Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

"Cateva" poze noi http://community.webshots.com/user/sutikun21

hannen, din Japonia am scris. ce-ti fac fetitele?

Pupicei!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eli,ce a crescut Stefan si ce frumusete de baiat.Nu-l aduci in vizita la fete ?Cred ca e dator ,stii tu ca de la el m-am molipsit eu cu Israa.
Ce sa faca,numai rele.Au liber pina maine,m-au turbat de cap.Abia astept sa se duca la gradi si sa ma lase in liniste cateva ore.Nu ma mai inteleg deloc cu Israa,e in apogeul virstei teroare .Stefan cum e ,ca nu e mare diferenta intre ei.Face pe nebunaticul sau nu?

Edit:abia azi am realizat ca am gresit spunind ca intre stefan si israa e doar o luna diferenta.ca sa vezi ce face nesomnul din om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

JAPONICI stiu ca sa terminat vacanta si va-ti intors la activitatile obisnuite.SPOR la treaba si sanatate pr samurai{ici}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:
Originally posted by hannen

Eli,ce a crescut Stefan si ce frumusete de baiat.Nu-l aduci in vizita la fete ?Cred ca e dator ,stii tu ca de la el m-am molipsit eu cu Israa.
Ce sa faca,numai rele.Au liber pina maine,m-au turbat de cap.Abia astept sa se duca la gradi si sa ma lase in liniste cateva ore.Nu ma mai inteleg deloc cu Israa,e in apogeul virstei teroare .Stefan cum e ,ca nu e mare diferenta intre ei.Face pe nebunaticul sau nu?

Edit:abia azi am realizat ca am gresit spunind ca intre stefan si israa e doar o luna diferenta.ca sa vezi ce face nesomnul din om

Hannen, ce semnifica Israa in araba??

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Buna ziua mamici de japonia! Cine ma poate ajuta cu o intrebare?
In februarie anul viitor imi va expira pasaportul. Anul acesta in martie planuiam o intoarcere in Romania. Pot oare sa imi prelungesc pasaportul acum, in martie? Ar fi cu arpoape un an inainte... Se mai prelungesc pasapoartele sau se face altul nou? Si ce se intampla cu viza din pasaport, trebuie sa merg la ambasada sa obtin una nou, pe noul pasaport?? Si cu reentry permit la fel, ce se intampla?
Voi cum ati facut cand v-a expirat pasaportul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by pineapple

Buna ziua mamici de japonia! Cine ma poate ajuta cu o intrebare?
In februarie anul viitor imi va expira pasaportul. Anul acesta in martie planuiam o intoarcere in Romania. Pot oare sa imi prelungesc pasaportul acum, in martie? Ar fi cu arpoape un an inainte... Se mai prelungesc pasapoartele sau se face altul nou? Si ce se intampla cu viza din pasaport, trebuie sa merg la ambasada sa obtin una nou, pe noul pasaport?? Si cu reentry permit la fel, ce se intampla?
Voi cum ati facut cand v-a expirat pasaportul?

Buna!
Eu acum 3 ani mi-am prelungit pasaportul inainte de termen .Mie mi sa facut alt pasaport nou si cel vechi l-am folosit pana la data expirari si cand m-am intors in Romania l-am predat politiei.Acum cu intrarea in UE poate s-a schimbat,mai intreaba....

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Oaa, ce repede a venit raspunsul! Cu cat timp inainte de expirare ti l-ai putut face pe cel nou? Asa as incerca si eu dar ma tem ca o sa se comenteze ca mai e mult pana expira...
Cum ai procedat cu viza in pasaportul cel nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Pasapoartele nu se mai prelungesc,trebuie sa-ti faci altul nou.Viza ramane pe pasaportul vechi si calatoresti cu amandoua pasapoartele pana la obtinerea vizei noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by pineapple

Oaa, ce repede a venit raspunsul! Cu cat timp inainte de expirare ti l-ai putut face pe cel nou? Asa as incerca si eu dar ma tem ca o sa se comenteze ca mai e mult pana expira...
Cum ai procedat cu viza in pasaportul cel nou?

Aproape 8 luni de zile,cred.
Nu cred ca o sa comenteze cei de la politie,v-a trebui sa scri o declaratie cum ca nu ai cum sa vi la data expirari pasaportului ,sa speram ca v-a merge fara spaga.

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Deserted,abia acum am dat pe aici .Din intimplare daca citesc de max 5 ori pe an.
Israa inseamna "calatorie de noapte/nocturna"(dar nu una oarecare/normala)

Mergi la inceput