Viata in Germania (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

quote:
Originally posted by Porumbita
PS - imi ziceti si mie cum se numeste flaorea aceea cu frunze rosii care se vinde acum in prag de craciun? sau daca aveti un link cu "indicatii" pretioase, cand/cat se uda etc...

Mai aveti Weihnachtsstern-ul ala pe care-l stiu eu?
Uite aici un link referitor la "ingrijire":
http://www.kuebelpflanzeninfo.de/zimmer/weihnachtsstern.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by osolita

quote:
PS - imi ziceti si mie cum se numeste flaorea aceea cu frunze rosii care se vinde acum in prag de craciun? sau daca aveti un link cu "indicatii" pretioase, cand/cat se uda etc...

Porumbiza...am vazut in Romania intr-un supermarket, se numeste TRIDENT, dar cred ca gasesti si la METRO, daca aveti prin apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Morgen!

roxy, am sa intreb luni la programare si-ti spun.
vine wikenduuuu.....

porumbita, chiar voiam sa te intreb cum v-ati obisnuit din nou in tara?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by osolita

quote:

Hi hi... pe ala l-am lasat la proprietar....
da am gasit aici la Billa si am luat unu cadou de sf. Andrei... si de atunci ma chinui sa imi aduc aminte cum se numea in germana ca sa pot cauta despre ea cate ceva...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi66

Porumbiza...am vazut in Romania intr-un supermarket, se numeste TRIDENT, dar cred ca gasesti si la METRO, daca aveti prin apropiere.
[/quote]

am luat de la Billa, da cum saraca sta mai mult la lumina neonului (ca nu prea are sursa de lumina naturala prin apropiere) vreau sa ma mai documentez un pic sa vad cum sa o "ajut" sa reziste mai mult...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

Morgen!

roxy, am sa intreb luni la programare si-ti spun.
vine wikenduuuu.....

porumbita, chiar voiam sa te intreb cum v-ati obisnuit din nou in tara?

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

ne-am obisnuit f repede... am deschis propria afacere si muncim pe rupte, dar nu ne plangem... :) ne merge bine si speram pe viitor sa ne merga si mai bine... important e ca nu avem regrete legate de hotararea luata... normal simtim lipsa prietenilor dragi pe care i-am lasat acolo, ne gandim la mersul pe bicicleta in aer liber ep care aici nu avem cum sa il facem, dar daca e sa facem o adunare a plusurilor si a minusurilor balanta inclina considerabil catre plus... cel putin asa se vede dupa aproape 6 luni de la intorcerea acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cristina, Münchenul e asa de fain, ca as veni in fiecare luna pe acolo ! Am fost ieri in Tirgul de Craciun din Dresden, e fain, mai ales partea de ev mediu (aveau purcelus pe frigaruie, de mi-a lasat gura apa si alte gramezi de mincare), da asa chestii faine de pus in pom nu am vazut inca (nu am apucat sa il vad pe tot, e f mare si aglomerat). Aici sunt mai mult piramide si omuleti de lemn din Erzgebirge.

Si la vitrina aia am stat noi doi oameni adulti o gramada de nu mai aveau loc copii de noi! Mi-a placut si patinoarul.

----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Cristina, Münchenul e asa de fain, ca as veni in fiecare luna pe acolo ! Am fost ieri in Tirgul de Craciun din Dresden, e fain, mai ales partea de ev mediu (aveau purcelus pe frigaruie, de mi-a lasat gura apa si alte gramezi de mincare), da asa chestii faine de pus in pom nu am vazut inca (nu am apucat sa il vad pe tot, e f mare si aglomerat). Aici sunt mai mult piramide si omuleti de lemn din Erzgebirge.

Si la vitrina aia am stat noi doi oameni adulti o gramada de nu mai aveau loc copii de noi! Mi-a placut si patinoarul.

----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Daniela,
Eu trec zilnici prin Marienplatz,cind am timp si chef,ma mai uit pe la Tirgul de Craciun.
Cele doua vitrine de la Kaufhoff is grozave,fiica-mea le-a savurat de duminica,a gasit toate personajele ei dragi din povesti acolo:Cenusareasa,Scufita rosie,Rapunzel,etc .
Intr-o zi imi car camera foto si fac citeva poze.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

aschiutza, anul asta vem si noi Mittellalterlicher Markt, am trecut azi pe acolo. e frumoasa dar n-am vazut purcel intros pe tzeapa:) Cred ca nici nu au prea mult spatiu ca e in centru, am fost alta data undeva in alta locatie si era mult mai fain. Atunci am cumparat paine facuta pe loc (inclusiv aluatul framatat cu mana:)) la cuptor de lemne. Si miroase atat de frumos... ca la bunica, D-zeu s-o ierte, ca turte ca ale ei chiar ca n-am mai mancat de-atunci. Facea din alea de Paste, subtiri de tot si puse multe una peste alta. Mama se chinuie sa-mi trimita facute de ea in fiecare Paste, si pana acum a mers! Si la anu o sa functioneze ca avem musafiri din Ro:) atata le tb sa vina fara turte:)

porumbita, asta e cel mai important, sava simtiti voi bine. Sunt plusuri si minusuri peste tot, depinde de fiecare ce accepta si ce nu, ce i se potriveste si ce nu. Ma bucur pt voi ca v-ati acomodat si ca va e bine.

ati terminat cu cadourile? am fost in oras dar era prapad, la mag de jucarii tot ce e mai frumos deja s-a dat, noroc ca mai am 1 langa mine, m-am dus intins sa iau ce-mi tb, nu de alta dar maine e sambata si navaleste iar lumea. Cel putin la jucarii e jale.
Ca veni vb de caoduri, am primit un super cadou de Craciun: am job!!! din ianuarie, 4h/zi. tananaaaaa:)) nu e cine stie ce dar e potrivit pt ce vreau eu acum. Si e super! putem sta linistiti de sarbatori...

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

felicitari pt job!!

am gasit despre plantuta mea
http://femina.rol.ro/Casa-ta/Gradina/Flori-de-apartament-Craciunita.htm

Mergi la inceput