Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Buna, fetelor! Ma numesc Oana si am si eu o ciresica pe nume Alexandra, nascuta pe 12 iunie. Sunt din Iasi, am nascut la Maternitatea Elena Doamna, prin cezariana. Ciresica a avut la nastere 3.300 si 53 de cm, iar la 5 luni avea 7.400 kg si 68 de cm. Va citesc de 1 an de zile, din timpul odiseei si sper ca nu e tarziu sa ma altur voua la discutii. Noi nu am inceput inca diversificarea serioasa, ciresica papa doar lapte de la mami si putin suc de fructe. Am vazut ca e grea incercare diversificarea asta......
Incerc sa pun niste poze zilele viitoare, sper sa ma pricep.....asta ca sa ne cunoasteti si pe noi, ca noi va stim pe toate cireselele si pe mamicile lor...

/

Oana si Alexandra bun venit in livada noastra.Cum ai reusit sa stai pe margine 1 an??? Da' tot e bine ca te-ai hotarat sa iesi la lumina! Sedere lunga si cat mai placuta.

Am fost afara aproape 3 ore. Era tare placuta vremea si a adormit goanga in carucior.Sper sa mai putem iesi si maine ca tare ne place afara.
Am intrat in casa si am dat gata un mar si o para mare,amestecate cu 3 masuri de cereale.Se vede treaba ca aerul il flamanzeste pe domnisor.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

arleena de cand tot tin sa-ti raspund si uit..avem acelasi soi de copil!! Nici al meu nu vrea nimik in afara de san, noaptea mananca cred ca de 20 ori, banana e bleah, piureul de legume la fel, nici cerealele nu ne plac, nici dovleacul, merele..NIMIC! Doar sanul..
Ieri nu am avut timp sa ii fac supa de legume ca am fost plecati toata ziua si i-am luat hipp cu pui, orez si legume..a mancat ceva din el dar apoi mi-a vomat de 2 ori..I-am dat si azi 2 lingurite si le-a dat si pe alea afara..intrebarea mea e de ce? I-am dat pt prima data mancare din astfel de borcanase, nu i-am dat mult si totusi..el nu prea da mancarea afara, s-a intamplat doar dupa ce a mancat piureul respectiv..Asa..in afara de faptul ca am un copil care refuza orice fel de mancare si care imi scoate peri albi pe tema asta, la cat credeti ca se culca odrasla mea? Pai pe la 1-2 noaptea si se trezeste la 10-11. Cum sa fac sa ii schimb programul asta sa adoarma si el pe la 10? Stau ziua mult cu el afara..de ex azi am stat de la 1 la 5 si el cum iesim afara cum adoarme..chiar daca doar ce s-a trezit din somn plimbat putin cu caruciorul adoarme iar instantaneu.O dormi prea mult ziua si de aia sta treaz asa mult? Dar se trezeste si tarziu..daca il trezesc mai devreme, recupereaza somnul tot ziua si tot la ora aia se culca!Azi a fost o zi superba , cred ca au fost vreo 19-20 grade si in parc toti copii aveau combinezoane de iarna pe ei, cu gluga trasa peste o caciula din aia groasa si fularul aferent pus la gura..unii dupa ce ca primisera atatea haine pe ei mai beneficiau si de o patura peste in carucior Iar mamicile lor aveau numai o bluza pe ele.. Eu l-am scos in blugi, body si inca o bluza peste si chiar mi-era sa nu transpire..Felicitari dintzosilor noi,la mai multi si felicitari Camelia si Dana pt montajele superbe pe care tocmai le-am vizionat!!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Azi a fost o zi superba , cred ca au fost vreo 19-20 grade si in parc toti copii aveau combinezoane de iarna pe ei, cu gluga trasa peste o caciula din aia groasa si fularul aferent pus la gura..unii dupa ce ca primisera atatea haine pe ei mai beneficiau si de o patura peste in carucior Iar mamicile lor aveau numai o bluza pe ele.. Eu l-am scos in blugi, body si inca o bluza peste si chiar mi-era sa nu transpire..

Felicitari dintzosilor noi,la mai multi si felicitari Camelia si Dana pt montajele superbe pe care tocmai le-am vizionat!!

Eu am avut o discutie cu o mamica pe acesta tema tot azi si tot in parc ... ea spunea ca in casa e foarte cald(26-27 grade) si ca il imbraca pe bebe body si inca o camasuta. Eu i-am spus ca body-ule suficient , dar se pare ca nu am convins-o...
Oricum stiu care e problema oamenilor: ei nu se gandesc la temperatura, se gandesc doar la anotimp...asa au fost invatati si assa vor ramane, din pacate.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

cocutica[ exact! Da nici macar nu e iarna inca, e toamna! Insa daca ii intrebi la iarna cum ii mai imbraca stii care e raspunsul? Nu ii mai scot afara, nu e logic?! Sambata am fost la cineva in vizita si avea o caldura in casa de l-am tinut pe Seby in pampers si maieu si mititelul tot era transpirat la cap si rosu in oraji de atata caldura..iar mie mi se facea rau de cald ce era. cum or suporta in halul asta? Si culmea, eu sunt si mai friguroasa de felul meu, deci va dati seama cum era acolo..sauna!! Evident ca nu am stat mult si am plecat!Acum incarc niste poze noi cu Seb si prietena lui , revin!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Puiudana, si adela, superbe montajele!

