Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Lilina, merci de raspuns..am sa iau si eu glucoza pulbere; cat se pune la o doza de ceai?

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara

Duminica am facut botezul deci soricica mea se numeste Cosmina Alice.A iesit frumos dar nu reusesc sa pun poze pe yahoosa fac album, cred ca au o dimensiune prea mare.

Azi am fost si la vaccin unde fata mea a fost "barbata" si nu a plins deloc in schimb eu eram uda toataNoi i-am cumparat infarix hexa pentru cine intreba mai devreme. Pina acum vad ca nu a facut febra ....o mai face?E un pic miriita dar cred ca mai repede de la burtica decit de la vaccin.Am mai crescut avem 58cm si 4.5 kg.Dr a spus ca este bine. S-a uitat si la cutele de la picioare si este ok, ca aveam si eu un fix sa nu cumva sa aibe displazie de sold.

In concluzie sint cam obosita dar s-a meritat...macar a doarma la noapte

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cred ca s-a mai discutat mai devreme, de la cite luni se incepe introducerea sucurilor ( mar si morcov) daca alaptezi???ca sint atitea pareri de chiar nu stiu ce sa fac. Si eu am impresia ca nu se satura si vrea titi des.Am incercat sa-i dau supliment dupa sin si nu vrea. o singura data a vrut un biberon dar fara sa-i dau sin.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna seara,

Mi-am facut putin timp sa mai citesc caci ingerasul meu iubit doarme. Astept sa se trezeasca sa facem baita.

La multi ani sarbatoritilor!!!!!!!!!!

Despre diversificare: eu m-am gandit sa nu incep mai devreme de 4 luni. Pediatra mi-a spus sa incep la 6 luni dar Deea papa si san si Humana asa ca voi incepe mai devreme.

Despre ceai: Deea papa 50 ml ceai Baby Drink in fiecare zi. Am inteles insa, ca bebelusii alimentati exclusiv la san nu au nevoie de ceai.

Am pus poze de la botez in albumul Botez-Deea. Cine vrea sa le vada...cu cea mai mare placere. Chiar va rog sa-mi admirati printesa.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

martha78: mie farmacista mi-a spus sa pun putin
insa gusti si tu prima data si vezi cat trebuie
dar daca ii dai Baby Drink nu mai e nevoie de glucoza

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Floricika, mie pediatra mi-a zis sa ii dau 100ml de ceai pe zi. Din pacate, Dudu bea mai putin de atat, mai ales in zilele cand este mai somnoros.

Cat priveste diversificarea, noi vom incepe dupa 3 luni doar cu sucuri, asa cum ne-a spus pediatra. Nu stim inca detalii, dar vom afla in curand.

Inni, sa iti traiasca micuta crestina, sa creasca mare si frumoasa!

Sambata Dudu a fost crestinat, la aceeasi biserica in care ne-am cununat acum aproape 4 ani(ne place preotul, ca nu are acea atitudine exagerat de sobra, ca marea majoritate). Acum 3 saptamani ne-a citit la amandoi(si mi-au placut cuvintele frumoase pe care le-a rostit pt bebe pe un ton foarte cald), iar sambata a facut o slujba foarte frumoasa; Dudu s-a cam speriat cand a fost bagat in cristelnita, dar spre sfasit s-a linistit si s-a uitat drept in ochii preotului, atunci cand acesta a inceput sa ii vorbeasca despre cele ce urmeaza(inchinarea in altar, etc). Va jur ca toata lumea amutise de uimire. www.totsites.com/tot/dudu/photosS/g21346" target="_blank">Aici puteti vedea cateva din multele pozici facute la acest eveniment important din viata noastra.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! CATA sa fii fericita, sanatoasa, iubita si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie.

Pufy
sa-ti traiasca baietii, sunt niste frumosi amandoi si imi place tare cum il dragaleste Alesio pe Nicholas. Sanatate mula va dorim si e super povestea nasterii lui Nicholas.

Fetelor, suntem crestine si noi de-acuma, sambata am avut botezul si a fost super, ne-am distrat foarte bine si Alexia mea a dansat non stop. Va invitam sa vedeti pozitze de la botez si va pupam pe toate.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Ma grabesc pt. ca David mananca cam des, toata lumea mi-a zis ca nu se satura si sa-i dau si alte vitamine in afara de cele din lapticul meu, chiar am inceput sa iau si eu vitamine desi mamnanc destul de bine. Dar nu-s hotarata si convinsa inca, sa-i dau sau nu? pediatra zice sa incep cu marul...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Ma bag si eu... David cat a luat in greutate pana acum? Asta e important. Normal ca laptele de mama se digera mai repede si copilului ii e foame mai des decat daca ar fi hranit cu laptic praf. Eu zic sa nu incepi diversificarea pana la 5-6 luni, e pacat. Nu are nevoie de alte vitamine, lapticul de mama e cel mai bun.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by inni

Sa stii ca mi-a trecut si mie prin cap sa mint
Misto...molifta la gramada. Interesant.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Nu stiu daca spun o prostie, dar molifta "la gramada" se face si inainte de spovedanie. E o practica "practica", nu cred ca e asa de condamnat.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

Multumesc mult pt informatii si ajutor.

Sa ne traiasca tuturor crestinii si sa fie sanatosi.

Mergi la inceput