Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

o fi cum zici tu, dar tu ai un motiv, iti e teama de preeclamsie, si dupa ce nasti banuiesc ca o sa ai si alte preocupari cat e ziua de lunga, spre deosebire de altcineva, si nu spunem cine, care cauta 24 din 24 motiv sa fie in centrul atentiei.

quote:
Originally posted by roxanica2006

quote:
Originally posted by chris80

teutz un lucru stiu si eu de la soacra-mea, care mai intai isi ia tensiunea si dupa aia decide daca ii e rau sau nu:
chris 37+ alexandra

Hai, Chris, ca m-ai facut sa rad, vezi ca ai invatat si tu ceva de la socrosenia?? iti mai inspira ceva femeia...
Dar acum pe bune, asa simt si eu cu tensiunea asta, nu am nimic,mi-e bine, dar dupa ce vad valorile pe aparat ma apuca boala!!!

ROXANA 37+ DAVID MIHAI

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna ,fetelor!
felicitari lui Biabaus pentru bebelush, si mult curaj celor care se pregatesc sa nasca. Mie, mi-a trecut cheful...gata.Inca sunt 2 in 1, nu stiu cand vine, insa eu imi vad in continuare de treburile mele. Merg cu mama la cumparaturi,imi fac treburile de zi cu zi,ma plmib cu masina, ma duc peste tot, iar daca ,cumva,se hotaraste sa vina, e foarte bine. Le-am zis celor de la spital ca nu vreau sa fiu indusa, si cu asta ,basta, asa ca mai stau un pic si probabil o sa am cezariana,daca nu se intampla nimic. Luni trebuie sa merg iar la medic.Am contractii in fiecare seara, extrem de dureroase,ca reusesc sa ma calmez doar stand in patru labe,insa toate trec dupa ce isi fac damblaua.eu deja sunt cu nervii la pamant,insa ma gandesc cu bucurie ca,probabil intr-o luna sau chiar mai putin, o sa plec iar in dubai, si-o sa fie super.
va pup pe toate si aveti grija de voi.Sunt intr-o pasa,de nu-mi vine sa fac nimic, nici sa vorbesc, nici sa rad, aproape ca nu ma mai intereseaza ce se mai intampla in jurul meu.

39+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cristina1974 cred ca georgia vrea sa fie sagetatoare.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Cristina, nu incepe si tu !!!!!

dandusica ....cred ca asa e jocul;)

Alexandra pup !!

Ma duc sa imi termin mazarea .......vroiam o ciorba dar .... pana la urma m-am razganda !

pupic
D 37+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Asiza, referitor la analizele tale, tre sa mergi la doctor sa ti le interpreteze. neaparat!!! Fiindca, de exp, hemoglobina sub limite inseamna ca ai lipsa de fier. Asta fiindca bebe papa tot fierul si pt tine nu prea mai ramane nimik. tre sa iei supliment de fier, mi-a mi-a prescris dr.tardyferon, o pastila pe zi, fiindca nu am fost cu mult sub limita.
Iar elementele din sedimentul de urina pot indica o infectie urinara care trebuie neaparat tratata pana la nastere. Sunt sigura ca esti ok si ca probabil bebe ia de la tine tot ce-i trebuie, dar dr. e cel mai in masura sa-ti zica ce si cum.
Teutz, bine ai venit in clubul celor umflate!!!
Chestia cu sarea la mine nu a ajutat cu nimik, nu mai mananc sare din august si degeaba, tot m-am umflat. Stiu doar ca trebuie sa bei f multe lichide...
Fetelor cu depresie, ieri m-am plimbat 2 ore in parc. A fost asa cool, soare, aer, copii...mi-a trecut orice urma de vaicareala...sper sa mai tina vremea buna sa mai repet experienta!!!singurul inconvenient este ca abia ma misc si am nevoie la baie din ora in ora...
Vreau sa va intreb, cele care ati avut probleme cu gingiile, ce ati facut ca sa treaca? Ca au inceput sa-mi sangereze din orice, ba chiar sa ma doara cand mananc ceva mai tare sau beau ceva rece/cald???
Danutz, 38Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Asiza si M_monique, multumesc pentru parola si user! M-am descurcat. Album foto eu nu am si nici nu stiu cum sa imi fac, poate ma ajuta si pe mine cineva cand va avea timp. Am trimis poze pe mailul comun in Inbox, asa cum m-am priceput si eu. Daca vrea cineva sa ma vada, ma gaseste acolo.
Ramsan, ce puiut frumos ai!!!! Sa fie sanatos si sa aiba noroc pe toate planurile!

