Viata in Germania (39)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Alina, multa sanatate! Ce ati patit?

Noi ne-am intors din BS, mi-am vazut nepotica, e o scumpa! A fost fain, dar si obositor, ca trei zile nu am facut altceva decit sa mincam si sa filozofam .

Fetelor, cind incep reducerile? Eu tot astept sa apara cele de la Zara, care vedeti reduceri pe acolo spuneti-mi si mie .

-------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

maraki, sa-mi spui si mie unde gasesti zilele astea ingredientele pt piftie, ca mai nou al meu sot are pofta de piftie.Plus ca nu stiu de unde sa le iau, nu stiu nici sa o facca nu am facut niciodata.
Alina, ce ai patit, taman acum de sarbatori?Daca nu ma insel parca si anul trecut te-ai imbolnavit in perioada asta?Sanatate multa.Cand iti revii da un pm, mie nu-mi merge messengerul de la hotmai,daca ai si pe yahoo, da de stire.
aschiuta, eu am vaut ca au inceput deja reducerile, in unele locuri sunt si de 50%.E adevarat ca la Zara nu am intrat ca nu stiu de ce,dar nu ma atrage.
Oricum eu de poimaine incep colindatul prin magazine si iti zic daca vad ceva pe la Zara.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Aschiutza, eu am fost aseara la Zara.Au inceput reducerile.Dar eu n-am cumparat nimic pentru ca era mult prea aglomerat.Groaznic!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Multzam fetele,clar, alerg azi in centru!

Tumpi, eu cunmpar de la Zara pt ca au pe masura mea, ceea ce cei de la P&C si C&A nu au ! Nici astia de la Zara nu au pantaloni pt mine, am ajuns de alerg numai in 2 perechi de blugi si o pereche eleganta... Da poate gasesc vreo fusta sau haina, ca m-am saturat sa ma imbrac la New Yorker .

-------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,
Ne-am revenit.Nu stiu sigur ce am avut,Magen-Darm-Infekt cred.Ne-a apucat in noaptea de Craciun(dupa ce a venit Mosu')si ne-a tinut pina ieri.

Tumpi ,daaa,si anul trecut am fost bolnava in periaoda asta,tuse,sinuzita,etc.Imi e groaza ca se apropie Anul Nou si nu vreau sa-l astept racita ,dar nu o sa mai stau o gramada de ore in bucatarie,o sa trec la program de odihna.Eu nu te vad deloc online la msn,cind esti?
Simbata plecam si noi de dimineata prin magazine,la spinzurat euroii .

Aschiutza ,azi am stat o ora in Zara,nimic nu mi-am gasit.Sint reduceri pe la toate dar din ce mi-a placut,numai L sau XL.Tu ce marime porti?Si eu imi gasesc fff greu pantaloni ca is ingusta in bazin si mica in talie,am probat 34 de stofa si picau de pe mine si luuungi.Era o harababura de nedescris,cred ca e bine de mers dimineata ca sunt toalele puse in ordine.

Noi ne uitam la "Liceenii"pe B1TV,e distractiv mai ales pt sot si copil .

Alina

Mergi la inceput

Alina, si mie imi sunt mari 34 si se mai poarta si pe solduri nu pe talie, ca sa pice si mai bine de pe mine. Nu am gasit nimica, ufff ce oftica! M-am dus peste tot unde am apucat , dar ori nu sunt reduceri ca lumea, ori nu au marimea mea. Tu de unde reusesti sa iti iei pantaloni?

La noi la Zara nu erau prea multi oameni, dar nici reducerile nu mi-i s-au parut cine stie ce...sau alea bune deja au disparut!

Spor la pregatiri de Revelion, noi ne ducem pe capul altora, asa ca am scapat de pregatiri, dar am eu o banuiala ca vom minca toata seara numai chipsuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Alina, pai mie nu-mi merge msn-ul,a sta e pb.doar yahoo messenger.Oricum zilele astea nu prea o sa fiu prin zona ca mi-au venit fiini in vizita si o sa fim mai mult plecati.Daca e ma poti gasi pe mobil si poate dupa anul nou ne vedem.
Am fost asta o raita prin OFZ ca aveam de luat ceva din papetarie siam zis ca daca tot sunt sa intru si eu putin prin magazine.Am iesit urgent, urasc perioada asta cu reduceri, te calci pe picioare.Plus ca ma deranjeaza rau fumul de tigara din zona cu baruri.UIte din pc asta de vedere imi place Italia ca acolo in locuri publice nu se fumeaza.
Zilele astea am sa ma duc prin magazine ca fina mea vrea sa mergem,dar ma gandesc cu groaza la toate fumeile astea calare pe magazine, calcare pe picioare,uf, ce te-e si cu femeile astea cand sunt reduceri

PS: Fetele spuneti-mi si mie, acidul folic se da pe reteta sau il poti lua din farmacje fara pb?si daca il pot lua fara reteta, spuneti-mi si mie daca are o alta denumire aici.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by tumpi

PS: Fetele spuneti-mi si mie, acidul folic se da pe reteta sau il poti lua din farmacje fara pb?si daca il pot lua fara reteta, spuneti-mi si mie daca are o alta denumire aici.

Folsäure = acid folic

Am luat Femibion Folsäure plus e drept ca dr mi l-a recomandat pe reteta dar nu e compensat asa ca pp ca se da si fara reteta. Incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Mie mi-a recomandat Vitaverlan, contine cantitatea necesara de acid folic plus iod si alte vitamine.L-am primit pe reteta dar l-am platit integral, probabil se poate lua si fara reteta. Pe 100 tablete am dat 20 euro.

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Multi Ani fericiti !
N-am mai intrat de mult pe aici ,dar sper ca ati avut un Craciun fericit,sanatate si numai cadouri frumoase

Si eu am mancat piftie,mi-a facut tata una fenomenala,si sarmale,salata ,ciorba de burta si doua torturi.
De revelion ce planuri aveti??
EU as fi vrut sa merg in Köln la un restaurant romanesc unde se organizeaza revelion romanesc -am aflat acum doua saptamanai cand am fost la consulat la bonn.Dar..nu se poate ca a plecat tata acasa si n-am cu cine lasa cupilu' asa ca cel mai probabil stam acasa sau mergem la niste colegi de-ai sotzului,unde pot sa parchez si pe Marc intr-un dormitor
Daca vrea cineva info despre revelionul romanesc,va dau mailul si nr de tel.

Narcisa!!!! felicitari pentru burtica,sa fie intr-un ceas bun,sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Am fost la Bonn la consulat si mi s-a facut raaaaau..imi expira pasaportul in februarie si unul nou,plus transcrierea casatoriei,taxele,traduceri si umblatura cred ca ma sare de 500 de euro.

Alina,cred ca e epidemie de gripa din asta la stomac,a facut si marc in ultima zi de gradi si cu intermitente ne-a tinut pana ieri.Adica pe pitic si pe sot,eu sunt imuna la virusi astia nemtesti ca n-am luat niciodata nimic din ce-a adus de la gradi.Bine ca am scapat usor,adica a vomat de cateva ori si atat.

Fetelor ce ati auzit de transcrierea carnetelor de sofer dupa 1 ianuarie?Aseara am vorbit cu o prietena care mi-a spus ca are doi prieteni romani in aceeasi situatie cu mine si care spun ca isi transcriu permisul...
Ar fi super dar parca mi-e greu de crezut...Eu sunt in situatia de a face din nou scoala ca n-am dat examenul in primii 3 ani.Voi ati auzit ceva legat de asta?

Au inceput reducerile????Azi mi-a intrat salariul pe ianuarie si vreau sa-l praduiesc putinCare ati fost prin oras,ca eu n-am mai iesit din casa de 3 zile.A intrat cineva la H&M?Merita sa dau o fuga la Bonn?Sau e fain la C&A,Kaufhoff?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput