Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by chris80

asiza si mie mi-a iesit o glicemie anemica rau, desi bag dulciuri la greu, ca doua bucurii aveam si eu, una dulcele, alta sarat, si daca sarat nu mai pot, nu vad de ce sa nu ma simt bine si sa mananc ce imi place. dincolo de asta, sa ai mereu la tine un suc dulce sau o ciocolatica, cand simti ca nu iti e bine.

chris 37+ alexandra

Chris, te ascult si tocmai bag o tabla de ciocolata!!! ...cam asta e rezolvarea tuturor problemelor, nu-i asa Chinico???

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

buna fetele
ma m intors si eu de la stomatologie. iar mi a facut anestezie si a avut tupeul sa mi zica sa fac si o radiografie ca vrea sa vada daca a facut bine.da,da,imediat...bineinteles ca n o s o fac.

vad ca va tot plangeti ca e slaba prezenta dar mi a luat ceva sa va citesc de azinoapte cand n aveam somn. eu ma duc sa trag un pui de somn ca asa ne a obosit drumul asta... am trecut si pe la miniprix si i am mai luat lui davidutzu 2costumase si o salopeta desi sapt trecuta am mai primit o punga de hainute...dar n am putut sa ma abtin ca erau atat de dulci...si super ieftine...nu mai stiu cui ii placeau girafele dar iar luat un costumas-pijama cu girafe simpatic foc.

va pup si intru mai incolo, dupa somnic....

stiu ca s a mai discutat dar am cam uitat cum era cu decalotarea? ca io imi aduceam aminte ca mai bine il lasi si se rezolva de la sine, mai devreme sau mai tarziu...si tanti aia de la curs ieri zicea ca trebuie inceput din primele zile. incurc eu oalele?

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici ,

am dormit azi in mai multe reprize.... acum m-am trezit din ultima :)
Am citit de exeprienta lui Miro ..... daia imi "place" mie la pistal - dai peste niste "maini de aur" dar vina este a pacientului in totalitate !! recunosc sistemul dintr-o mie !!

Azi noapte mi s-au mai desumflat picioarele dar cum am baut laptele si am baut apa ptr medi .... s-au umflat la fel de tare ca aseara .
"Chiar daca tensiometrul nu este exact iti arata plaja in care oscileaza tensiunea " asa mi-a spus cardioloaga . tensiunea cat si pulsul sunt ct - sub 145/94.

pupici si o zi frumoasa !

D 37+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am fost si eu la medicul de familie. tensiunea 12 cu 7.
si mie incep sa mi se umfle picioarele. toata lumea imi spune sa renunt la sare. dar eu am renuntat la sare din august.

dupa ce am iesit de la medic m-am dus in parc si am stat pe o banca la soare. a fost asa de placut. cred ca imi voi face program pentru zilele insorite: imi iau o carte si merg sa citesc pe o banca la soare.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Fetelor acum am vorbit cu Ramsan..si bebe Rares ii ocupa tot timpul...dar vrea sa stiti ca nu a uitat de voi si ca va pupa pe toate....si are pozici cu bebe Rares pe mailul comun...

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Alex esti o dulce ca intotdeauna... ma la Dumnezeu pentru tine ca atunci cand va veni marele moment al intalnirii tale cu bebe Mark Andrei sa iti dea puterea pe care mi-a dat-o si mie cand l-am nascut pe Rares cotracronometru... Iti tin pumnii... nu este chiar asa o mare durere nasterea asta... trece si se uita, ramane doar o vaga amintire.
Eu ma pregatesc sa scriu povestea nasterii lui Rares si o voi posta in curand sper eu...
Ktrinel sa fie usor si bine... iar dupa sa te refaci repede si sa ai laptic pentru bb mic.

VA INVIT SA VEDETI POZE CU BEBE RARES IN ALBUMUL MEU DE PE MAILUL COMUN SAU LA LINKUL DIN SEMNATURA MEA Ramona - mamica lui Rares... va doresc vizionare placuta.
PS - bb imi ocupa mai tot timpul si imi cer scuze daca nu pot sta mai mult cu voi... recunosc ca am ratat vreo trei capitole de cand l-am nascut pe Rares si promit ca voi recupera, sa fiu si eu la curent cu ultimele noutati ca-mi sunteti prietene virtuale

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)

Ramona si bebe Rares
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Chris80, am inteles. Trebuie sa consider ca astea sunt valorile normale pentru aparatul asta, daca eu ma simt bine, si sa urmaresc doar daca valorile variaza de la o zi la alta. Asa-i? Multumesc!
Fetele dragele, am cam inceput sa ma umflu! Ma incap cam greu ghetele, desi le-am luat cu un numar mai mare, iar degetele de la maini sunt ca niste carnaciori.
Am si eu poze, dar habar nu am cum se le postez ca sa le vedeti si voi.

Teutz 34+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Imi poate spune si mie cineva cum pot intra pe mail-ul comun, care e parola si tot ce trebuie? Va rog!!! Vreau sa-l vad si eu pe bebe Rares al lui Ramsan.

Teutz 34+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Teutz ti-am trimis parola pe PM

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Teutz, ti-am trimis PM...

Ramona, ...bb Rares e un scumpic, iar pe tine se vede ca esti o mamica fericita si increzatoare in continuare, asa cum te stim noi!!! Da-mi si mie din optimismul tau...pleaseee......Sa va traiasca scump si drag...abia astept sa-l tin in brate si eu pe bb al meu. ca mi se pare ca nu se mai intampla asta odata!!!

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am intrat si noi sa semnam condica pe ziua de azi...,sintem moarte de somn amindoua.
DANITA,
s-a terminat cu joaca....,aseara Crinuta mea a fost tare agitata ,de la 3 a plins de nu stiam ce sa-i mai fac...,cred ca o durea burtica ca se tot stringea de picioruse .Am plimbat-o ,am schimbat-o,nu vroia sa suga...,nu vroia decit sa plinga.Eu moarta de somn,sotul plecat la datorie si mama sforaia in sufragerie.
Ne-am invirtit noi,ne-am sucit...,am adormit...,dupa o ora se repeta povestea ...,asa a tinut-o pina acum o ora cind a adormit in sfirsit mai bine si se pare ca nu da semne sa se trezeasca curind.Zile si zile,ce sa-i faci!
MIRO,
saracuta de tine prin ce ai trecut,te pup si ai gria de tine.Frumoasa foc Kara ta ,concentreaza-ti atentia asupra ei si a lapticului si lasa oamenii care nu inteleg ...deoparte.Pupici de la Crinuta pentru voi,fumoaselor!
RAMSAN,
ce flacau frumos ai...si mamica la fel,parca nici n-ai avut burtica.Sa fie sanatos si mincacios.Pupici de la noi si pentru voi.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput