Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Cata14, la multi ani fericiti!
Pufy, foarte frumoasa povestea nasterii! Sa va traiasca ingerasii!
Gudinde, nepotica ta e nascuta in aceeasi zi cu fii-mea, parca asa imi aduc aminte. Eu am intrebat-o pe pediatra daca sa cumpar vaccinul si mi-a zis ca nu...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
inni spune:
quote:
Originally posted by eloise
Si de ce, la imbisericirea pruncului, doar baieteii sunt trecuti prin altar, fetitele sunt doar inchinate (deh, pacatoase de mici, inca de la nastere!)
Deh...eu am mai discutat de faze din astea. Tot biserica l-a preaslavit pe barbat si a "aruncat-o" cat colo pe femeie, care tr sa fie supusa, nu ? Asa a fost candva, cu sute de ani in urma..ma revolta ca tot asa e si acum.
Siii...urat text. Daa..de-aia nu ai voie. Din cauza lohiilor. Fara cuvinte
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
[/b]
gudinde spune:
Nepotica mea e nascuta pe 20 septembrie.
Daca l-ati cumparat cum anume se numeste vaccinul?
A propos de biserica ... nu pot sa va spun cat de revoltata sunt. Duminica ne-am botezat si noi puiul. Asa ca l-a intrarea in biserica cu toti invitatii, cu nasii care tineau copilul o pune preotul pe cumnata mea in genunchi in fata lui sa-i citeasca. A tinut-o asa vreo 10 minute cat a citit de biata nu mai reusea sa se ridice dupa aceea. Ca deh, acu' nici 2 luni a fost operata ca in caz ca 'nea popa nu stie si cezariana tot operatie e si se taie muschiul abdominal. Va dati seama! Si dupa aceea a zis sa il urmeze si a dus-o in fata la icoane si a pus-o iar in genunchi sa se inchine la icoane. Si dupa ce a terminat in timp ce se chinuia din nou sa se ridice, preotul probabil ca sa fie spiritual (dar noi n-am gustat gluma) zice: "Ei daca faceai baiat scapai de matanii" Imi venea sa-l . Adica cum? Daca ar fi fost baiat era mai valoros? Sincer in momente de-astea iti vine sa te muti la catolici. Nimeni nu a gustat show-ul preotului care nu stiu ce a vrut sa demonstreze ca-i mai catolic dacat papa? Ca face totul ca la carte? In fine a trecut dar mi-a lasat un gust amar.
ramomar spune:
pufymic tocmai m-am delectat cu povestea nasterii lui Nicolas. Tare frumoasa e! sa cresteti mari si santosi
adameasca ce grasunica si frumoasa e Ilinca! Bravo ei!
abia astept sa mergem si noi la control sa vad cat a mai luat papausa mea in greutate
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
ramomar spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Fetelor, voi la 8 9 sapt. mai aveti lohii? Ca la mine nu s-au oprit nici acum...si de la transparente au devenit din nou maronii.....????????????
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
pe mine nu m-au tinut decat vreo 4 saptamani, dar atunci mi-a venit ciclu, deci mai rau. Poate iti vine si tie daca e maro, asa a inceput
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
Crisnemes spune:
Ini eu sunt credincioasa dar in felul meu. Eu spun ca nu e obligatoriu sa faci exact cum spune popa. Si sa nu mai spun ca nu cred in superstitii si altele de genul asta.Respect traditiile precum botezul, nunta , inmormantarea si sarbatorile precum Craciunul, Pastile ,SfMaria etc .
Atat timp cat si preotii incalca regulile .......ce sa zic de noi oamnenii ....
Si eu voi cumpara vaccinul.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Intre un alaptat, spalat un vas, pus mancarea la foc , sters pe jos, citit DC am facut si asta
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album Victor
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
osna spune:
am revenit printre voi dupa ce mi-am culcat odrasla,am terminat o ciorbita de vacuta de facut si am mai sortat din hainele din dulap ca arata ca dupa razboi.
ce sa va spun ca eu cu sotul ne-am cununat civil in post si toate neamurile din partea lui ne-au sarit in cap ca suntem niste pacatosi...ca nu vom avea noroc.ete sac!avem 6 ani de casnicie,un copil sanatos si minanat si nu mi-a pasat ce spun ei.asa si cu ce spune popa.
cristina ai perfecta dreptate!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei