Viata in Germania (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Floarea aceea de Craciun nu se numeste Craciunita?Eu asa ii zic....

Fetele, am fost la targul de iarna din Stuttgart, e atat de frumos ca m-as muta acolo toata perioada :) am cumparat si ceva ornamente, am mancat carnati si cartofi fripti plus nelipsita varza acra....bun a fost....mai vreau sa merg dar asa vreme urata e afara...
Cand vine familionul din State mergem si la targul din Nurnberg care am auzit ca e cel mai mare si la cel din Strasbourg.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cristina, felicitari pt job! Asa cadou de Craciun vreau si eu, trebuie sa ii scriu mosului!

Alina, de abia astept sa vad poze!

Eu nu am apucat sa cumpar nimic si sa vedeti ce ma asteapta! noi de obicei ne dam liste cu dorinte unul altuia, asa e mai fain sa nu primesti ce nu iti place. Eu imi doresc atitea incit ma enerveaza sa primesc ceva inutil, chit ca ma bucura gestul ;).

-----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Cristina, felicitari ptr job.

Va doresc fetelor un 2. Advent frumos alaturi de familie,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

'Morgen

multumesc, multumesc!
sper ca v-ati distrat si voi in wikend ca la noi a fost super. Acum suntem zombi, cred ca ne mai tb cateva zile sa ne revenim, dar nu-mi pare rau. Cadouri frumoase, copii frumosi si mari:)
o sapt. placuta!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ceao fetelor!
Peste vreo 2 saptamani, adica de revelion, mergem la Munchen, eu si sotul meu. Stam doar 2 zile, stiu ca e putin dar atat avem...31 dec. si 1 ian. Am rugamintea,de la cele care locuiti acolo, sau cele care ati vizitat orasul, cateva sugestii pentru a ne petrece timpul, cam ce ar merita cel mai mult pentru cele 2 zile. Nu avem masa rezervata, nu vrem nimic festiv, nu stiu defel cum se petrece acolo revelionul. Pana cand sunt deschise restaurantele, daca in seara aceea(de rev) avem sanse sa mancam undeva sau sunt in general rezervate...daca sunt magazine deschise si cam ce sanse avem sa facem cumparaturi, in special imbracaminte si suveniruri.

Multumesc mult, orice sfaturi sau sugestii le primesc cu mare placere.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mihaela, cred ca o sa fiti cam dezamagiti.. Pe 3 sunt toate magazinele inchise ca e Duminica iar Luni o sa fie toate inchise pentru ca e zi libera. La restaurant sunt aproape sigura ca trebuie sa rezervati undeva dar poate ca merge si asa. Ma indoiesc insa. In schimb o sa puteti petrece probabil in centru,nu stiu cum e la München,la Stuttgart e party mare,vine lumea cu sampanie si artificii,etc. Totusi nu e nimic deschis asa ca trebuie sa va ganditi sa va luati sampanie, artificii si ce va mai trebuie. benzinariile doar sunt deschise.

<Cristina,felicitari pentru job, tu tot zici ca ai primit job dar ca le-ai incheiat pe celelalte nu ai zis,sau nu am citit... E bine 4 ore pe zi,mai iesi din casa,faci un ban si totusi ai si timp pt. familie. e perfect. Cand o sa termin si eu cu ouatoarea asa ceva o sa-mi caut si eu :)

Noi de Revelion ne-am rezervat camere si party la Paris, ca de la anul iarasi avem Hausarest din motive de bebel.

Pupici tuturor :)

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Morgen

mihaela, e asa cum a zis Laura, magazinele sunt inchise pe 1 si 2. Dar, Laura, pe 3 nu e duminica ci miercuri, si avand in vedere ca noi mergem la servici de pe 3, banuiesc ca si magazinele sunt deschise.

Laura, la banca mi s-a terminat contr. pe 30 sept. si am stat acasa cu piticul (nu l-am mai dus la cresa astea 2 luni). Nici nu aveam altceva ca mi-au spus tarziu (am sperat cu totii pana in ultimul moment ca se razgnadesc dar nu au mai prelungit nici un contract pe Zeitarbeit) dar aveam si nevoie de o pauza ca a fost nu stresant, ci foarte stresant cu job full-time. De aia am si cautat part-time. Am sa incep cu 8-10 h pe sapt, apoi creste treptat pana la 20, poate si mai mult, dar nu full-time. Important e ca nu e prin nici o firma de personal, nimic. distractie placuta la Paris! unde mergeti, la ce hotel? mai sunt locuri?

roxy, ti-am scris ieri email, ai primit?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc Cristina pentru ca te-ai interesat.Momentan am un termin la un doctor pe vineri ,pentru ca m-am bucurat ca am obtinut acum inainte de sarbatori, dar daca nu imi place , am sa incerc sa obtin termin la doamna care mi-ai recomandat-o tu.Multumesc mult inca odata.

5 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hihi, Cristina, Laura precis a mincat un 1, adica se referea la 31 ca e duminica . 31 ar fi fost de obicei jumatate de zi deschis, dar asa cred ca va fii peste tot inchis.

Voi v-ati gasit ce faceti de Revelion?Noi nu, ca de obicei, asa ca am o presimtire urita ca il vom face la un grup de prieteni ai lui Mischa, grup care ma plictiseste ingrozitor fiindca se sta in fund toata noaptea (cu exceptia orei obligatorii de aprins artificii).

--------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, neata!
Scuze ca nu am mai intrat la voi demult… am scris la mamici, de! Din cauza de bebe mic

Am gasit docomentu' www.mai.gov.ro/Documente/Integrare%20UE/BI_conditii_de_calatorie_dupa_aderare_la_UE.pdf" target="_blank">asta, pt cine intereseaza…(conditii de calatorie si rezidenta pe teritoriul EU dupa 1 ian 2007)

Pupici!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput