Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI FERICITI BIANCAI (ROSERB)!!!!! sa iti dea Dumnezeu numai sanatate, fericire, sa te bucuri de fratiorul tau Mihnea dar si de parintii tai minunati!!!! Petercere frumoasa! asteptam pozici!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

La multi ani Biancai! Multa sanatate si pupici si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

adriana sa va traiasca puii cei dulci si jucausi, sa va aduca numai bucurii; is atat de dulci!!! pozele le-am admirat impreuna cu soata, pe care l-am ametit de atatea poze, care cum si ce fel, care este fratele cui si cine este sora cui; cand a mai vazut si poza cu Tudor si Darius la pupici a rupt-o la fuga, spunand ca nu-i vine a crede ochilor ; oricum esentialul este ca puii sunt nemaipomeniti, cat or fi ei de ghidusi si pusi pe sotii, sunt o adevarata avere!!!

Bits ai grija ca s-ar putea sa-ti fi colectat ceva Ken de la camin; multa sanatate!;

Onitzo faci curatanie sau ce???

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Dutzi pe puiutii tai nu i-am mai vazut demuuuult, recunosc; au crescut tare mult, e` si normal, si vorba Onitzei, arata fff. bine facuti, dar eu cred ca mai conteaza si mostenirea genetica, daca parintii sunt mai subtirei, d-apai si puiul iese la fel, dar parintii sunt mai rotunjei, atunci vor fi ca atare; sunt taaare frumusei!!!

ionela-roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Onitzo faci curatanie sau ce???

ionela-roxana mamica celor doua cucuiete

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

V-am vazut pozitele de la petreceri, La multi ani, sa va creasca mari si frumosi copilasii.

Ionela, trage-l pe sotul tau de urechi din partea mea, pai ce bucurie mai mare are un copil cand e mic? Petrecerea de ziua lui si vizita lui Mos Craciun. Nici macar petreceri de genul McDonald nu accepta? Hai sa-t izic cum sa-l "educi". La anu' invita si tu 1-2 fetite pe la Arisa, nu zici ca faci petrecere. Doar asa, o ora doua sa manace o prajiturica si sa se joace impreuna. Anul urmator mai inviti o fetita si crest iun pic tipul de organizare si tot asa pana se va obisnui cu ideea ca si copii au petrecere de ziua lor. Si nu uita sa va serbati si voi zilele de nastere cu mare fast si tam-tam ca sa se obisnuiasca cu ideea ca de ziua cuiva se petrece.

Adriana, mor dupa gemenusii tai!

Sanatate multa Gandacicai, sarcina usoara si nastere pe masura (de fapt, la cum a nascut ea pana acum, nu-mi fac probleme pt ea, e prea viteaza ca sa nu iasa bine). Iar Ile era de asteptat ca vrea fetita. N-am vazut copilas pana acu mcare sa ceara un fratior/surioara de sex opus. Toate fetite vor sa aiba surioare si toti baieteii vor sa aiba fratiori. La noi alex a devenit din ce in ce mai tandru cu Adrian, imi cere sa i-l pun in brate, se da viteaz ca-l tine el. Cand ma vede ca il alint si vorbewsc cu el, vien si el fuga sa ma secondeze. Ii zice "da, da, da" - adica vorbete cu el. Cand plange ma atentioneaza ca plange bebe. E un dulce.

Dana, si la mine alex incepuse acum cateva luni cu plansul la spalatu lpe cap. De cand il preluase maica-mea la baie. Dar dupa ce-a plecat mama si l-am spalat tot eu, dupa cateva saptamani a incetat cu crizele cand il spalam pe cap. Ca de fapt nu plangea, doar se ambala si dadea din maini si fugea in cada sa nu-l prind. Acum isi arunca singurel cu apa pe cap si arata samponul si-mi zice "muniiii" adica "maine". De fiecare data cand imi arata smponul eu ii spuneam ca nu azi ne spalam pe cap, ci maine (il spal odata la doua zile pe cap, in rest doar dus).
Ca sa va mai zic pronuntii: adbu inseamna autobuz; afo=afara; ada=andra; Ke=Kathryn; munnnn=manusa; u=ou; bibii=copii; tactu=ceasu'

Ma duc ca s-a trezit mezinu' si trebuie sa manace, desi micutu' nu face scandal.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

LA MULTI ANI Biencuta!!!!!!

Ad-rianna, sanatate, frumusei copilasi....sa-ti traiasca!!!!

Gata, am plecat acasa la Andrei, pana luni (daca apuc sa intru, ca avem audit de la client )...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI Bianca!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, la multi multi ani Biancai!

Adriana super pozele, super copiii, super torturi!
m-am delectat cu toate cele 45 de poze din album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

mey e rau tare sa nu pot sa va citesc in timpul zilei, mai ales ca acum am si pauze destul de mari. ma tot gandesc la voi, ce faceti, ce mai ziceti....deh....
Roserbitzo don'soara si va dorim petrecere frumoasa.
Multumesc fetele , am un sotz minunat, ce sa zic, anul viitor vom sarbatori muuulti ani de casatorie, va fi si o suma rotunjoara si nu s-a schimbat deloc (onitzo, nu te teme), surprizele se tin lant.
N-am reusit sa vaz poze, am de recuperat la greu, sper s-o fac in w-e.
La servici, e ca la servici, inca n-am intrat in probleme, dar de saptamana viitoare intru in paine serios. Bits-ule o sun de 2 ori, is multumita, ca papa bine, doarme, se plimba si nu face nazuri. Sper sa fie asa in continuare. Mi-e mai usor decat m-am asteptat, dar ma gandesc non stop la el si ma apuca melancolia, cand ma uit la ceas si "revad" programul nostru comun. Dar asta e...astept sa treaca orele si sa vin acasa.
Va pup si w-e placut.

aime si Vladimir

Mergi la inceput