Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IONELA, da sunt in curatenie generala, la Paul in camera am terminat , e tare frumos, imi place la nebunie!!!! mai am de munca dar sunt multumita cum a mers pana acum! CORINA te vad eu cand incepi curatenie generala, eu probabil ca -s terminata cu ea!

TRY ce tablou frumos! Alex care il supravegheaza pe micutul Adrian! asa imi povesteste si mie mama, frate-miu avea 6 ani cand m-a facut pe mine is cand stateau ai mei dim la o cafea, venea frate-miu suparat si le spunea: "pai, da, voi stati aici si radeti dar nu stiti ca Oana plange!!!" mai tz cand eram de varsta lui Paul, ma lasa cu frate-miu afara si fiind baiat, se lua cu mingea cu baietii, iar eu puneam privirea inainte si intr-acolo o luam. M-au pierdut de 5 ori!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitzo, cat rezista curatenia aia la paul in camera? Ca noi in family room, unde stam mai toata ziua, acu' strang si-n juma de ora e iar vraiste, pigulitze si scame pe jos. Cu aspiratorul nu resita curatenie decat pana a doua zi cand zici ca n-a fost pus de-o saptamana.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ionela cucuietele, dragi si sa stii ca ma gandesc uneori la voi. Multumesc ptr cuvintele frumoase de la montaj (acum le-am vazut, cand am actualizat), m-ai emotionat, si astept poze cu Emily, comoara de nov-dec 2004.
Am pus si poze cu Radu de Jasmine si cu Vladu al meu. Mai astept poze. Spunea cineva, Diana parca, ca mi-a trimis poze, n-am primit .

Mergi la inceput

In seara asta Paul a fost tare cumintel: a mancat singurel o cutie cu branza (singurel pe scaunel la masa ), mar, compot de cirese, paine ....seara, masa lui dureaza cam o ora mai ales daca ii pui in fata ce ii place! DUpa ce i-am facut baita in seara asta, cu pampers curat si cu un body subtire, s-a urcat pe cantar si are: 12 kilogrameee!!!!!! Uraaaaa!!!! Ma bucur tare mult!!! sunt tare fericita! nici nua mai racit la cresa, se pare ca avem o perioada buna si ma bucur din plin de ea!

Urez copilasilor bolnaviori insanatosire grabnica si mamicilor rabdare multa si odihna!!! or sa vina ele si zilele bune!

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

TRY pai nu in fiecare zi spal geamurile camerei (la Paul in camera am 3 randuri de geamuri mari ), bat covoare, spal covoare, aspir peretii, fac curat pe dulap (unde se stransesera diverse chestii de nu mai stiam de ele de juma de an si erau amestecate), am facut o curatenie generala... stiu la ce te referi tu, pai, acum dau cu aspiratorul si peste juma de ora, fi-miu s-a servit cu "codrul" de paine si se joaca in acelasi timp si cu masinile...mor pe chestia asta, ma dispera la maxim, deja de foarte multe ori ii vorbesc ca nu se mananca decat in bucatarie, acum ma ia de mana si ma duce la scaunul din bucatarie sa il urc acolo cand ii e foame ...la el in camera nu prea face deranj mare...in schimb in sufra e jaleee, tot ce prinde e pe jos, nu conteaza ca il arunca ma tare si se sparge sau se strica, le vrea pe jos, apoi alege ce i se pare interesant. Si e foarte atras de sticlutele cu medicamente!!!!!

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina Maria, Bianca si Arisa, sa fitzi sanatoase si fericite, sa avetzi numai bucurii in viatza!

Onitza, am citit si m-ai facut sa zambesc. Acum o invatz sa spune "mi-e dor".
Dar ce de scriitoare printre noi, debordatzi de talent si noua nu ne spuneatzi nimic . Nu punetzi si aici articolele sa le citim ca eu una la revista nu am sperantze.
Mersi de vestile despre Gandacica, sa-i transmitzi multa sanatate si ca ne gandim la ea. Ma bucur ca vor avea o fetitza asa cum si-au dorit.

Am vazut pozele cu gemenasii si Mariuca . Totzi sunt niste frumosi, copii reusitzi mai.
Mi-a placut cum face Mariuca din manutze cu tati. Iar eu raman la parerea mea ca este bucatzica rupta din mami, mai ales in poza aceasta, doua frumoase, cred ca va avea ceva Mihnea de lucru cu petzitorii.
Iar cu virusii, am inteles ca sunt unii care este mai rau daca iei antibiotic.
Bumbacel, ma bucur ca ati primit vesti bune.
Ionela, bine ca mai dai un semn de viatza. Sanatete multa, sper ca daca sunt sanatoase intri mai des pe la noi .
Try, la noi autobuzul este "busu" si o lasa sa zica asa ca seamana cu engleza .
Aime, nici eu nu prea pot sa intru sa scriu, dar macar mai citesc printre randuri si repede, repede.

Da sunt uimita de cat ati scris astazi, se vede ca este perioada aniversarilor.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZO - Pai, pune poze cu "munca" pe care o faci, ca sa vedem si noi cum merge treaba!

Ma refer la pictat!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROSERB - Sa-ti traiasca fata!!

LA MULTI ANI!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi:DAVID,ROBERT,ALEXIS,ROLAND!sa cresteti mari,sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!

Ionela nu cred ca e de la camin ca am observat asta inainte de a-l duce!sapt viitoare il programez la un set de analize sa vedem cum stam si o sa ma linistesc!
fata mea ma sperii cu sotul asta al tau!nu credeam ca exista pe fatza pamantului om care sa nu doreasca sa vada fatza copilului fericita cand sufla in lumanarile tortului alaturi de prietenii sai!?

noi acum deja ne gandim cum sa organizam o petrecere de Craciun cu copilasi si binenteles cu Mos Craciun!acum s-a marit baiatul si intelege(nu ca anul trecut) de aceea vreau sa-i insuflu" spiritul Craciunului" asa ca in Romania.aici astia deja au brazii impodobiti prin magazine iar imediat dupa Craciun nu mai vezi urma de brad si alte podoabe specifice sarbatorilor de iarna!

31,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Adriana v-am admirat si eu pozele de la petrecere!sunt niste scumpi iar torturile au fost super frumoase!Bia deja are trasaturi de domnisoara,e tare finutza!sanatate si sa te refaci cat mai repede caci au nevoie nastrusnicii de tine!

31,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput