Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by floricika
Fetele care dati lapte praf la copilasi, cat ceai le dati pe zi(24ore)?
Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze
Atat cat cere ea. Si cere muuuuult, crede-ma! In general, bea cam 400 ml de ceai/zi.
Gudinde, si fii-mea e tot pe 20 septembrie nascuta. Sa va traiasca micuta crestina. Si noi ne-am crestinat in week-end-ul asta, sambata. Doar ca mie preotul mi-a citit cu o saptamana inainte de botez.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
floricika spune:
400? asa mult? si nu sare peste mese? ce ceai ii dai? eu ii dadeam cam 100-150 pe zi, se pare ca e putin....
Poze
lilina spune:
floricika si eu ii dau lui Vlad tot 150 ml pe zi in 2 reprize
dr.pediatru mi-a spus sa-i dau 100 ml/zi in 2-3 reprize
dar m-am orientat si eu....dupa cum mananca
daca cere papa mai devreme de 2 ore, ii dau ceai
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
eloise spune:
PUFY am citit povestea lui Nicolas, este foarte frumoasa si optimista! Ai doi copilasi sanatosi si reusiti, te cred ca te simti implinita si fericita!
Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
lilina spune:
fetelor, de la cate saptamani zambesc bebelusii vostri ?
ca al meu la 7 sapt.si 3 zile inca nu zambeste
e asa de serios !!!!
gripo spune:
de la sase saptamanai zambeste cu adresa
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
martha78 spune:
Floricika, eu ii dau aproximativ 200 ml/zi, cateodata poate mai putin; apropo voi indulciti ceaiul? Eu i-am pus cam 1 lingurita de zahar ca fara nu bea deloc..oare e mai bine sa-l indulcesc cu zaharina?
Martha & Darius
adameasca spune:
Flori, Eu ii fac 125 ml de ceai pe zi, uneori il termina, alteori nu.
Pufy, frumoasa povestea. Evident, am lacrimat la momentul reintalnirii cu Alessio. Ca si eu am plans de-a sarit camasa de pe mine cand l-am revazut pe Luk...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
lilina spune:
martha78, pediatra mi-a spus sa nu ii dau zahar si nici zaharina, dar pot sa indulcesc ceaiul cu glucoza pulbere
eu ii dau ceai anticolici Baby Drink...care are granule de glucoza...e super dulce daca respecti cantitatea de 50 ml...
numai ca eu il fac mai diluat ca sa nu-l invat prost...cu prea dulce si dupa aia sa am de tras cu el
am incercat si ceai Baby calm -insa nu i-a placut, chiar daca i l-am indulcit cu glucoza pulbere - se gaseste in farmacie
RO ANA spune:
In sfarsit am reusit sa pun si eu cateva poza.Prea putine, recunosc......dar se incarca asa incet.Sper ca in curand sa pot pune mai multe.
Pupici
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze