Viata in Japonia (37)
Raspunsuri - Pagina 18
hannen spune:
beyyy,io stiam ca maine se da ciucalata si gata,voi dati si bonus?
Da` la o shaworma sau kebab is prima ...
aiko2004 spune:
buna seara japonici..noi nam mai intrat de ceva vreme
si uite cand intru si eu o gramada de surprize
mai intai de toate asi vrea sa o felicit pe devylla pt bebesa ai sarcina usoara si un bebe sanatos...
si la hanako ..multa bafta si o sa vina cu siguranta si bebe2 ..
succes
si mie mi-a fost foarte greu la inceput ...aici,fara familie,prieteni din cartier,colegi de scoala...etc
insa au venit copii pe lume si mi-a mai trecut din dorul din romania
si am inceput sa inteleg acesti oameni si stilul de viata..mie chiar mi se par draguti..nu toti dar sunt si persoane simpatice ..
eu una acum in momentul de fata zic ca nu voi pleca din aceasta tara
aici a fost destinul meu..aici miam cunoscut iubirea veti,,,aici am cele mai frumoase amintiri,aici le pot oferi un viitor frumos copiilor,aici pot imbatrani linistita ...
la familie ma gandesc mereu dar ce sa fac sa renunt la casnicie si sa ma intorc acasa..nuuu niciodata..eu deja mam nareta sa o vad pe mama la 1an sau 2 ani chiar ...bineinteles ca vb saptamanal si avem mess si vb si ne vedem acolo..
inteleg ca sunt si persoane care nu se pot obisnui si nu pot sa inteleaga acesti oameni insa eu zic ca timpul le rezolva pe toate..oameni rai gasesti si in romania si pe oriunde ...eu va doresc bafta si putere sa luptati
cam atat nu vreau sa mai stric peisajul.....
a chiar maine ziua indragostitilor...o noua sansa sa ne indragostim si mai mult de soti nostri..eu ma indragostesc in fiecare zi
nu iam cumparat inca nimic insa am lasato pe maine...asa sunt mai lenta si las pana in ultimul moment...
mam gandit sai cumpar o cravata ..(am inteles ca inseamna iubire)
si o sai fac un tortulet mic...si o sticla de vin ceva...
japonici pt maine o zi cat mai frumoasa,,,si iubitiva mult
hannen spune:
quote:
Originally posted by knicoleta
EU AM PRIMIT BONUS AZI DELA SOTUL MAINE.... MERITA
Asta e o "actiune" rarissima de merita facuta public?Eventual notata in calendar cu cruce roshie.
Si totusi nu putea fi azi daca tu azi ai primit bonusul,ai lasat omul sa astepte pina maine?
P.S.N`o lua prea tragic,doar glumesc.
pika-pika spune:
Moooammmaaa shaorma ca aia din dristor!!!!!Noroc ca abia am venit din Romania...
Lia multumesc de raspuns!
Fetelor care stati prin Tokyo cunoaste vreuna dintre voi o fata Neacsu Cristina?Este o prietena veche,din copilarie.
De Valentine's Day...Am auzit ca au mai scos cei de la Linkin Park un cd nou,daca il gasesc i-l cumpar sotului cadou(e mare fan,are toata colectia,cumparata tot de mine)...da' sper sa ma duca la patinoar duminica ca daca nu.....
Deserted spune:
Knicoleta! Vaaaiii! Felicitari!
Asta'i cel mai bun cadou, gust dulce de ciucalata naturala. De ziua indragostitilor nici ca se putea mai bine.
dolphin9913 spune:
DEVY FELICITARIsarcina usoara si kg cat mai putine
De Valentine's inca nu m-am pregatit cu nik ....timpul ma omoara.
Incerc sa-mi fac timp pt ceva bun, dulce si inimos
Am pus cateva pozici noi
mamaluidavid spune:
Vaiiiiiiii,ce-as manca si eu o saorma!!!!!!!!!
Azi ramane al meu fara ciocolata ca suntem raciti eu si copiii asa ca nu iesim afara
Noi am sarbatorit ieri Valentine's Day la restaurantul preferat,se vroia o cina romantica dar nu am avut cu cine lasa copiii asa ca i-am luat cu noi...
Am sarbatorit ieri pt. ca s-au implinit 3 ani de cand locuim impreuna asa ca le-am impreunat
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
hannen spune:
quote:
Originally posted by knicoleta
poate se prinde si al 3 bebelusi
Pai treaba ista rushinoasa cere perseverenta,nu asa numa` la ocazii.
Da` poate sunteti norocosi