Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Crisnemes spune:
Adriana- multa sanatate mamei tale, stiu ca e o boala urata , pe ea nu te mai poti baza. Am vazut si pozele voastre si sunt superbe.
Hazul , Susa, Ro_Ana, Gripo, Monique, Cici- de dimineata m-am uitat la pozele copilasilor vostri - toti fara nici o exceptie sunt superbi.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
gripo spune:
ANDREI, REBECA, YAGI, MAJA MARIA
ADRIANA, imi pare rau pentru mama ta! e bne sa inceapa tratamentul cat mai repede, ca sa tina boala in frau.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
CRIS, merci . Fetelor, eu nu stiu daca sunt o mama denaturata, dar fiul meu adoarme foarte repede si bine daca il infas sarmaluta, si asa procedez noaptea, pentru ca altfel atipeste si dupa cateva minute tresare, ba de la o manuta ba de la un picorus, etc. Am incercat sa-l adorm si normal, dar fara succes, aseara plangea, atipea, iar tresarea si tot asa, pana la urma l-am infasat si a dormit bine merci, trezindu-se doar sa ia masa.
VARSTA RADU ANDREI
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Buna dimineata,
Of, imi cer scuze pt mesajul acesta off-topic, dar am simtit nevoia sa ma descarc. Intr-adevar, va trebui sa caut o bona cat de curand, caci din aprilie trebuie sa ma intorc la job. Iau in calcul si varianta de bona interna, avand in vedere ca mai am de facut si delegatii, insa nu sunt sigura ca ma voi putea acomoda cu o persoana straina care sa locuiasca permanent cu noi.
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici
Imi pare tare rau pt ce i se intampla mamei tale. Ma rog sa-i fie bine!
Despre bona interna pot sa-ti spun ca eu am una. Sotul meu era foarte reticent la inceput, dar dupa 1 sapt in care am incercat sa ne descurcam snguri- si in care evident ne-am certat pt ca eram prea obositi si nici nu aveam timp sa rasuflam-am hotarat sa incercam.
S-au implinit 2 luni de cand o avem si crede-ma ca acum nu concep sa stau fara ea. In primul rand am si eu timp dimineata sa fac dush, sa mananc in liniste, sa plec 2 ore in oras..., in al doilea rand mi-am recapatat relatia normala cu sotul meu,atat de importanta intr-o familie. Avem clipe de intimitate si momente cand plecam doar noi 2! Acum sotul meu e foarte incantat si suntem terminati cand pleaca acasa-1wknd/luna. Sper ca te-am ajutat sa vezi tabloul general!
Multa sanatate mamei tale si tie multa putere sa rezisti la tot ce va urma!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gripo
CRIS, merci . Fetelor, eu nu stiu daca sunt o mama denaturata, dar fiul meu adoarme foarte repede si bine daca il infas sarmaluta, si asa procedez noaptea, pentru ca altfel atipeste si dupa cateva minute tresare, ba de la o manuta ba de la un picorus, etc. Am incercat sa-l adorm si normal, dar fara succes, aseara plangea, atipea, iar tresarea si tot asa, pana la urma l-am infasat si a dormit bine merci, trezindu-se doar sa ia masa.
VARSTA RADU ANDREI
Draga mea, eu fac asta demult! Are momente in care nu suporta sa fie infasat si momente in care asteapta pozitia sarmalutza pt ca vrea sa doarma! Daca al tau doarme asa, cu siguranta se simte bine si protejat! Asa ca.... keep doing it!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Adriana mica spune:
Cristina, Gripo, Alessia va multumesc pt urarile de sanatate adresate mamei. Mai trist este, in cele cateva saptamani cat a stat la noi, ca s-a atasat de Dudu si acum incepe sa planga ori de cate ori vorbim la telefon si il aude gangurind. Insa acum trebuie sa se ocupe si de sanatatea ei.
Alessia, tu cum ai gasit bona interna: ziar, rude sau agentie? Am inteles ca este mai greu de gasit in varianta asta.
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici
anangel_lexi spune:
Adriana mica, multumim pentru cuvintele frumoase din guestbook. Multa sanatate mamei tale si tie multa putere
Am vazut pozele bebeilor de la botez si nu numai. Sunt superbi toti!
Flori, raspund cu intarziere la intrebarea ta: Maria nu sare peste nicio masa, desi bea 400 ml de ceai pe zi. Ea mananca cam 6-7 mese de lapte pe zi si intre mese bea foarte mult ceai, cam 100 ml la 6 ore. Eu nu vreau sa-i restrictionewz consumul de ceai pentru ca eu consider ca e important sa se hidrateze.
La multi ani tuturor bebelusilor care ieri si azi au implinit, 3, 2 sau 1 luna!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
RO ANA spune:
multumim pentru urari si uram deasemenea sarbatoritilor de azi sa fie norocosi si cuminti.
pupici
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
anangel_lexi spune:
Noi acum 2 zile am ajuns iar cu Maria la spital pt. ca era plina de pete rosii pe tot corpul si nu prea mai manca. Se pare ca a facut alergie la ceva din baita de mir. Mai mult ca sigur la parfum... Acum ii dau Zyrtec 5 picaturi/zi. Sper sa-i treaca repede.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
putzuruca spune:
Adriana, imi pare rau ca te confrunti cu astfel de probleme. Sanatate multa mamei tale si multa grija sa urmeze tratamentul adecvat. Despre bona, sunt e caeiasi parere cu Alessia. Ai nevoie de ajutor si daca ai gasi pe cineva de incredere ar fi minunat.
Alessia, printesa mea va pupi si va multumeste pt aprecieri. Aaaaaaaa...si sa stii ca a inceput incalzirea pt tangoul promis de Armand.
Gripo, si eu o fac sarmaluta pe Deea cand e mai agitata. Asa se mai linisteste si cand vrea mai si adoarme.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA