Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Craciun fericit!

Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Desertedla subiectul lui Izanami ce ai vrut tu sa spui despre "maneliste"???Adika manelistele sunt m.reduse sau cum??sau manelistele sunt mai fara"motz",tu daca nu esti manelista crezi ca esi mai "motzata"?!Te dai ca esti desteapta,daca esti asa de desteapta de ce nu-i inveti si pe altii ceea ce ai invatat tu?am observat ca tie iti place sa dai lectii despre ce ai invatat numai cand e vorba de scandal,ca sa le l-e dai peste nas ca tu esti desteapta iar restul....
Inca odata intreb si astept raspunsul tau;Ce ai vrut sa spui legat de maneliste?

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

ohayou nippon
nu stiu daca o sa mai am timp in aceste zile sa intru
insa vreu sa va urez din suflet SARBATORI fericite in continuare si anul care vine sa va aduca numai bucuri si multa sanatate
liniste si pace sufleteasca
de la anul care vine sa nu mai fie probleme pe forum si aici la japonicisa auzim numai de bine

LA MULTI ANI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

LA MULTI ANI 2007 !!! UN AN NOU FERICIT SI DIN PARTEA NOASTRA.

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi_melinda spune:

LA MULTI ANI pt toata lumea , fie ca anul care vine sa va aduca fericire , implinirea tuturor dorintelor si multe , multe bucurii .
pt un an nou cat mai fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

La multi ani 2007! Va dorim un an nou mai bun, multa fericire, sanatate si cat mai multe dorinte sa vi se implineasca!!!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

LA MULTI ANI sanatosi si fericiti!

Eli ,ce prompta ai fost!!Sa nu-mi zici ca din ro. ai scris exact la 12:00.Eu de aici si n-am reusit!
Pupam pe mami si bb Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

CU INTIRZIERE VA UREZ SI EU UN AN NOU FERICIT ,MAI BUN ,SANATARE ,FERICIRE.BANI,SI MAI MULTA RABDARE PT A-TRECE PESTE TOATE PROBLEMELE.PT SAMURAI SI SAMURICI SA CREASCA MARI SI FRUMOSI,SANATOSI.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cu intarziere si din partea mea:

Akemashite Omedetou Gozaimasu! Yoi otoshi o omukae kudasai!

Sa aveti un 2007 cu realizari si satisfactii! Sa fiti si voi, si familiile voastre, sanatosi si voiosi!

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Akemashite omedetou gozaimasu[/size=3]
[size=3]LA MULTI ANI 2007!!!
FELICITARI pt. ROMANIA

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput