Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Crisnemes spune:
Lexi, imi pare tare rau pentru patania cu alergia. Din pacate asa sunt de neajutorati si sensibili puiutii astia de om ca ti se rupe sufletul de cate ori se intampla ceva cu ei.Multa sanatate.
Oare Try ce mai face?
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
osna spune:
quote:
Originally posted by cata14
Am si eu o intrebare, cele care ati facut vaccinul de 2 luni, le-ati datceva la copiluti inainte? (panadol?) Cum au reactionat? le-a fost rau? au plans mult? ma gandesc cu groaza ca maine ma duc si eu la vaccin si tb sa-i faca 3 injectii.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
matei a facut numai 2 injectii in manute,a plans atunci pe moment dar imediat a tacut si am iesit la plimbare unde a dormit si nu i-am dat nimic inainte.nu a avut decat o stare de somnolenta vreo 2 zile si a dormit mai mult decat de obicei.mi-a dat paracetamol dupa in cazul in care face febra.a
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
osna spune:
buna dimineata!
la multi ani sarbatoritilorANDREI, REBECA, YAGI, MAJA MARIA
noi am avut parte ieri de o zi cu 20 de grade,am statvreo 4 ore prin oras unde mi-a dormit puiul mai tot timpul.si azi a iesit soarele asa ca pe la 11 ne pregatim sa iesim.
i-am cumparat sac de dormit si aseara am avut proba de foc
mi s-a trezit goanga si ma cheama.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
CamiSol spune:
Andrei, Rebeca, Yagi Alesio, Maja Maria
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaa!
Mi-a lipsit ieri forumul DC !
Oare Sandra ce mai face???? Nu a mai dat nici un semn...
Cris despre Try poti citi noutati la Prematurii - esente tari in sticlute mici.
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
lilina spune:
Adriana mica, imi pare tare rau pt.mama ta.
Ii doresc multa sanatate.
Stiu ce inseamna sa ai un parinte bolnav...tatal meu a fost si ei diagnosticat anul acesta cu o boala cumplita, dar e pe tratament si se simte mai bine.
Aveti grija de ea si de VOI.
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
Mirabelac spune:
sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Super draguti va sunt bebelushii, am vazut pozele.
Va multumesc pt. sfaturile legate de diversificare, mi-au fost de ajutor, mai asteptam pana la 3 luni macar, David a luat normal in greutate, acuma nu stiu exact cat are dar la 6 sapt. avea aproape 5 kg de la 3,2 la nastere.
Avem si noi ceva pozitze de la scoaterea din mir.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
acai24 spune:
Buna la toata lumea!!!!!!!!!! Gruiuta doarme asa ca pot scrie cateva cuvinte....mersi mult de urari...nici nu imi vine sa cred ca avem 2 luni...ce trece timpul...am fost la vaccin... a fost bine slava Domnului...nu a facut nici o reactie...m-am linistit...cat despre masurat si cantarit...are 6.4kg si 60cm...a luat super bine...
In rest dormim bine noaptea...de la 22 la 6..neintrerupt...peste zi nu prea dormim decat cand iesim afara...
Va si sa auzim de bine!!!!!!!!!
Gruia-Alexandru(14.09.2006)
http://www.totsites.com/tot/bebegruia
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
[
Alessia, tu cum ai gasit bona interna: ziar, rude sau agentie? Am inteles ca este mai greu de gasit in varianta asta.
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici
Mi-a trimis-o mama de la SV!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
putzuruca spune:
Alessia, cu spor, cu spor, dar la calulator..
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
tasia spune:
Dupa o lunga pauza am intrat si eu pe forum Sunt terminata efectiv... ma duc in fiecare zi la facultate iar noaptea e atata de scurta... la 4 dimineata se trezeste Mario cu niste crize de colici....
Eu nu am facut "molitfa" si nici alte ritualuri de genul asta inventate de oameni. Eu sunt ortodoxa daca pot sa spun asa, insa practicile ortodoxe nu le inteleg delok... sunt niste inventii, eu nu am gasit in BIBLIE nimik de genul asta. cat despre femeia murdara dupa nastere si faptul ca a pacatuit... si atunci de ce scrie la Geneza 1:28 Dumnezeu i-a binecuvântat si Dumnezeu le-a zis: „Cresteti, înmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului si peste orice vietuitoare care se misca pe pamant.”
Adriana mica Imi pare rau pentru mama ta... nici nu stiu ce sa spun in asemenea situatii... nu stiu prea bine cum se manifesta aceasta boala dar sper sa se faca bine mama ta si sa fie bun tratamentul
de Mario (25.09.2006)
pozele noastre