Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Stefania,casa de piatra si sanatate.
Ai grija cu raceala,daca e tuse urita si febra sa mergi la dr. bantuie toate cele,noi am fost in spital sapt. trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hannen eu de la doctor am luat-o,am mers ieri cu copiii si m-am pricopsit si eu
Ce mai fac copiii?

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Happy Valentine's Day
Devyla iti doresc sarcina usoara,nastere usoara si bb f.f. sanatos
Dolphinfelicitari,sa-ti traiasca baietelul!
Scuzati-mi intarzierea urarilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Deviez putin de la discutia actuala si revin la cea despre viza permanenta...

Bibos,Hannen,este posibil sa fi facut o confuzie,insa in momentul de fata chiar ca nu mai inteleg nik.Ce implica viza permanenta,se preda sau nu cartea de identitate...intrebari fara raspuns deocamdata,dar le va veni si lor randul.

In alta ordine de idei ...stau si eu la rand pentru shaorma respectiva .In Ueno(Ameyoko)aveau mai acu' doi ani un locsor cu kebab...

Pentru azi am cumparat ciucalata,insa mi-a mancat-o Shion acu'doua zile.Ce sa-i faci daca mergi la cumparaturi cu plozii...A vrut ciucalata si nu altfel de ciucalata,ci aia pe care-a cumparat-o el cu mami ,asa ca i-am dat-o.Tati a primit ambalajul,ca era cu dedicatieApoi,tot azi, am mers la doctor cu Shion ca-l durea burtica si facuse 38.8 febra...Si uite-asa a trecut si ziua de azi...La voi cum a fost?

De maine iar ne facem planuri,pentru ca in aprilie mergem in tara.Oare cum va fi pe avion ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Shian,nu trebuie sa predai cartea de identitate cind iti iei viza permanenta.
Dupa "capul meu" aceasta viza este ceea ce pare,adica permanenta,nu mai ai nevoie sa o reinnoiesti la fiecare 3 ani,insa daca vrei sa renunti la domiciliul in ro. asta este alta mincare de peste care necesita alte "interventii".
Nu uita,chiar daca ai viza permanenta tot o sa ai nevoie de re-entry permit.
Cit despre kebab,asteapta ca te invit eu.

Stefania,ale mele au luat RSV de la gradi.Mijlocia l-a colectat si i l-a dat piticei.Mijlocia a facut pneumonie intr-o sapt. cu toate ca avea tratament.Ne-am internat ,numai eu cu cele mici.Cea mare a scapat doar cu o raceala,asa si eu.
Ce ne-am mai distrat
Ti-am zis sa-i urmaresti,eu intr-o sapt am fost de 3 ori la dr. si sapt urmatoare eram la 8:00 a.m la spital cu ele in dinti cu febra 40.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Vreau in primul rand sa felicit si eu noile mamici Sa va bucurati de sarcini usoare pana la capat!

Daca este cineva printre fete care preda engleza in Japonia, m-ar ajuta mult orice informatie. Cum ati gasit slijba, ce conditii au fost cerute la angajare... Mi-as dori foarte mult sa fac asta dar ma sperie faptul ca nu sunt vorbitor nativ de engleza. Se poate trece peste asta?
Si daca tot am deschis subiectul, fetele din Japonia, ce servicii aveti? V-a fost greu sa le obtineti si sa va mentineti mai ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Paula,dolphinuta,pineaplle multumesc de cuvintele frumoase!

Am si eu o intrebare pt mamici,voua cand vi s-au facut testele gen:Hiv,boli venerice si tot tacamul in timpul sarcinii?
Aici se face triplutest doar la cerere?E necesar sa il fac?
Alte teste ce ati facut?Ca sunt cam in ceata pe partea asta.Aud fetele din Ro ca fac diferite teste si al meu sensei,nu mi-a facut decat testul de sange si urina.

Sabina Y.9+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Sabina daca asa e modelul japonez sau nu, nu stiu dar sa iti spun cum procedeaza spitalul unde am mers eu la ambele sarcini.
Mi-au spus ca pana la 12 sapt. sansele sunt 50-50 ca sarcina sa fie ok asa ca pana atunci nu se fac analize
Pe mine pana in sapt. 12 nu m-au prea bagat in seama ,ecografii si atat,eiiiii cum am trecut in sapt. 12 sa vezi ce vizibila am devenit si atunci am facut toate investigatiile.
Repet,poate asa e DOAR la spitalul meu.
De triplu test nu stiu sa iti spun,eu fiind tanara nu s-a pus problema.
Si tu esti tinerica asa ca nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Buna. Incerc sa pun niste poze cu noi. Sper sa reusesc.

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)
http://new.photos.yahoo.com/cristina_oyachi2000/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici
cristina se vad pozicile....sunteti frumosi toti patru...fetitele sunt superbe...sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput