FIV 90
Raspunsuri - Pagina 16
puiramy spune:
Pussi Eu deja sunt programata pentru un nou fiv in ianuarie.Sper sa-mi revin pisic complet pana atunci, asa mi-a zis si dr , sa incerc sa-mi revin ca vom reusi pana la urma.
Te pupic si iti tin pumnii sa reusesti.Apropo de injectii ai sa razi dupa ce ti-o faci prima data, cat de usor a fost.
ZisaCami Nu renunt si sper ca nici una din noi sa nu se descurajeze dupa un esec sau mai multe.
venera_h spune:
Multumesc mult pt incurajari!!! Incerc sa fiu si eu optimista.
Sangerarea e semn de bine sau de rau? Am tot auzit ambele variante.
In cazul unei nereusite, cat de repede poti incerca din nou?
Eu mi-am facut singura injectiile in burta (Diphereline). Pare greu la inceput, dar nu e mare lucru si nu dor, e posibil sa nimeresti un vas de sange si atunci simti ceva sau te invinetesti. Serul il poti baga cat de incet vrei tu.
Bafta tuturor, scuze ca nu pot inca nominaliza, trebuie sa ma obisnuiesc putin cu numele si cu situatia fiecareia. Va pupic si sa auzim numai vesti bune!
zouzounaki spune:
dragele mele,multumesc pt raspunsuri...eu nu ating deloc fecalele,caci pisica nu isi face treburile in casa..si le face in gradina...ce am atins eu a fost farfurioara si pisicul...am s-o duc si la vaccinat,iar saptamina viitoare am sa-mi fac analiza....si daca o sa iasa pozitiv,cind o sa pot sa incep sa fac fivul???noi cu medicul am hotarit sa incepem stimularea in ianuarie,iar ET in februarie...acuma de frica nu mai las pisicul in casa,numa o hranesc afara,iar curtea o spal f des...ca sa nu aduc ceva in casa...si toxoplasmoza asta are simptome???
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
crinuta71 spune:
Zouzounaki anul trecut, in primul ciclu dupa FIV menstruatia a venit dupa 49-50 de zile. Apoi am inceput sa iau ceva naturiste si s-a reglat din nou. Anul acesta inca nu stiu cum va fi, imi e frica sa nu patesc la fel din nou. L-am intrebat anul acesta pe dr. cu care am facut FIV acum (despre dereglarea de anul trecut) si mi-a spus ca se poate intampla sa apara tulburari cum am avut eu.
poze
Andrada.P spune:
Fetelor eu aseara mi-am facut singura Diphereline-ul! A fost mult mai simplu decat credeam,asa ca Pussi, incearca linistita. Nu doare decat un pic cand strapungi pielea. Apoi intra acul ca-n branza.
Fetelor care faceti sau ati facut protocolul lung, CM-ul a venit la timp sau a intarziat? Pentru prima oara dupa 2 ani astept sa vina si nu mai vine. Oare e normal?
Rubia tin pumnii in continuare. sa-i alegi pe cei mai vigurosi si frumosi!
Iliuta ma bucur mult ca ai facut ET! Sper sa ne dai vesti minunate in 2 saptamani
Kla78 bafta multa luni dimineata Sa fie cu noroc si sa ne dai vesti
Venera h bine ai venit printre noi. Sa ai speranta! un embrion e mult mai mult decat nimic!
toate FIV-oasele! Sa aveti un week-end placut!
Andrada
pussi spune:
ZisaCami, Puiramy, venera, Andrada multumesc frumos pentru incurajarile cu ... injectiile, dar am hotarat: NU LE FAC EU - nu vreau sa am un stres suplimentar. eu va admir pe voi ca ati avut curajul dar pentru mine e.
Puiramy ma bucur ca ai luat decizia pentru urmatorul FIV, si ca ti-ai facut si programare.. esti tare.. imi place de tine
Zouzou daca tot iti faci analizele si o si vaccinezi nu cred ca e vreo problema, poti s-o lasi in bucatarie... eu prin martie cred am avut toxoplasmoza pozitiva - nu am pisica - si am repetat-o la 3 saptamani si era ok... la ora aia nu-mi bateam capul cu fiecare analiza si nu am cerut explicatii .. sa vad ce si cum. M abucur ca te-ai decis pentru ianuarie... la care dr. mergi in final???
Ce multe suntem pe dec.??? o sa fie o agitatie totala. Sa ne primim cadoul de Craciun sub forma de sau sau .. sau mai bine la toate
PUSSI
zouzounaki spune:
PUSSI pina la urma am sa fac fiv la clinica dr-ului Mastrominas,parca am mai multa incredere in el...cel putin el nu se apuca de treaba pina cind nu te intoarce pe toate partile sa vada ce si cum...acuma iau din proprie initiativa zilnic:acid folic,magneziu si B6,cite o pastila pe zi,plus beau zilnic lapte si maninc brinzeturi...si mai am si o noua manie...cea a curateniei..aspir zilnic,spal pe jos de nu stiu cite ori pe zi,pt ca eram innebunita cind intra cineva incaltat in casa...de fapt toti intrau incaltati si deja imi imaginam microbii zbaintuindusa pe covor...asa ca am rezolvat problema...mi-am cumparat o duzina de sosoni de chirurgie,papuci de plastic,si cind vine cineva ii servesc perechea din usa,cu un zimbet larggg...si sa nu va spun ca toti uita de sosoni si pleaca incaltati cu ei...uff vad ca mie nu numa CM mi s-a deregeglat dupa fiv,ci si comportamentul...dar acuma de cind cu sosonii m-am mai linistit...cam asa ma pregatesc eu inainte de fiv...sa fie cu noroc de data astatuturor...pupicele
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
Andrada.P spune:
Kitta nu am luat AC si, spre rusinea mea, nici nu stiu ce este asta Daca tot ai deschis subiectul, spune-mi si mie, te rog, ce e. Merci.
Andrada