Teutz 34+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Acum m-am intors si eu de la serviciu.. am inceput alergatura dupa actele necesare prenatalului. In sfarsit a iesit soarele in Cluj si deprimarea mea a trecut...
Chinico,multam fain de incurajari... cred ca ma voi descurca, trebuie sa fiu puternica ptr Luca.... gasesc eu o cale sa iasa totul bine....
Ai dreptate sa fac o analiza pro/contra.. si apoi sa decid ce este cel mai bine ptr bebe, nu ptr mine...
Atudor, ce super galerie ai facut lui Cleo; il aduc si eu pe Luca chitarist
Cleo, tinem pumnii.... mult curaj!!!
Asiza, si mie mi-a iesit glicemia mica, dar eu nici nu mananc dulciuri.. dar in rest, nu am facut nici un alt fel de analiza..si asta ma pune pe ganduri... saptamana viitoare il intreb pe doctorul meu daca nu e necesar sa refac setul de analize...
Miro, imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat, dar acum trebuie sa uiti si sa te concentrezi la bebe....
In rest, maine seara ma voi "intalni" pe messanger cu tatal lui Luca, sa vb cu el despre bebe... nu ma prea trage inima, dar trebuie sa iau o hotarare...
O sa va tin la curent; sper sa nu va stresez prea tare cu problemele mele, dar chiar imi prind atat de bine sfaturile voastre...
Ma duc sa stau in pat... ma doare spatele de mor...

PupiciYagmur 35+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Yagmur eu zic sa-l intrebi direct ce are de gand. vrea ca Luca sa poarte numele lui sau nu?

eu stiu ca daca nu vine sa declare ca el e tatal copilului, pe urma e foarte complicat. tu trebuie sa-l dai in judecata, si doar prin hotarare judecatoreasca se poate ca Luca sa poarte numele lui.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ne am trezit si noi, cu in sus de mai rar...m am trezit cu gandul la astia cu termopanele... nu stiu ce e in capul meu....si au inceput si la mine arsurile.iar. mai nasol e ca daca ma intind si stau mai mult intr o pozitie trec cat de cat, dar daca ma intorc pe partea cealalta incep iar.

mai tineti minte cavit?ala pe care il mancam cand eram mici cu calciu.ca niste caramele.am gasit in farmacie sapt trecuta si mi s a facut pofta. si e super.

ramsan doamne ce minunatie de bebe ai!e un scump.multi pt amandoi.

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Eu iar am umblat hai hui.....v-am mai spus ca numai imi vine sa ma duc...in oras...la plimbare numai sa nu stau....
A-ti vazut pozicile lui bebe Rares de Ramsan?..atata e de frumusel.....
Roxanica...daca nu nasc pana miercuri ma duc in spital..ma internez si imi face inducere....nu mai are rost sa stau asa....doar bebe e dezvoltat...poate sa vine pe lume...
Asizuca...saracutza de tine...dar nu iti face probleme...ca nu cred ca e ceva grav...doar stii ca tu mi-ai explicat cu leucocitele marite...ultima data eu le-am avut 20.000...dar nu le-am bagat in seama....acuma la cat de deplasate ne sunt toate in burtica...ce sa mai iasa bine....
Ramsan........si multumesc din suflet pentru incurajari......
Cristina...tu umblai ca si mine hai hui si eu care credeam ca ai plecat la spital.......macar tu mai ai ceva simptome dar la mine nimica.......si ne dai de stire....
Danita...si eu fata...azi esti gospodina...
Aelita...iar ai disparut?...
Panaa...nu mai da nici un semn....oare mi-o fi luat-o inainte....?
Vad ca voi sunteti intoarse pe dos....si eu nu stiu ce am ....chiar daca imi e frica toata lumea se mira cum de pot sa rad atata si sa eman atata voie buna...nici eu nu stiu sincer...poate ca m-am resemnat ca orice as face tot la maternitate ajung....

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput