Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

auziti??dar Cristina unde e ??

aloooo,Londraaaa!

o sa fac eu capitol nou,nu s-a anuntat nimeni,cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

stiti cum functioneaza la mine?spre exemplu: la ora 8 ii dau sophiei(sau lui pascal,depinde cine-i primul)sa pape.....cam o juma de ora,trei sferturi de ora....dupa care se trezeste urmatorul....(dupa caz)......ina o juma de ora,trei sferturi de ora.....cu tot cu schimbatul pampersului.....inghititul vitaminelor.....se face cam o ora de caciula....ce-mi mai ramane mie....o ra,nu-i asa?ca dupa aceea se trezeste din nou primul care a papat...la 3 ore,nu?ce misto tre sa fie de voi....cu un sigur bebe....nu-i nimic,am sa bag ca negrul pe plantatie,ca asa poate imi mai scade burta

hai nu ma mai tineti de vorba(ca parca m-a intrebat cineva ceva....),ca ma duc sa bag poze.nu sant prea artistice,ca vorba aceea sant facute in spital marea majoritate,inca nu ne-am apucat de facut poze acasa,dar ne vine randul....va pup,burtici si mamici!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Miruna25,LA MULTI ANI ! pt 18 nov.acum am vazut.

fetelor,cate mamici sunteti nascute in noiebrie!! parca ati calculat sa iasa si bebelusii vostri in aceeasi luna,in aceeasi zodie!!
unele poate reusiti chiar in aceeasi zi.

a mea cred ca o sa iasa in luna lui tati.

mai aveti asa coincidente de luna ,intre bebe,mami si tati??

34+

Mergi la inceput

VA ASTEPTAM LA NOUL CAPITOL ,AICI !

Mergi la inceput