Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 27
m_monique spune:
acum am ajuns si noi acasa. am fost la metro si la practiker, si am cumparat o chiuveta pt. baie, ca cea existenta e veche si are probleme atat cu bateria cat si cu scurgerea. i-am spus sotului ca pe asta sa o repare cu ciocanul. asa ca ne-am dus la cumparaturi.
dupa cumparaturi am fost la socrii la masa.
inca nici o veste de la Pitikot?
35 + cu 
Nunta noastra
danita spune:
Dianocica... m-ai pus pe ganduri ! cre ca o sa adopt tactica ta privind vizita si telefoanele !
o duminica frumoasa va doresc
D 38 fix
BeBelusca
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor....eu tot pe tusa sunt....
....am fost la plimbarica...am mancat bine si acuma ma duc in patut...poate....poate...
Asiza....
...si poate imi vine cheful deseara....![]()
Miraco...
....iti multumesc pentru galerie...
Dandusica....aseara nu am mai avut chef de nimic....
...si chiar daca nu vei castiga pariul...spune-mi ce iti place de la noi...ca eu tot iti trimit....

Bamboletta...
Yagmur....
Mio...bine ai revenit...si sa-ti traiasca feciorul...
Dianocica....
...
Si acum sa va pun si cateva poze cu mine....poze1....poze2....poze3...poze4
alexandra
40 fix fix fix cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
m_monique spune:
Yagmur viata merge mai departe. dupa parerea mea acest copil mare, ca barbat nu se poate numi, nu se va coace niciodata. mereu va fugi de raspundere, si va fi o povara pentru cei de langa el.
acum face pe marele indragostit, dar in realitate a cautat o fusta dupa care sa se ascunda. si pun pariu ca individa nici nu stie care e situatia lui.
dar stii cum e in viata: de ce fugi, duci in spate!
35 + cu 
Nunta noastra
acs spune:
Buna fetelor,
N-am mai avut acces la calculator nici macar pentru a va citi. Asa ca sunt in urma cu noutatile. Vreau sa va felicit pe toate care va tineti deja bebelusii in brate. Sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de fiecare clipa!
Eu sunt programata miercuri pentru cezariana. Sper sa fie totul in regula. Sa-mi tineti pumnii! E a treia operatie si, cu toate ca nu e prima experienta de acest fel, tot imi este teama.
Incerc sa citesc din urma cat pot de mult.
Numai bine,
Manuela
37+, Maria (3.07.2002), Ioana (23.02.2004)
chinico spune:
Am intrat repede repede sa vad cati bebei noi avem si daca sa incep sa biciuesc majoretele sa danseze pentru Alexandra..
Carla sa-ti traiasca fetita, sa fiti amandoua sanatoase!
Alexandra daca esti in 40 da-i cu fix,fix,fix
, si cu bai cu spuma..nu ai vazut ce bine a functionat la Dandusica? Si uite acum ce ne mai pove de Crinutza ei..of, si eu de abea astetp!
Raluca gata, a trecut,asa sa gandesti, oricat a fost de oribil important e ca A FOST. Ai un copil sanatos, bucura-te de el.
Kokorina bine ai venit acasa si bine ai revenit pe forum! Te descurci cu amandoi harbujeii? E greu precis..
Acum ma duc cu porcul, va pove maine chestii de la ultima intalnire cu supermoasa.
Va tzuc.
34+ 
m_monique spune:
quote:
Originally posted by acs
Buna fetelor,
N-am mai avut acces la calculator nici macar pentru a va citi. Asa ca sunt in urma cu noutatile. Vreau sa va felicit pe toate care va tineti deja bebelusii in brate. Sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de fiecare clipa!
Eu sunt programata miercuri pentru cezariana. Sper sa fie totul in regula. Sa-mi tineti pumnii! E a treia operatie si, cu toate ca nu e prima experienta de acest fel, tot imi este teama.
Incerc sa citesc din urma cat pot de mult.
Numai bine,
Manuela37+, Maria (3.07.2002), Ioana (23.02.2004)
Sa incepem galeria si pt. tine:

Hai Manuela 

35 + cu 
Nunta noastra
Daconst spune:
Am intrat iar la voi sa o pupicesc pe Mirona...

Pina ai scris povestea ta am stat cu sufletul la gura,ca nu stiam nimic de tine.Apoi normal ca am bocit in hohote cind am vazut prin ce ai trecut.Groaznic.
Ma bucur ca acum totul e inspre bine si esti o mamica fericita.
Kara e o frumoasa si seamana leit cu tine...cel putin la ochisori.
Iti doresc sa te refaci cit mai repede sa poti sa scrii ca in vremurile bune ca tare mi-e dor de mesajele tale.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+ 
fatima spune:
porumbita80..bine ai venit in club..fetelor, parca pe mine ma incurajeaza faptul ca mai sunt si altii ca mine..aveam impresia ca doar eu traiesc un alt fel de viata..am iesit zilele trecute cu Eva in parcul din fata blocului o jum. de ora si parca evadasem din inchisoare..mi se parea lumina soarelui ireala..
miro
sa stii ca chiar m-am gandit la tine in ziua in care am nascut..ca e ziua ta..si ca mi-ar placea ca fetita mea sa fie asa, tenace si sufletista ca tine..
azi noapte am fost cumintele..ne-am trezit la 1, la 4 si apoi cam la o ora jum pana la 10..sa vedem in noaptea asta..la noi nu functioneaza nici un siropel de colici pana acum..am incercat sab simplex, gripe baby water..singurul remediu e suptul la tzatza stand cu burtica pe burtica mea..o calmeaza instantaneu, numai ca din pacate pt. putin timp..
si eu tot pompa nuk am, dar a fost buna cum zicea si bamboletta doar la desfundat canalele, ca de muls surplusul, il mulg cu mana mult mai bine..
brau nu mi-am pus, nu mi-a recomandat doctorul..mi s-a retras si mie foarte bine burtica..nici nu-mi vine sa cred..o sa pun si eu poze sa vedeti..eu cu epizotomia asta mai sufar..mai am un nod care nu a cazut inca (am fire resorbabile) si care e intr-o zona tare sensibila..voi cum va tratati? eu imi pun pe tampon tinctura de galbenele, oximed si uneori cand am timp, adica f. rar, imi mai fac cate un ceai de galbenele sau de pelin si ma spal..(a nu se intelege ca ma spal rar, ci doar ceai imi fac rar)
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
fatima spune:
carla2005, multa rabdare cu alaptatul, mami..e greu la inceput, dar o sa reusesti..pune-l pe bebe cat mai des la san, macar 15 min. la fiecare, ca sa produca laptic..stimuleaza-te si tu cu pompa cat de des..sa nu-ti fie teama ca daca te mulgi, n-o sa-i mai ramana lui bebe, fa-o imediat dupa ce suge el si/sau cam cu 1 ora jum. inainte de a suge el, si sanii se vor umple din nou, ba chiar cu un pic mai mult de fiecare data..asta-i principiul..ei produc cat suge bebe (sau te mulgi tu) + inca un pic..bea galactogil si ceaiuri de chimion, anason..
eu te incurajez pt. ca si eu aveam tare nevoie de asta cu cateva zile in urma, cand am iesit din maternitate si am facut o depresie din cauza laptelui..acum am laptic cam inca o data cat suge bebelusa la o masa..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h