Multumesc fetelor de urarile adresate lui Vladut, eu am spus asa pe post de glumo-fapt divers si voi dragute ca intotdeauna ati sarit cu felicitarile!

Alda, trebuie sa fie minunat sa ai doua boboline dulci deschizand guritele sa manance! Dar si dublu pachet de nervi cand refuza orice...

Doroti, wow ce bine creste Natalita! Am scos-o din clubul manechinelor! De fapt la cum evolueaza lucrurile fica-mea incepe sa se simta cam singurica in club...

Ama, Arleena, ioi ca asa o fost fiu-miu... Totul cah, numa tzitzi buna! Dar macar de era si el gras ca puiutii vostri!

Revin, sa mai citesc din urma, ca nu mai stiu...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

cocutica[ exact! Da nici macar nu e iarna inca, e toamna! Insa daca ii intrebi la iarna cum ii mai imbraca stii care e raspunsul? Nu ii mai scot afara, nu e logic?!

Sambata am fost la cineva in vizita si avea o caldura in casa de l-am tinut pe Seby in pampers si maieu si mititelul tot era transpirat la cap si rosu in oraji de atata caldura..iar mie mi se facea rau de cald ce era. cum or suporta in halul asta? Si culmea, eu sunt si mai friguroasa de felul meu, deci va dati seama cum era acolo..sauna!! Evident ca nu am stat mult si am plecat!

Acum incarc niste poze noi cu Seb si prietena lui , revin!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

m-a amuzat prima fraza, pentru ca parca am fi fost in acelasi parc!

Pe mine ma considera nebuna cand le spun ca eu in functie de cate grade arata termometrul imbrac copilul...iar faptul ca in toate pozele din casa e fara caciulita e de-a dreptul curios pentru cei care la vad. Noroc ca bunicii s-au obisnuit cu ideea si la explica si celorlalti ca asa vrem noi

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Inca ceva..in afara de Doroti (careia ii multumesc si o pup pt treaba minunata pe care o face cu listuta, stiu ca nu e usor deloc), nu mi-a mai raspuns nimeni referitor la branza de vaci: daca am posibilitatea sa o fac din lapte de vaca direct de la tara, e bine? Sau sa o fac din lapte cumparat??Dana l-am pus si eu pe Seby de cateva ori in premergator , dar nu l-am lasat decat cateva minute.Oricum nu sta..vine dupa mine si intinde mainile sa-l iau.Sau ma prinde de pantaloni si ma trage, tot sa-l iau.Sau incepe sa planga de cum il vede si intentionez sa-l pun. Oricum, e buna jucaria aia de la el ca e detasabila si i-o dau in pat sa se joace cu ea. Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

frumoase montaje fetelor. felicitari!

chiar creaza dependenta forumul...

mai io mai am o nelamurire......mai sunt bbei care nu accepta mancarea solida?adica vreau s zic ca daca ii dau supica goala o papa de numa numa...daca ii adaug un pic de piure in ea deja e bleaahh...i-am facut branzica si am pus lapte si zahar in ea...sa fie asa lichida....cand a vazut ca vine papa era ff entuziasmat...prima lingurita a luat-o cu pofta da' cand a simtit buburuzele de banzica a devenit bleaahhh....

si inca ceva .....ma refer la mamicile noastre medici....aseara mi-a scos de la farmacie preparatul pt ragade:sol Ag NO3 1% si scrie pe ea OTRAVA...cat de otravitoare e??doc mi-a zis sa pun compresa 10-15 min apoi a ma spal cu ser fiziologic...da intrebarea mea...nu ramane totusi p-aciolo ceva si cand suge copilu sa mi-l otravesc??? astept cat mai urgent un raspuns...si cica coloreaza in negru tegumentul...da deocamdata nu se vede nimic...e buna solutia aatunci???!!??

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Azotatul de argint e otrava daca il bei asa cum e din sticla, el dat pe piele intra imediat in piele si practic nu raman picaturi pe piele, deci poti sta linistita. Eu am dat-o pe Timeea la buricut ca nu i se vindeca...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ILDI25

Era sa uit ceva important ieri si-a facut si la noi aparitia primul dintisor .Doroti cand ai timp trece te rog si la noi primul dintisor la 6 luni si 13 zile .

Ildi

Felicitari!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana.iat

Buna, fetelor! Ma numesc Oana si am si eu o ciresica pe nume Alexandra, nascuta pe 12 iunie. Sunt din Iasi, am nascut la Maternitatea Elena Doamna, prin cezariana. Ciresica a avut la nastere 3.300 si 53 de cm, iar la 5 luni avea 7.400 kg si 68 de cm. Va citesc de 1 an de zile, din timpul odiseei si sper ca nu e tarziu sa ma altur voua la discutii. Noi nu am inceput inca diversificarea serioasa, ciresica papa doar lapte de la mami si putin suc de fructe. Am vazut ca e grea incercare diversificarea asta......
Incerc sa pun niste poze zilele viitoare, sper sa ma pricep.....asta ca sa ne cunoasteti si pe noi, ca noi va stim pe toate cireselele si pe mamicile lor...

/

Bine ai venit! Chiar asa, un an sa stai deoparte?
Brava, sunteti pe tzatzuca!

Mergi la inceput