Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, ...mersi de raspuns, dar stii ce e culmea??? Analiza la fier e facuta separat si arata foarte bine...si medicul meu ginecolog m-a intrebat la ultimul control cum stau cu hemoglobina si, fara sa am atunci analizele astea, mi-a dat sa iau maltofer...o sa-mi cumpar azi...oricum mai tarziu merg pana la medicul de familie si luni merg si la ginecolog cu analizele...Cat despre problema cu gingiile...am avut-o si eu mai pe la inceputul sarcinii (gingivita de sarcina) si de atunci folosesc doar pasta de dinti medicinala, Lacalut, cu apa de gura aferenta, antiseptica, tot Lacalut...O gasesti doar in farmacii si pot sa-ti spun ca la mine a avut efect cu varf si indesat, asadar o recomand pentru folosinta indelungata...

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici,mamici si bebei

Nu prea am avut timp sa scriu ca bebelina imi ocupa aproape tot timpul
Ieri am fost din nou la pediatru bebelina noastra a luat in greutate cam 500g si sunt asa de bucuroasa in rest e totul bine icterul i-a trecut mai mergem peste 2 sapt

Ramsan- ce ginere frumos am e un scumpel ,cum te descurci?pana san?e cuminte?te lasa sa dormi cat de cat?

Mirona-imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin tot chinul asta,important e ca Karina este bine sanatoasa o sa vezi ce repede o sa creasca

Alexandra25-ce-mi place ca ai mobilizat tot familionul sa ne dea de veste bravo

De Dolores mai stiti ceva?

Cleomoni-incepem galeria

Am mai pus poze cu Antonia le gasiti la semnatura mea

pupici

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Teutz, gata, ti-am facut album...de aici incolo iti poti uploada pozele singurica direct in albumul tau...l-am pus pe public...daca preferi sa fie privat, logheaza-te si modifica optiunea din PERMISSIONS...Esti una dintre mamicile fotomodel...dupa ce nasti, dai jos burtica si gata, niciun kg in plus...BRAVO...

Pupici multi pentru Yagmur si Alex!!!!

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor miiiiiii de multumiri pt galerie, sunteti toate deosebite si va iubesc la nebunie merci mult AKA, TEUTZ ROXANICA2006, ATUDOR, BULISOR,YAGMUR, BAMBOLETTA sper sa nu fi uitat pe nimeni. Miro imi pare nespus de rau pt dezamagirea ta, curaj si sper sa uiti momentele neplacute.

Fug ca trebuie sa il iau pe papi de la aeroport, deci Lisi a stat cumintica si a asteptat sa vina papi.

O zi buna si mult curaj pt KATRINEL

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, vad ca tot discutati de umflat...eu pana acum nici nu am redus sarea, nici nu m-am umflat deloc. Eu inca [port pantofii normali, dansez toata noaptea si nu ma umflu. Se pare ca am mult norok :)
In alta ordine de idei, ma ingrijoreaza putin (nu stiu daca este cazul sau nu, dar poate va dati si voi cu parerea) ca de 2 luni si jumatate eu nu m-am mai ingrasat nici un gram, desi mananc mult. Pana acum am fost foarte activa, de acum incep sa mai stau si eu prin pat. Burtik creste :), sper ca bb sa fie tot in limete normale.

Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor o sa mor de nervi. nesimtitii aia cu termopanele vin de abia luni dimineata.si eu sunt cu toata casa mutata, cu covoarele stranse, parca e la nebuni.

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Asiza, Lacalut zici?
O sa incerc!
Merci frumos!
Danutz, 38+Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Dianocica, treaba cu decalotarea se face treptat, nu din prima; la fiecare baita tragi fffffffff usor, aproape insesizabil de caputz si dai cu apita. Lasa nervii cu geamurile ca nu-ti fac bine
Dandusa, si al meu zbiara din nimic..e curat, e mancat dar urla; nu stiu daca-s colici, cred ca e mai mult rasfat, + ca al meu urla dupa ce mananca…eu n-am mai auzit pana acum…remedii, solutii? Sta in brate si tot urla, si eu, evident chioara de somn, imi blestem zilele…
Cristina1974, se apropie momentul? Noi incepem galeria
Yagmur, si bebele meu e “roacher” ca se trage din parinti de asa natura; in burtica, pe langa Mozart si Strauss, ami baga mami cate o Metalica sau un Ramstein

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor....si eu sunt pe aici....si eu sunt aproape...mie de ce nu-mi faceti galerie....m-am suparat.....
Am vesti de la Kokorina...astazi i-au lasat acasa in sfarsit.....Sophia are acum 2010 kg si Pascal 2940...sunt bine si erau fericiti ca merg acasa.....

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput