Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Asiza, tu esti o draguta ca de obicei, dar citeste mesajul mai bine, ca si eu l-am citit de nu stiu cate ori, soacra lui Chris nu a nascut, sau nu acum, oricum.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

stai ca nu ne intelegem!!!!!!!!! eu vorbeam de soacra-mea care nu vrea decat sa stea toti pe langa ea si sa constate cat de nefericita este. dupa ea, nimeni nu ar trebui sa aiba probleme personale, ci indicat ar fi sa gravitam toti in jurul unicului lucru care ar trebui sa ne preocupe, si anume ea.
pe cuvant ca m-ai inteles gresit, cine mi-a citit mesajele de cand am aparut eu pe forum stie ca am o reala problema la capitolul asta, si ca din cand in cand trebuie sa mai scriu si eu ce se mai intampla cu soacra-mea ca sa ma decompensez.situatia s-a schimbat, am avut si eu probleme din cauza lui bebe, si soacra-mea a primit f greu lipsa de atentie cu care s-a confruntat, atat din partea mea, cat si a lui alex, care evident ca s-a concentrat pe mine si nu pe ea cu toate vaicarelile ei vechi si de demult.
imi cer scuze ca a reiesit ca as avea ceva cu tine, pe cuvant de viitoare mamica de bebelina ca nu este asa, imi pare rau ca te-am suparat, nu am intentionat asa ceva, si nicioadata de cand sunt pe forum nu m-am luat de cineva, chiar daca au fost si cazuri cand as fi putut fi mai vehementa, ma refer la o discutie de acum vreo luna intre fete. evident ca am luat si eu partea cuiva, dar nu m-am manifestat din cale afara, pt ca nu e locul in care sa ne facem morala si sa ne judecam.
te rog sa ma ierti si sa ma crezi ca nu am absolut nimic cu tine, nu mi-am dat seama ca asta se intelege si chiar imi pare rau ca am suparat o mamica! daca mai conteaza, sa stii ca suntem ambele suparate, tu din cauza mesajului meu, iar eu din cauza ca s-a inteles altceva.

quote:
Originally posted by roxana c.

quote:
Originally posted by chris80

o fi cum zici tu, dar tu ai un motiv, iti e teama de preeclamsie, si dupa ce nasti banuiesc ca o sa ai si alte preocupari cat e ziua de lunga, spre deosebire de altcineva, si nu spunem cine, care cauta 24 din 24 motiv sa fie in centrul atentiei.

quote:
Originally posted by roxanica2006

quote:
Originally posted by chris80

teutz un lucru stiu si eu de la soacra-mea, care mai intai isi ia tensiunea si dupa aia decide daca ii e rau sau nu:
chris 37+ alexandra

Hai, Chris, ca m-ai facut sa rad, vezi ca ai invatat si tu ceva de la socrosenia?? iti mai inspira ceva femeia...
Dar acum pe bune, asa simt si eu cu tensiunea asta, nu am nimic,mi-e bine, dar dupa ce vad valorile pe aparat ma apuca boala!!!

ROXANA 37+ DAVID MIHAI

chris 37+ alexandra

Chris, am impresia ca sunt singura care a nascut si care se vaita de ceva, si nicidecum nu vreau sa fiu in centrul atentiei.
Nu-ti doresc sa treci prin ce trec eu, sa nu stii incotro sa te duci, cand anume si mai ales cum va fi in viitor. Si sa fii fericita ca iesi din maternitate, ca ajungi acasa cu bine, si cand imbraca aia copilul sa vezi ca ceva nu-i in ordine si sa-ti spuna aia "pai n-ati vorbit cu d-na dr?" Sunt trecuta prin multe , nu-ti doresc deloc sa treci si tu ca sa vezi cum este si daca m-am plans la voi, a fost ptr ca doream un umar pe care sa plang. Daca pe unele din voi le-am deranjat, imi cer scuze.
Si ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa "caut sa fiu centrul atentiei"

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxana eu vreau sa ne ti la curent cu problema ta.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

pai am citit si eu iar mesajul si asta spun - noi cu tensiunea chiar avem motive sa ne temem, e in pericol viata copilului, spre deosebire de soacra, care nu are motiv concret, si care nu are ce face toata ziua decat sa vada daca se simte sau nu rau, in functie de tensiune. isi pune tensiometrul si daca nu arata cum trebuie, incepe ca ce rau ii este ei si toti trebuie sa se mobilizeze sa ii ridice moralul. normal ar fi ca un om,nu de gravide e vorba, ci de un individ obisnuit, intai sa se simta rau si dupa aia sa verifice daca are probleme cu tensiunea. la noi insa, suntem multe in situatia de a trebui sa ne monitorizam si e absolut firesc sa stai cu inima cat un purice si sa spui da doamne sa fie totul bine cu copilul si cu mine!

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Roxana, ai inteles gresit!!! Ma simt si eu vinovata pentru ca am fost implicata in discutie. eu ma plangeam de tensiune mare si fiindu-mi teama de preeclamsie, le ceream fetelor informatii. Si le mai povesteam ca ma simt bine, dar dupa ce vad pe aparatul ala nenorocit valorile tampite ma apuca boala. Chris zicea ca la fel e si soacra sa, isi ia tensiunea sa aiba motiv de ingrijorare si sa roiasca toti in jurul ei.
Asta e pe scurt povestea, stiu ca nu ai timp sa citesti tot ce-ti scriu eu, dar crede-ma pe cuvant ca nimeni nu s-a referit la tine. dar cum poti sa crezi asa ceva??? Suntem toate mamici sau viitoare mamici si ne doare sufletul sa auzim ca unii ingerasi au probleme. realizam ca nu suntem scutite nici una de eventualele griji si ne rugam sa fie totul bine. Ne rugam si pentru Calin si te mai asteptam sa ne povestesti despre tot ce te framanta.
Imi pare rau de neintelegerea creata.

ROXANA 37+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

roxana_c, si eu am inteles din mesajul lui chris ca vorbea despre soacra. Si asta inca dinainte ca ea sa revina cu explicatii.
Cum crezi ca ar putea cineva sa spuna ca tu ceri prea mult atentie? Abia daca ai scris doua vorbe, cel putin asa mi se pare mie. Numai tu stii prin ce treci acum, iar noi am vrea sa stii ca iti suntem alaturi, chiar daca nu avem ce sa facem, din pacate.
Nu plictisesti pe nimeni, ne intereseaza ce se intampla cu tine si cu Calin! E unul dintre bebelusii nostri, un fulgulet de-al nostru.
Pupici pentru bebe si mamica!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

ei.....acum v-ati intrecut pe voi fetelor....acuma daca v-am spus eu cum era sa nu-mi faceti galerie........
Nu aveti de ce sa va cereti iertare....doar stiti ca nu ma pot supara pe voi....
Asa ca ....dianocica,chinico,dandusa,teutz,danita,bulisor,yagmur,lavinia,cleo,...sunteti toate niste scumpe...
Raluca...bine ai revenit acasa si la noi pe forum...asteptam pozici....
V-am pupat pe toate !!!!

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Chris, imi pare rau ca asta am inteles, dar crede-ma ca am citit mesajul si partea aia cu "dupa ce nasti...." Te cred, imi cer si eu scuze, dar eu asta am inteles, si crede-ma ca-s putin plecata cu capul si mi-a sarit tandara. Am inteles, stai linistita, stiu problemele pe care le ai cu soacra, astazi chiar ai reusit sa ma inveselesti (mai devreme). Uite un si scuze ca am inteles pe alaturi.

Fetelor, Asiza,Roxanica, Monique, Donia, si voua cate un ptr ca sunteti aproape de mine si chiar va simt aproape. Conteaza mult, sa stiti!

Despre Calin ce sa va mai spun, ma pregatesc sa-i fac baita, e un scumpic, cumintel, mananca si doarme , rar mai face si el nazuri dar e mic si el si are voie. Surorile lui sunt topite dupa el, sa le vedeti cand vin de la scoala/gradinita, direct la el se duc sa vada ce face ,Oana vrea sa-l tina si ea in brate, dar daca i-l dau ei, il vrea si Ana. Au inteles sa se duca la el doar dupa ce s-au spalat pe maini, sa nu-l ia in brate....etc. Cand ii dau mancare, vine una in dreapta mea si cealalta in stanga.

M-am interesat despre hipospadias, am intrat in legatura cu 2 mamici ai caror baietei au avut asa ceva, parca nu-i totul asa de negru, dar tot mi-e teama de nu va spun. Dupa cate m-am interesat, el ar avea o forma usoara, iar operatia va fi usoara, dar cat de usoara poate fi ptr un bebelus? Am inteles ca se face cam dupa 9 luni, depinde de dr. am facut rost de numele unui dr din Bucuresti care l-a operat pe unul din baieteii de care va spuneam, astept 1-2 luni si vreau sa fac o programare sa-l vada si sa-mi spuna ce vom face. M-as duce si mai devreme, dar sa vedem, vreau sa ma mai interesez putin.

V-am promis poze, poate reusesc maine-poimaine sa le trimit in mailul comun.

Eu...am si eu probleme cu operatia, era cat p-aci sa se infecteze, dar asta mai putin conteaza.

Multa sanatate mamicilor, bebelusilor si mult curaj celor ce se pregatesc de marele eveniment. Eu am cam pierdut firul, dar mi se pare mie sau nu ca in ultimele zile nu prea au aparut bebei ?

Un dulce tuturor, inca o data va multumesc ca sunteti langa mine.

Mergi la inceput

roxi cma bucur ca s-au lamurit lucrurile si chiar imi pare rau ca ai fost suparata.
cat despre operatii, din cate stiu eu e bine ca unele sa fie facute cat mai devreme, se reface mai bine organismul. cu atat mai mult, fiind si doctorul bun, pastreaza-ti optimismul si o sa vezi ca o sa fie bebe ok.

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Mirona, am uitat sa-ti spun si tie sa stai linistita ca nu mi s-a parut deloc ca ai fi fost acra atunci cand am vorbit la telefon, erai doar foarte inspaimantata de ceea ce ti se intamplase si te inteleg.
Mi-a fost dat sa vad numai, nu sa si simt pe pielea mea ceva asemanator, poate si mai si, si crede-ma ca m-a marcat foarte mult, asa ca te inteleg foarte bine.

Mergi la inceput