Viata in Japonia (37)
Raspunsuri - Pagina 6
ken spune:
{PROSTIU ca poate nu sint in subiect dar am si eu o intrebare.,pt cele a caror soti au fost in ROM.<<UNDE SI CE LOCURI ATI VIZITAT,CE LE-A PLACUT DE LA NOI?>>IUBITUL meu vine peste2 saptm si eu nu am masina si nici prieteni si asi vrea sa il duc sa viziteze cite ceva.VA ROG.{promlebe e ca va fi c-am frig prin ter altele}
hanako2004 spune:
AKEMASHITE OMEDEITOU GOZAIMASU
si eu cam tarziu insa nam avut posibilitatea sa intru mai devreme
LA MULTI ANI pt noul an si sa aveti numai bucuri ,multa sananate voua si samurashilor ..si multe realizarisa auzim numai de bine
va pupic
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
ocris spune:
E greu fara masina. Poate incerci o excursie circuit cu autocarul la manastirile din Nordul Moldovei.
Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)
paula_mea spune:
Ken intradevar este foarte greu sa nu ai masina mai ales pe frigul asta....brrr,vorbeste cu un taximetrist intreaba cat costa sa va stea la dispozitie si daca pretul iti convine luati-l cu voi,sau cum a zis Ocris incearca cu autocarul,sau cu trenul ce zici?nu e shinkansen.. dar merge
Alta solutie nu prea vad daca nu ai masina si nici nu ai care au masini.
Si eu cand am fost in romania cu sotul am circulat cu taxiul,pretul cam piperat dar ne-am descurcat,te pup si ma bucur f.mult pt. tine
"LA MULTI ANI 2007!"
ken spune:
Multumesc pt raspunsuri....autobuzul si trenul cred ca sint solutile cele mai bune.Apropo azi a nins dar cred ca se va topi
aiko2004 spune:
hop si eu ..scuze de intarziere...pt inceput sa va transmit si eu LA MULTI ANI si UN AN NOU PLIN DE BUCURI
Akemashite omedeitou gozaimasu
VOI CE FACETI?cum ati petrecut?
unde ati petrecut?
noi am fost la munte 2 zile ,am fost la onsen cu intreaga familie si cu parinti sotului..a fost ff frumos peisajul,zapada multa,frig..BARRRR
cat atat apoi 2 zile stam sa ne relaxam si de maine sotul incepe serviciul...
va astept sa ne povestiti petrecanile si aventurile de la sarbatori
o zi buna
pt toata lumea
devylla spune:
La multi ani 2007
Japonici am o rugaminte la voi,cine stie ce antibiotic contine FLOMOX 100mg.sau in katakana #12501;#12525;#12514;#12483;#12463;#12473;.
Am racit,si am primit antibiotic,si sa stiu si eu ce inghit.
I-am gasit si denumirea in latina:cefcapene pivoxil
Multumesc
Sabina Y.
japonia prin ochii unui amator
timi_melinda spune:
KEN, noi cand am fost in Romania am inchiriat nasina si ne-am plimbat pe unde am vrut noi,Predeal ,Sinaia, Brasov , (care sotului i s-a parut cel mai misto loc din Romania ) Cluj , orasul meu natal si binenteles Snagov care e super aproape de Bucuresti .
Mi-i s-a parut super rentabil sa inchiriez masina si cum si eu si al meu avem permise conduceam cu randul .
Acum tie nu stiu ce sfat sa-ti dau , de anul nou am inteles ca la munte s-au inchis toate drumurile din cauza zapezii, iar oamenii care au vrut sa se intoarca in Bucuresti la munca , au luat trenul care la randul lui a ramas blocat undeva intr-un camp ....timp de 6 ore ....
Daca ma gandesc bine , ar fii o aventura misto sa ramaneti blocati pe undeva si sa va cazati intr-o casuta de vacanta cu semineu , cu piele de urs pe jos si lumanari peste tot , eventual o muzica frumoasa in surdina......offf.....dar cum este vorba de Romania asa ceva este imposibil....iti recomand sa luati trenul , Intercity sunt chiar misto , cu aer conditionat , muzica si merge destul de repede ... asa puteti sa vedeti cat mai multe din frumusetile tarii noastre...
Noi ne-am distrat super si la fel iti doresc si tie ...
FETELOR in intarziat LA MULTI ANI pt toata lumea un an plin de impliniri si numai bucurii.
EMILICA sa cresti mare si frumoasa si sa-i aduci lui mami numai bucurii .... La multi ani
hanako2004 spune:
[font=Georgia][melinda iti multumesc mult pt urarile catre emilica esti o dulce/font=Georgia]
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
ken spune:
ORICUM STIU CA ACEASTA VACANTA VA FI CA O LUNA DE MIERE.AM GASIT CEVA LA MUNTE...LA SINAIA{are si circuit pt vizitare diferitelor castele si monumente din apropiere si program artistic +disco in pensiune}CRED CA O SA NE SIMTIM BINE.SANATATE LA SAMURAI SI SAMURICI.