Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
chinico spune:
Uau Ramsan ce frumusete de baiat ai!!!Si tu esti slaba slaba, parca nu ai avut burtica deloc!!
Astept cu nerabdare povestea nasterii, am inceput si eu asa nitelus sa ma gandesc cu groaza cum sa scot ditamai bebelul prin orificii minuscule...asa ca am nevoie!
Alexandra multam pentru vestile despre Kokorina, cred ca e super fericita ca a putut in sfarsit sa-si duca bebeii acasa. Si nu te necajii ca nu danseaza majoretele si pentru tine, or sa danseze, o sa vezi.
Asiza nu stiu sa iti spun nimic despre interpretarea analizelor, aici nu imi spune nimeni daca ale mele au iesit bune sau ba. Ba, mint, mi-au spus de anemie, dar altceva..nimic. Secretosi nevoie mare.
Nici eu nu prea mai am rabdare. Si eu vreau sa am copchila in brate, parca nu mai trec zilele si saptamanile.
Si am o burta imeensa...au inceput sa ma intrebe vecinii daca mai am mult..plus ca sunt ca o foca.
In clubul umflatelor vreau si eu. Am mari probleme cu mana dreapta, imi e tot timpul amortita, cica tre sa ma dau pe acupunctura..pfui. Picioarele mi se umfla si ele, dar ciudat, intru in toti pantofii...
Acum ma duc sa ma pregatesc pentru ultima intalnire cu supermoasa.
Sper sa nu o apuce iar facutul de gimnastica, nu am nici un chef.
33+
dandusa spune:
Stateam si ma gindeam acum...,oare ce-o fi avut bb aseara ,ca doar siropelul era bun pina acum ..,dintr-o data nu mai este ?!?Eu am maaare grija la ce maninc,dr cind a venit la mine ...,mi-a zis sa nu maninc o groaza de chestii ca sa-i fie lui bb bine.Ieri am luat o gura de banana si o feliuta de salam de pofta.Oare asta sa fi fost?Nu cred ca are cum sa ajunga la ea o cantitate asa mica.Nu mai zic ca imi lasa gura apa sa savurez un mar maaaare de una singura ..,dar ma multumesc cu oala de compot.Voi la fel faceti?Aveti grija la ce mincati?Pina cind?Parca pina la 3 luni,nu?
ALEX,
eu iti fac galerie si cind s-o apropia momentul...,sa-mi dau un bip ca sa spun la fete sa incepem toate in cor..,da?
ATUDOR,
m-ai facut sa rid in hohote...
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
Teutz spune:
Asiza, multumesc mult, mult! Vreau sa fie pe public, nu pe privat.
Alexandra, incep galeria si pentru tine, poate, poate bebe se decide sa vina mai repede!!!
Teutz 34+ Alexia Iarina
danita spune:
Alexandra ......sa incep si eu galeria ? sau sa imi aduc galeria mea sa o pun langa a ta sa fie a noastra ? ca nust de ce eu asa presimt.......
D
BeBelusca
asiza spune:
Hello, hello!!!
Tocmai am mai facut ceva modificari in listutza de gravi si am constatat ca Danutz nu este nicaieri...Danutza, nu vrei sa ne dai tu datele tale sa te pun la loc de cinste??? Asadar am nevoie de DN, UM, DPN, spitalul si medicul unde vei naste...
Revin ca am treaba...sorry...
Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
bulisor spune:
Ramsan super faine pozele, ai un strengar frumos foc, nici cu mami nu-mi este rusine, are cu cine sa semene. Asteptam povestea.Pe mine ma sperie cand ii vad asa micuti si neajutorati, oare o sa ma descurc?Alexandra, numai pt tine cu dedicatie sa ai o nastere cat mai usoara.Ma bucur sa aud de Kokorina ca s-a intors acasa. Bine ai venit Bulisor 33+ Mara
Yagmur spune:
Atudor,si Luca al meu asculta muzica rock, plus mult folk (taticul care nu ne vrea e folkist, asa ca a ascultat in burtica pana la 6 luni compozitiile propri).. Intotdeauna reusesti sa ma bine dispui...
Alexandra, facem si noi galerie... de pe acum
Eu abia am cazut din dar inca mor de somn.... abia ma misc, desi nu sint deloc umflata, dar ma doare spatele de mor....
Dimineatza nici sa mor nu pot dormi dupa 7 dimineata; inca sint setata pe ora de sculare si mers la serviciu...
Ma duc sa pierd vremea pe la TV...
Pupici la burtici
Yagmur 35+ bebe Luca
Lavinia_P spune:
Buna seara,
Ramona, chiar ca flacaul seamana cu taticul lui.Sa-ti traiasca frumuselul.Si tu arati super super.cu cate kg ai ramas?
Azi am invidiat pe mamici pentru vremea frumoasa de care au parte si isi pot scoate bebeii la soare.
Chris, eu sunt tot asa .Si care mai intra in vorba cu mine imi spun: vai..da ce burta mare ai...
Extraordinar.. alt comentariu nu gasesc...la 1.58m ai mei normal ca burta pare mare ,ca-s dop.
Dandusa.. multumim pt experienta impartasita..si eu am auzit de o groaza de restrictii laalimente in alaptare de am ramas uimita.
Si pe langa asta ti se mai face si foame tot timpul..nasol.Dar iti doresc sa fie un episod izolat noaptea cu plansetele.
Mirona,chiar ca a fost traumatizanta experienta nasterii la tine.Pacat.. daca ai fi stiut probabil alegeai cezariana.Of Doamne.. ce oameni.. si cica intram in UE.Imi pare rau.. de acuma.. Karina sa fie sanatoasa si sa creasca frumos!
Alexandra....si transmite-i Kokorinei ca ne bucuram ca au ajuns acasa toti 3 si o asteptam pe aici.
EU azi am fost iar pe calul balan.. situatia nu s-a schimbat..presimt io ca o sa ma rog de voinicul meu sa iasa.Sau mai stii de unde sare iepurele..
Cristina, de unde repulsia pt inducerea nasterii asa de mare de ai ajuns sa preferi cezariana?si Ramsan a avut inducere.
o seara buna,
Lavinia 38+ Mihai Laurentiu
Cleomoni spune:
Buna fetelor,
....l-am luat pe papi de la aeroport, bebe s-a agitat pana a venit papi si apoi s-a linistit asa ca si mami s-a linistit ca acumpapi e acasa si daca e sa vina bb, sa vina asta e....dar tot imi e frica degeaba fac eu pe-a barbata
Alexandra, Cristina, si cine se mai pregateste hai fetelor curaj ca suntem in aceeasi oala
aaaaaa si sa nu uitam de Dolores
Cleo 39+ saptamani
Raluca_u spune:
buna fetelor
suntem si noi oficial alaturi de voi incepand de astazi. avem net.. acasa suntem de miercuri.
eu si Adinuta suntem binisor. ea de fapt e f bine. e un copil cuminte deocamdata. eu mai am neplaceri dar le trecem noi pe toate. Adina papa doar de la mami, doarme si ne mai trage cate un zambet.
nu am citit nimic din urma dar ma stradui in seara asta.
multumim de galerie si de felicitari.
maine sper sa reusesc sa va povestesc mai detaliat cum a fost si cum este si sa va pun si poze.
fetele cu bebei aveti vreuna probleme cu sanii? eu am mult lapte dar nu asta e marea problema ca folosesc pompa dar am la sanul stang o rana tare urata si de alaltaieri nu am hranit-o decat din dreptul si cu biberonul cu laptele de la sanul stang. help!!!
pupici
Raluca 40+ cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.