Aniversatii de nov-dec 04 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
bits spune:
Roseb LA MULTI ANI BIANCAI!petrecere frumoasa si sa stii ca asteptam poze!
Aimee super buchet pt o super mamica
.cum e la serviciu?de cate ori pe zi suni bona sa vezi ce face Vladut?
Paxella felicitari pentru putza!nu degeaba am spus eu la inceput ca te preg de codite!sa fie intr-un ceas bun!
Gandacica felicitari si tie pt fetitza din burtica!
LA MULTI ANI CORINA!
31,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Andreea ti-am vazut si eu bombonica roz
.eu spun ca e bucatica rupta din tine,tati daca vrea mostenitori sa-si dea mai mult silinta pt bebe 2![]()
31,KEN(1nov 2004)
ad_rianna spune:
dragii nostri am revenit si noi dupa o absenta...luuunga rau de tot. din motive obiective...a se citi viroze, amigdalite si alte "minuni" de genul asta. eu nu am inceput bine serviciul ca am intrat in concediu medical. am facut o viroza atat de urata ca nu-mi amintesc sa fi avut vreodata asa ceva care in final a culminat si cu o laringita care m-a lasat la propriu fara voce. abia de ieri pot articula cu greu cateva cuvinte. cel mai greu mie ca nu ma pot intelege cu copiii....si ei au stat acasa si saptamana asta, sper de luni sa-i pot duce din nou la cresa ca altfel nu stiu ce ma fac v-am ramas datoare cu poze de la petrecere...sper sa va placa, o sa vedeti acolo si gemenii didutzei
....si de aici putin din petrecerea prietenilor nostri daria&denis
sper sa va placa
si cu intarziere dar din toata inima

pentru
andrei (diana); alex(try); maria damiana (miria_cristina); luca (ylilimic...bine ai venit
); alexia (for2nity); mariuca (andreap); mihai (daniela_sb); david (simonacip); dragos (cassandra); alexandru (eliza); corina (omi308) sa cresteti frumosi si sanatosi si sa fiti fericiti

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Cecilia C spune:
Roserb La Multi Ani!!! pentru Bianca, sa fie sanatoasa, cuminte, sa ai parte de multe multe bucurii si sa va aduca numai fericire.

Sa stii ca asa face si Alexia, cum ii spui ca nu are voie sau cum nu ii sai ceva in secunda in care vrea ea, se pune pe urlat si pe jos...dar se pare ca astea-s fitele de la 2 ani..sper sa le treaca si Ada sa nu faca la fel.
Adriana sanatate multa va doresc tie si gemenusilor.
Acum ma duc sa ma uit la pozele voastre de la petrecere.
Onitza
si spor la scris articole.
Andrea e asa de frumoasa Mariuca in roz, arata exact ca o bombonica, asa cum zicea si Bits, pe care vrei s-o mananci numaidecat. Pupici la Mariuca
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
bits spune:
fetele am observat ca kka lui Ken contine mucus!ar trebui sa ma ingrijorez?
31,KEN(1nov 2004)
onitza spune:
ADRIANNA, cand am vazut ca ai pus
de la petrecere, am pus mobul jos
si m-am bucurat asa de tare sa ii vad pe cei doi fratiori care s-au jucat, s-au distrat, au avut invitati multi copii, si mai ales au avut fiecare tortul lui!!!!
De Bianca m-am lamurit, e o mica zapacita, ghidusa, o scumpa, s-a distrat de minune, a fost in largul ei, asa ca mi-am concentrat atentia de data asta mai mult p eTudor!!! L-am surprins in pozele de la inceput foarte serios, si caut si caut si caut si eu o poza in care sa il vad pe Tudor zambind!!!! si mi s-a luminat mie fata cand l-am vazut aici, ca sa nu mai spun ca are gropitesi te topesti cand il vezi!!!!! La fel m-a impresioant si Bianca ...stai nitel ca eu tot defilez prin poze si ce vad fratilor???????
Tudor se pupa cu un ...baietel???mame denaturate
dup-aia va mirati de ce o iau copiii pe alta cale?????
am glumiiiiiit, tare haioasa poza!!!! mami este o frumoasa, si o delicata, iar tati cred ce prima data cand il vad in poze!!
Mey, sa va traiasca copiii, frumoasa petrecere, copii deosebiti!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
cassandra spune:
Adriana, am admirat pozicile de laE tare party iar copilasii tai sunt superbi! E tare frumos cand sunt mai multi copii . din pacate noi nu avem prieteni cu copilasi atat de mici. Poate la anul cand vom merge la gradi vom face o petrecere si cu copiluti.
Roserb, La multi ani pentru Bianca! si petrecere frumoasa.
onitza spune:
BIANCA e frumoasa foc!!!!!!!!! am nora delicata, finuta, care scoate untul din Paul!!!!!!

Onitza si
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
DIDUTA i-am admirat si pe gemenasii tai, scumpi foc!!!!! cred ca mananca tare bine ca sunt bine facuti!!!!!! intra si povesteste-ne despre cum s-au distrat!!! am vazut ca s-au simtit tare bine si ei!!!
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
Cecilia C spune:
Adriana
super pozele, sunt asa de frumosi gemenusii tai,asa de delicati si dragalasi, si ai Didutei la fel, sa-i transmiti salutari din partea noastra si sunt toti asa de frumosi aici ...iar torturile alea m-au dat gata....cum le-ai facut?????? pupici la toti gemenusii

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada