,dar in cantitate mica.

Acum fug si eu linga printesa ,ca m-a enervat mama.Ea nu intelege ca vorbeste tare,daca fata a adormit,eu las usa deschisa sa o aud mai bine ...,daca plinge...,mama in schim cred ca a surzit ca vorbeste la telefon si da sonorul tare la tv si o cam doare-n cot de ce-i spun eu.Tipa la mine si ma ameninta ca pleaca ,ca s-a saturat sa-i tot spun ca sssss,mai incet.Acum chiar ca ma scoate si pe mine din titini si as lasa-o sa plece ,dar nu are cum ...,ca a inchiriat apt si deci...,trebuie sa stea aici inca o luna si juma.Noi ne ciondaneam mereu..,nu este nimic nou...,dar acum chiar am nevoie de liniste atit eu cit si Crinuta.Offff,greu cu ea...,dar si mai greu fara ea!!!

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Asizaam facut prajiturasi...yamyam...mai sunt doar cateva bucatele...Vai fetelor ce repede se face si e asa de bunaaaaaaaaaa.
Dandusaesti o dulce cum povestesti tu de Crinuta si mai ales de mamica ta.Wow...am vazut pasarica de Crinuta.Manca-o-ar mami pe ea de grasuna.E dulcica foc!

Miraco36+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fete dragi,
nici un bebel la orizont?
nici o noua mami?

pentru cele ce urmeaza, curaj si multi -ici.

noi am avut o noapte crunta. Eu am racit in maternitate, acasa s-a agravat iar de 2 zile am inceput sa si tusesc. Kara a luat si ea de la mine ... iar azi noapte am avut de indurat plansetele ei ca se ineca cu proprii muci, se stie faptul ca ei nu stiu sa sufle nasul si nici sa si-l traga ... asa ca toata noaptea am jonglat intre pat si patutul ei sa-i mai scot cate ceva din nasuc cu pompa.
Ti se rupe sufletul cand vezi cat sufera micutii si nu ai cum sa-i ajuti. Fiind si noapte si duminica ... nu aveam pe cine suna ... abia am asteptat sa se faca o ora rezonabila sa putem suna pediatra.
Acum ne-am reglat cat de cat cu NAZOMER - picaturi cu apa de mare.
A fost un chin - l-am rugat si pe Dani sa stea cu mine - deci inchipuiti-va cum am dormit amandoi pe acea canapelutza mica ... dar eram atat de disperata incat nu voiam sa iau singura vre-o decizie - voiam sa alerg cu ea la spital - parca revedeam faza din spital cand o ventilau ... GROAZNIC.

Mai fetelor - dar chiar nu e nici o zi la fel cu cealalta? In fiecare zi tre sa fie altceva de suferit?

Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase la adresa noastra.

Tema zilei:
eu am o pompa dintr-aceea cu para. M-a ajutat in maternitate, ma ajuta si acum - ideea e ca eu nu prea am productie - daca trag un 15-20 ml - sunt fericita si sarbatoresc cu Dani o mica FULGA.
Iau in continuare ceai de stimulare.

Cu vizitele? Ce sa zic? Toata lumea ar vrea sa vina- nu ii poti opri - doar programa a.i. sa fie mai bine. Culmea e ca taman cei care au trecut prin asa ceva ... taman aceia nu inteleg situatia. In fine. Noroc ca sunt o femeie puternica si imi trag singura suturile in ... si imi revin.

Sa va mai pove ceva din spital?
una faina:
ne aduceau copiii destul de des. Eram cinci in salon, doua cu copii prematuri - deci aduceau doar 3 sarmalute la acest salon. Una din colege isi preia copilul de la asistenta si incepe - vai ce-mi place cum miroase ... vai cat o iubeste mama ... etc.
Eu imi iau copila si o duc la nas.
Zic - a mea nu miroasa asa de bine. A ce-ti miroase?
Ea zice - a lapte - a nou nascut.
Hm - a mea nu stiu a ce miroase, dar nu-mi place.

In vre-o jumatate de ora primesc o vizita - doua prietene dragi de pe Dc. De cum intra - una din ele fiind mamica - imi si spune - pfui ce pute - am facut cachi.
Zau? Deci aia mirosea?

Si asa ... cu indrumarea ei am schimbat primul meu pampers la copila.
Acum imi recunosc copila dupa cum miroase - daca e doar un partz sau a facut intr-adevar ceva.

Asta asa - sa nu spuneti ca va pove numai horor din spital - ne-am mai si distrat - asta cand nu ne lua pe careva depresia. Am pastrat legatura cu toate fetele de acolo.

Si eu tot cu fire resorbabile sunt - de stat pe fund am stat de a doau zi, aveam ceva pitici pe creier - cat era Kara la mine - nu puteam sta intinsa - asa ca o alaptam stand pe fund.
Acum sunt aproape ca inainte - toaleta mi-am facut-o singura, am fost de doua ori la cea obligatorie - in acel spital era la alegere.
Vreau sa spun ca pe mine nu m-a vazut nici un medic jos. Atat de mult m-a oripilat faza cu mirositul tamponului ... incat nici nu am comentat faptul ca nimeni nu s-a uitat la mine.
Mie mi-a ajuns ca la spalator mi s-a spus ca ma vindec repede si frumos, faptul ca puteam sta deja pe fund si mai ales faptul ca puteam fi balerina cand ma spalam singura - adica ridicam piciorul sus la chiuveta. Ajunsa acasa abia mi-am dat seama cat de mult am riscat - puteam face o frumusete de infectie. Doamne ajuta ca e ok acum.

Hai ca v-am tampit deja. Fug la dush si apoi la Kara - ca acusi vine ora 12 si avem program.
you all.

Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Laura si Daniel sunt bine. Sau cat de bine se poate, in sensul ca Laura are probleme cu epizotomia, merge la maternitate in fiecare zi si ia antibiotice, iar bebe Daniel papa tzitzi si are perioade cand doarme intre 2 mese si perioade cand plange sin 1/2 in 1/2 de ora.

Laura are 2 intrebari:
1. ce folositi pentru colici
2. ce pompa folositi pentru a elimina surplusul de lapte. Eu m-am mult manual, dar imi lua cite 1/2 de ora dupa fiecare supt si este cam mult.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

monique,eul-as pune acolo ,sa il vad eu ca lesina!! si daca lesina,ce,crezi ca te lasa medicul pe tine sa aiba grija de el?lesinul lui il rezolva o asistenta.
in plus,am auzit multi care cred ca lesina si au iesit de acolo tauri,mandri de fapta lor,nu au lesinat deloc!
ia-l acolo,sa vada cum e,sa fiti doi in asta! sa-l vada si bebe imediat cum iese de acolo.
oricum el nu vede nimic,nu are de ce sa lesine,el sta la capul tau,iar ce ti se face tie,el nu vede .
ia-l acolo,nu-l mai cocolosi!
saryta,si Antonia ta o sa fie o minunatie de fetita frumoasa!!
ups,esti pe ultima suta de metri,tu!!! ai 38!
dolores
,ai fot prea tare!! eu cred ca as fi plans non stop,daca ma tineau atata in spital.ori il legam si pe al meu de pat,langa mine..
iti doresc sa fii tare in continuare,sa iasa minunea de baiat usor ,sa te compenseze pt asteptarea asta!
alexandra

40 FIX FIX FIX FIX ,manca-o-as !!!!
miraco,ai dreptate cu tatal !!! si cu numele! imi pare rau ca ai trecut tuprin asta,dar ala nu merita sa il numesti tata! nici pensie nu iti trimitea??
dandusa,nu am modele,m-am inspirat dintr-un pulover facut de sora-mea,ca model ,iar in rest dupa ureche,mai cresc,mai scad,ma mai uit...
eu am tot facut rochite asa la fetitele din jur,dar nu stiu de ce nu-mi mai venea nimi cin minte,si asa mici mici nu prea facusem,nici marime nu stiu cum osa fie...
eu incerc sa imi imaginez cum as vrea sa fie,si ma gandesc,mai desenez pe foaie,nu iti spun ca l-am pus si pe al meu sa calculam amandoi pe hartie cam cum cresc,la cate ajung...de ras!
cand eram mica,faceam asa la papusi :)
yagmur e de inteles sa fii dezamagita,sa ai momente de tristete,de lacrimi,de DE CE-uri...e normmal sa ai zile in care te vei simti ravasita,pierduta,debusolata...Dar AI SA INVINGI!! Luca te va scoate din toate,te va trage de maneca prin viata,nu te mai poti opri din ritm!
dianocica,foarte bvine ca i-ai anuntat cu ritmul de vizite! cine intelege bine,cine nu,.nu.CORECT!
nu mai stiu cand vorbeam de telefoane,ca tot suna...ca eu ii cam pusesem la punct.mai,frate,a sunat intr-o zi,o dimineata intreaga,neintrerupt,fixul!! de la ora 9.eu ma culcasem la 6 dimineata,toata noaptea cu arsuri. pana la urma m-am ridicat din pat,deja ma scosese dinminti,si in timp ce telefonul suna,eu l-am tras din priza! am inchis in momentul ala si mobilul,sa nu se mute! si am dormit.dar deja ma apucasera nervii,nu aveam nici un chef sa cobor din pat! sa adorm iar..sa ma chinui iar..
mai,suni si tu o data,de doua ori,vezi ca nu raspund,ce naiba suni ore in sir continuu? SI TOATA LUMEA STIE CA EU DORM PANA TARZIU,CA NU PREA DORM NOAPTEA.Deci cine suna,suna intentionat ca sa ma trezeasca.nimic de urgenta,bineinteles,ca pana la urma m-a prin seara!pur si simplu de vorbaraie !
Mirona,cum se mai simte fetita??? multa sanatate!aveti grija de voi!!
Laura,recuperare rapida!!

34+

Mergi la inceput