Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Ramsan, ce dulce e si ce micut e in patutul ala "mare" si tu ce slabuta esti, offf mamicilor ce fericire pe capul vostru.

Dandusa ce frumos povestesti tu de bebe, parca asa din citite nu ar fi greu deloc, dar in realitate cred ca e totusi greu.

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

quote:
Originally posted by chris80

o fi cum zici tu, dar tu ai un motiv, iti e teama de preeclamsie, si dupa ce nasti banuiesc ca o sa ai si alte preocupari cat e ziua de lunga, spre deosebire de altcineva, si nu spunem cine, care cauta 24 din 24 motiv sa fie in centrul atentiei.

quote:
Originally posted by roxanica2006

quote:
Originally posted by chris80

teutz un lucru stiu si eu de la soacra-mea, care mai intai isi ia tensiunea si dupa aia decide daca ii e rau sau nu:
chris 37+ alexandra

Hai, Chris, ca m-ai facut sa rad, vezi ca ai invatat si tu ceva de la socrosenia?? iti mai inspira ceva femeia...
Dar acum pe bune, asa simt si eu cu tensiunea asta, nu am nimic,mi-e bine, dar dupa ce vad valorile pe aparat ma apuca boala!!!

ROXANA 37+ DAVID MIHAI

chris 37+ alexandra

Chris, am impresia ca sunt singura care a nascut si care se vaita de ceva, si nicidecum nu vreau sa fiu in centrul atentiei.
Nu-ti doresc sa treci prin ce trec eu, sa nu stii incotro sa te duci, cand anume si mai ales cum va fi in viitor. Si sa fii fericita ca iesi din maternitate, ca ajungi acasa cu bine, si cand imbraca aia copilul sa vezi ca ceva nu-i in ordine si sa-ti spuna aia "pai n-ati vorbit cu d-na dr?" Sunt trecuta prin multe , nu-ti doresc deloc sa treci si tu ca sa vezi cum este si daca m-am plans la voi, a fost ptr ca doream un umar pe care sa plang. Daca pe unele din voi le-am deranjat, imi cer scuze.
Si ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa "caut sa fiu centrul atentiei"

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Fetele eu va pup, caci mai avem ceva treaba, maine plecam in provincie la parinti.Bafta multa celor care vor naste zilele astea.Ne auzim cu bine luni.Bulisor 33+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

RALUCA,
bine ati venit acasa ,sanatoase!!!
Mor de nerabdare sa-ti vad printesa...,cu cine seamana?Cu tine sau cu Ionut?
Sa stii ca eu mai folosesc din cind in cind Bepanten pentru sini si nu am nici o problema cu ei.Fetele mai vorbeau si de Garmastan ,care stiu ca este foarte bun.Sa dea domnul sa se rezolve curind si sa suga Adinuta din ambii sinii cu mare placere.Va pupam tare pe amindoua.
CLEO,
eu stiu ca esti barbata...,acum ca a venit si papi...sigur te simti muuult mai bine,vei trece cu brio peste tot ..,la cit efort ai depus tu in sarcina si inca mai depui...,va fi o nastere rapida.Pupici

Acum fug la baita,Crinuta este pregatita in pasarica goala ,se rasfata putin inainte de baie...si ma asteapta cumintica sa o spal.Revin mai tirziu ,daca adoarme .

ps:Am vorbit cu Adinuta noastra draguta.Este bine si ea si bb...mici neplaceri cu epiziotomia... ,nu prea are destul timp sa intre ,dar curind va veni sa ne impartaseasca din experienta ei de mamica.Va pupa pe toate.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Raluca_u , bine ai venit acasica, in sfarsit o ai pe Adinuta in brate, cum e? FELICITARI mami stiam eu ca o sa fie bine pana la urma. Pupicei si asteptam povestea lui
Tu ai nascut la Elias, poate imi spui si mie cum a fost, ca si eu sunt programata luni dimineata sa merg la spital.

Mamicilor va invidiez ca ati scapat si acum va tine-ti bebeii in brate.

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Dandusa

O seara buna va doresc la toate, plecam la Cora sa facem ceva cumparaturi ca nu mai avem nimic in frigider.

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Cleomoni mai ai putin si vei fi si tu mamica.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

m monique, asa e voi fi si eu mamica ca si voi toate, dar imi e tare frica de ceea ce urmeaza.

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxana...mii de pupici, ba nu milioane catre tine...te rog sa stai aici si sa te plangi in continuare si sa ne spui ce face bb Calin si cum si ce ai mai rezolvat, ok??? Si cred ca e o neintelegere: eu am inteles ca Chris se referea la soacra-sa in mesajele ei, nicidecum la una dintre noi!!! Eu asa am priceput...
Hai, pupici muuuultiiii

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Cleomoni

m monique, asa e voi fi si eu mamica ca si voi toate, dar imi e tare frica de ceea ce urmeaza.

Cleo 39+ saptamani

si mie mi-e putin teama de ceea ce urmeaza, dar ma consolez cu gandul ca nu sunt nici prima si nici ultima.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput