Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Si era sanul cu mult lapte. Ca la celalat nu mai am aproape de loc.Si am diferente de 2 numere intre
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
Ioi, si la mine la fel, stg face de 3-4 ori mai mult lapte decat dreptul de care mai trag eu cu pompa...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
LYLY809 spune:
Ieri nu am putut intra pe acest forum. Asadar vom face astazi urarea:
La multe lunitze
domnului Mihnea Frumushescu!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
ama_kaly spune:
cocutica da,da, da..si la noi vin oameni in casa si ne roaga sa ii punem caciula pe cap
Mai da tu stii ca eu am vazut copii de 3-4 ani care aveau caciula pe cap in casa?
Cel mai simpatic e bunicul meu care si el are cam tot atat par ca si Seby
si spune mereu: "Pune-i tata caciulita in cap copilului ca nu are par si ii e frig" (el are tot timpul ceva pe cap ) sau cand stam la masa spune " Da-i si lui un mic" sau "Da-i si lui o sarma"
Vai..e asa de comic..da pe el il iert ca il iubesc mult
Si in plus are 74 de ani!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Ia poftiti la poze noi, proaspete cu Seby-gagicarul
aici: http://family.webshots.com/photo/2715097560080086297zuvxiDFug ca mi s-a trezit piticul!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
miti2004 spune:
fetelor am intrat sa va spun ca va
si pe voi si pe
...am citit cam 90% din ce ati scris, si despre divesrsificare, despre cum ii imbracati pe bebei, despre al 2-lea bebe, despre cacalici moi, ...insa zilele astea am ( din pacate ) asa de multa treaba, cu plecarea asta a mea plus inca niste alte treburi....s-a stricat si masina
si e sotu' s-o repare, ....
zilele astea promit ca-mi fac timp sa scriu mai multe, adica daca nu maine, atunci in weekend...
Diana79 sa stii ca cu Austriecii mi-a placut mai mult ! eu cu klm-ul am escala 2 ore, nu mi se pare mult, la intoarcere insa sunt 5 ore si ne-am propus sa mergem iar in Amsterdam sa ne mai plimbam putin, chiar daca e si bebe cu noi...e f frumos orasul plus ca exact din aeroport te urci intr-un fel de metrou de suprafata si in juma de ora esti in buricul orasului.
pupicei pt ciresele,
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
camelia.t spune:
Ama si mie imi aduce cineva lapte de la tara de 2 ori pe sapt. da branzica tot din lapte de la magazin ii fac. Pt linistea mea fac asa, cred ca inca vreo 2-3 luni tot asa voi face.Oricum reteta cu iaurt iese suuupeeer si piti papa branzica cu mare placere.Daca nu o incalzesti prea tare nu se fac bobite din alea tari in ea.Eu o las mai putin pe foc si dupa ce o storc ramane ca o pasta.E super.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
DianaR spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Inca ceva..in afara de Doroti (careia ii multumescsi o pup pt treaba minunata pe care o face cu listuta, stiu ca nu e usor deloc), nu mi-a mai raspuns nimeni referitor la branza de vaci: daca am posibilitatea sa o fac din lapte de vaca direct de la tara, e bine? Sau sa o fac din lapte cumparat??
Dana l-am pus si eu pe Seby de cateva ori in premergator , dar nu l-am lasat decat cateva minute.Oricum nu sta..vine dupa mine si intinde mainile sa-l iau.Sau ma prinde de pantaloni si ma trage, tot sa-l iau.Sau incepe sa planga de cum il vede si intentionez sa-l pun.Oricum, e buna jucaria aia de la el ca e detasabila si i-o dau in pat sa se joace cu ea.
![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
ba, ti-a raspuns cineva, dar nu mai stiu cine si exact acelasi lucru am vrut sa-l spun si eu, laptele de la tara nu e verificat, poate o vaca are tbc la uger si taranul n-o declara sau o tine ascunsa la controale si amesteca laptele cu cel al vacilor sanatoase de la care are certificat de sanatate... Nici nu vreau sa-ti spun ce oribila poate fi tuberculoza digestiva! Si asta ca sa spun numa una din grozaviile pe care le poti gasi in laptele insuficient controlat!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
ama_kaly spune:
Precizez ca in pozele respective..cand Seby statea in fund si fetita, tiza lui, pe burtica in fata lui, aceasta din urma il tot gadila in talpi si el s\tragea picioarele.Cateva secunde m-am uitat in alta parte si cand colo fetitza sugea de zor degetul mare al lui Seb. iar el se uita la ea inmarmurit!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
ama_kaly spune:
DianaR daca mi-a mai raspuns si altcineva imi cer scuze ca nu am vazut. Multumesc de raspuns si tie si Cameliei.Ii voi face din lapte cumparat cu 3,5% grasime.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
camelia.t spune:
Ama ce mare-i Sebi!!!Si ce privire oachesa are!Sa va traiasca puiutzul!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

si o pup pt treaba minunata pe care o face cu listuta, stiu ca nu e usor deloc), nu mi-a mai raspuns nimeni referitor la branza de vaci: daca am posibilitatea sa o fac din lapte de vaca direct de la tara, e bine? Sau sa o fac din lapte cumparat??