Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor haideti sa va dau o veste:

GANDACICA VA AVEA O FETITA!!!!!!

E tare fericita, fetita si-au dorit, ca si Ile de atfel, am vorbit acum cu ea la telefon, va pupa pe toate, si ei ii este dor de voi,munceste destul de mult la revista de care se ocupa, este o sefa extraordinara, nu ne cearta niciodata cand mai intarziem cu articolele pentru revista, fetele de pe forum care scriu la revista Campionii pot cofirma. Noi suntem multumite si mandre de ce reusim sa facem pentru ca aceasta revista sa aduc pe fata oamenilor un zambet, o expresie de mirare la aflarea atator lucruri interesante despre gradinite (in fiecare numar este descrisa o gradinita din BUcuresti), la cum se ocnfrunta unele mame din strainatate cu sistemul educational de acolo, multe lectii de psihologie ( Integrarea in gradinita a copiilor cu varsta mai mica de 3 ani, Campion in scoala repetent in viata), articole dedicate parintilor, in care li se aminteste ca si copilasul lor trebuie respectat, Enciclopedie(aici scriu eu ), "Viata in doi e mai cu soi" (articol scris de ROSERBITA noastra- care are un talent deosebit!!!)despre vietile Sfintilor, multe articole foarte interesante, sunt is articole educative, despre teatre, etc. V-am impuiat capul, este mult de munca , Gandacica e adevarat ca are ajutoare, dar si ea munceste enorm, si are si 2 copii si unul in burtica, asa ca TOATA STIMA PENTRU SEFA!!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Paxela,gata ai schimbat culoarea caruciorului???
Sanatate multa la bolnaviori...offf,se pare ca este o epidemie destul de urata.Am doua prietene cu fetitele bolnave,febra mare care nu cedeaza nici macar la antibiotic.
Cici,frumoasa printesa!
Aime,cum e la servici?Ce buchet frumos ai primit...
Roserb,sa-ti traiasca puiul "mare" si sa aveti petrecere frumoasa!
Noi azi plecam la bunici,de luni suntem numai cu bona,am emotii.....Mariuca e bine,multumesc lui D-zeu,sper sa nu se imbolnaveasca tocmai acum,we viitor e ziua nasului si plecam la munte.
Pupici

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Roserb pentru aprecieri. Dragos e intr-adevar mai maricel decat alti copilasi. L-am masurat zilele trecute si are deja 1 metru. La greutate stam bine, 16 sau 17 kg (in functie de cum se fataie pe cantar ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Corina Maria,"la multi ani"!Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa!
Spun de acum "La multi ani" si sarbatoritilor din we":David,Robert,Alexis,Roland;sa cresteti amri,sanantosi si sa fiti la fel de frumosi ca acum!
Ionela,bine ai revenit!
Am pus cateva poze de la o petrecere din we,de AICI..sper sa se vada.
Pupici

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Roserb,sa-ti traiasca puiul "mare" si sa aveti petrecere frumoasa!

Multumesc mult!

PS E o frumoasa nora-mea, transmite-i salutari de la sotz!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

MARIUCA ce frumusica esti!! o papusa! si e tare frumos si cojocelul tau roz!!!

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Roxana si Andreap va multumesc mult!

Corina fericire si multa sanatate!!!

Camys sanatate lui Catalina!!!

Gandacico felicitari ptr. sarcina, mama eroina, si mai ales felicitari ptr. fetita!!!, asta da veste ptr. Ile, care cred ca-i super fericita!; sanatate multa si sa ai o sarcina usoara incontinoare, si daca tot nu mai ne vizitezi, iti doresc de pe acum o nastere cat se poate de usoara!; mai usurel cu munca!!!
Onitzo te rog frumos s-o pupici cu mult drag pe cuscrita mea, (asta in cazul in care nu si-o fi gasit alta nora, daca da, asta este, viata-i viata)!!!; multumesc anticipat!

Andrea ce falcute are Mariuca, nu-ma bune de papat
si seamana f. mult cu tati!

Onitzo spor la curatanie!

Roserb petrecere frumoasa la puiul cel "mare"

Aime ai un sot de nota 200!!!; asa da sot!!!; asa da surpriza!
al meu sot nici daca i-as aminti de 100 ori n-ar realiza fapta
sunt taaaare curioasa daca azi isi aduce aminte de un lucru important, dar ma tem ca......

noi nu facem deloc bine, adica zacem prin orice ungher al casei, iarb mami are nervi cat caru`

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Hihi, ce ma bucur sa aud despre Gandacica lucruri bune.
Roserb, sa-ti traiasca fetita si petrecere frumoasa.
Am luat rezultatele analizelor lui Tudor si Slava Domnului sunt BETON . Imi era frica de calcemie si de glicemie, noi am avut ceva probleme cu glicemia la nastere din cauza diabetului meu de sarcina. Iar cu calciul...nu mai zic, la cati ortopezi am fost pentru ca ii intra mingea printre picioruse, ca sa zic asa...Acum e bine si stiu sigur ca l-a ajutat foarte mult soarele si marea(noi am stat 45 de zile la mare asta vara).Si nici cracanici nu prea mai e.Intr-un cuvant sunt mai linistita.Despre vaccinul antigripal mi-a zis ca ea nu-l recomanda copiilor sanatosi.A zis chiar daca mai raceste e normal, sa las copilul in pace. Asa am sa si fac.
Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa incep serviciul in decembrie .Sa vezi atunci depresie...

Trebuie sa ma apuc de curatenie si n-am nicio tragere de inima
Pupici si o zi frumoasa sa aveti

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

IONELA offff, imi pare rau! insanatosire grabnica!!!! si eu admir de sotul lui Aime si ma rog la Dumnezeu sa nu mi-l schimbe pe MIhai, da' io stiu cum o sa fie dupa 10 ani de casnicie? o pup pe Gandacica si eu tot virtual si promit sa o pup si in realitate cand ne vom intalni...sper cat de curand!

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Salutari de la Brasov (e o ceata de iti intra in oase...)

sarbatoritei zilei, Corina Maria, si celor 4 muschetari din weekend: David Andrei, Robert, Alexis si Roland Vladimir sa cresteti mari si voinici!!!

Pupam si Selina lui Trinity, ca poate luni nu apucam sa intram, stiu eu???
Camy si Ionela, multa sanatate micutelor,

Cici, super printesa ai!!! Dragalasa foc...

Cookie, daca-ti reuseste Noddy pe tort sa-mi dai si mie reteta, ca m-a innebunit Andrei si pe mine...

Aime si Bumbacel, spor la treaba si servici usor!!!
Bumbacel, vaccin doar la 2 ani jumate, si noi luam Ribomunyl, desi am citit f multe pareri pro si contra: asta ni s-a dat, pe asta il luam... la anul mergem pe Cantastim daca gasim....

Onitza, spor la curatenie, mai faci odata pana sapt viitoare cred, de ziua lui Paulica fara frica...
Asteptam pozele cu desenul...
Si ia spune-mi si mie...ca eu cum intru asa des pe la voi , nu stiu nika de revista aia a voastra, dar pare super interesanta....daca pot ajuta si eu cumva cu talentele mele native

Pupici deosebiti tuturor, tai tai

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput