Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

De ce SEX shop...??? ce sa faci cu el?
Apropo Miust...este foarte nick-ul tau ,dar cred ai mancat o litera

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

quote:
Originally posted by pineapple

Oaa, ce repede a venit raspunsul! Cu cat timp inainte de expirare ti l-ai putut face pe cel nou? Asa as incerca si eu dar ma tem ca o sa se comenteze ca mai e mult pana expira...
Cum ai procedat cu viza in pasaportul cel nou?

asa e , pasapoartele nu se mai prelungesc , si nici nu se mai fac aici in japonia ( la ambasada) tre sa-l trimiti obligatoriu in tara cu o procura de imputernicire pt, cineva din familie , ti-l face acolo si ti-l trimite inapoi , adica amandoua pasapoarte , pe cel vechi o sa ti-l taie putin , dar viza ramane valabila , va trebui sa le porti sau sa le arati pe amandoua , iar daca vrei neaparat sa-ti muti viza pa pas. nou poti , la imigration , doar ca nu e neaparata nevoie .

eu mi l-am facut asa in 2006.08. acum cateva luni , era chiar de obon . numai ca sa ai grija mare la ambasada , ca o sa-ti spuna ce vrei sa faci cu anularea pas. vechi , ca pot si ei , nu se poate , tre trimis obligatoriu in tara , altfel nu-ti face acolo pas. nou. am patit-o eu pe pielea mea. ca m-am luat dupa marele ambasador , si la o sapt ma suna mama disperata ca unde-i pas. ?

bafta , suna la amb. si mai intreaba .

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nanami,pretioasa informatia asta cu pasaportul vechi.Si eu tre` sa-l schimb ca a expirat de un an si ceva
Ce acte ti-au trebuit(e greu sa te bazezi numai pe informatiile de pe site-ul lor sau de la tel,cind ajungi acolo iti cer alte minuni)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Nanami,pretioasa informatia asta cu pasaportul vechi.Si eu tre` sa-l schimb ca a expirat de un an si ceva
Ce acte ti-au trebuit(e greu sa te bazezi numai pe informatiile de pe site-ul lor sau de la tel,cind ajungi acolo iti cer alte minuni)

multe informatii nu-ti dau , ca si eu fiind departe de tokyo ,tot am sunat sa fiu sigura ce-mi trebe , si ei mi-au trimis pe mail tot site-ul ala pe care-l stim toti , dar cred ca sunt bune bune informatiile alea , ca eu nu am avut probleme , am dus ce scria acolo si a fost ok.
pas. tau daca e expirat poti pleca in tara cu foaie de drum care ti-o da de la ambs.

eu am dus doar poze (6) copie de pe buletinul mamei , si pasaportul , restul tre sa le completezi acolo. le autentifica , dai banii si gata (6.440 yeni) , apoi actele alea le trimiti in tara.

bafta,

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Copie a buletinul mamei(a celui imputernicit,nu)???
Iote inca una buna,habar n-aveam.nu vreau sa plec,vreau doar sa-mi schimb pasaportul.
Merci,chiar mi-ai fost de ajutor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Copie a buletinul mamei(a celui imputernicit,nu)???
Iote inca una buna,habar n-aveam.nu vreau sa plec,vreau doar sa-mi schimb pasaportul.
Merci,chiar mi-ai fost de ajutor.

da, a imputernicitului , adica poti sa ai doar datele din buletin , nu neaparat copia , eu nu am stiut si ca fiu sigura , ca stii cum e , nici nu stii cum se intorc si.... e bine sa ai o copie , dar daca pas. e expirat nu stiu daca se face prin ambs. tre sa te interesezi , ca eu am citit pe site-ul lor ca dupa ce expira va trebui sa mergi tu in tara , cu foaia aia de drum. nu stiu sigur , verifica mai bine .

numai bine .

*-ul fetelor fantastice*

poze

Mergi la inceput

Hehee,asta chiar ca ar fi o gluma sinistra ,sa ma "trimita" in tara ,vacanta obligat-fortat ,nu?
Pai si cu piticii ce fac,ii las la ambasada sa aiba nenea grija de ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Am sunat in Romania la pasapoarte si m-au lamurit. Pasapoartele nu se mai pot prelungi, nici cele tip vechi, nici cele noi, ci se elibereaza altul nou. I-am zis doamnei ca as vrea sa fac operatiunea cu vreo 9 luni inainte de a expira si a zis ca se poate. Ba chiar mi-a recomandat daca stau putin in tara sa il fac la urgenta, ca se elibereaza in 3 zile. A fost o tanti foarte draguta, chiar m-a surprins foarte placut...
Initial sunasem la sectia de politie din sectorul meu, si nenea de acolo mi-a zis ca se pot elibera pasapoarte noi cu 6 luni inainte de expirare, dar cand i-am zis ca la mine e vorba de vreo 9 luni a zis sa sun la sediu, ceea ce am si facut, si asa am gasit-o pe doamna cea draguta.
Sper sa va ajute aceste informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

Hannen, te-am intrebat pentru ca imi place prenumele Israa, de fapt, intotdeauna mi-au placut prenumele musulmane.
Miust, asta da intrebare.

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Deserted,multumim
Ce intrebare,da` ce nick.Ia inverseaza a doua litera cu a treia

Mergi la inceput