FIV 90
Raspunsuri - Pagina 29
Kariris spune:
Moni crede-ma ca habar nu am. Azi sunt a 9-a zi de stimulare. Cred ca pe la inceputul saptamanii viitoare sa fie punctia. Probabil o sa aflu maine cand merg iar sa numaram ouale!
Amely spune:
Lachi, iti tin pumnii stransi pentru punctia de saptamana viitoare. Doamne-ajuta!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
14+
Kariris spune:
ce telepatie! in timp ce imi scriai tu mie, eu iti scriam tie la tutunarese! multumesc Amely!
Moniland spune:
Lachi, tin pumnii sa numeri cat mai multe. Oricum endometru e super de pe acuma.
Monica
Kariris spune:
Moni eu zic ca mai mult de 5 nu o sa numar pentru ca nu cred eu ca mai apar foliculi care sa si creasca corespunzator dupa ziua 7 de stimulare. Adica sa scot ceva din ei la punctie. Insa, da, cu endometrul stau bine 9 in ziua 7 de stimulare e bine. dar ce folos? ca bun l-am avut si anul trecut...dar gol... sper ca anul asta sa aiba si ceva infipt bine in el. Daca nu, am programat deja urmatorul fiv...asta in cazul in care intru in depresie, sa am deja programul facut
zisaCami spune:
Lachi pai se poate?! ... in faza asta nici nu trebuie sa-ti treaca prin minte "urmatorul FIV"! Si da, pot sa mai apara foliculi, care sa mai si creasca, depide cat de lunga va fi stimularea si in ce ritm cresc cei formati deja. Eu am facut doar 10 zile de stimulare pentru ca ai mei au crescut foarte repede si nu am vrut sa riscam sa-i pierdem pe cei formati deja si sa-i asteptam pe restul sa creasca. In ziua a 7-a de stimulare aveam 2 foliculi pe ovarul drept de minim 15 mm, iar pe stangul inca 3 mari ( de peste 14 mm ) si inca doi mai mici ( unul de 12 mm, altul de 10 mm ) iar restul sub 10 mm. Succes maine la numaratoare!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!